World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ettõl függetlenül nyertünk volna, csak az ellen befoglalta a bázisunk, ahol ez a két buzi lõtte egymást.
Most már jobbak az adatok, volt ez 80 meg 100 ms is
A mai nap eddig 5/14!
Hiába sebzek bármennyit, ha a többi agyatlan kretén, meg csak rohangál fel s alá.
WOT: Beluka

Amúgy valami tippp milyen ágba lehetne belefogni? Aminek jó t8 tankja van, és az ág többnyire élvezetes. (mert nálam a reális cél a t8)
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Roppant egyszerû, ha gond van alt-tab és indítani egy parancssoros pingelést elsõnek a bix felé.
Ha oda jó akkor a játék szerverek felé.
Ha már az bicsaklik akkor van a t-nek is valami tesztoldala amit lehet próbálgatni.
Így hamar kiderül, hogy a játék szerverek igen nagy százalékban jól mûködnek.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Ja várjunk csak, valami t-online adja, tudsz jobbat? Egyébként elég annyit mondani nálad nincs probléma és akkor elkezdem itt keresni, hátha haldoklik a router vagy valami.
Ezt saját bõrömön tapasztaltam. Simán megérte. <#nevetes1>#nevetes1>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
A káromkodásért egyébként nem a játékból tiltanak,hanem a csetrõl.(a garázsben sem lehet ilyenkor használni a kláncsetet) Elõször egy nap,aztán ha sûrün követik egymást az ilyen események akkor 2-3,aztán 5.(én most itt tartok 😄) A TK-val ellentétben,amit automatikusan adnak,nem kell hogy feljelentsenek,a csetbant csak feljelentés után kaphatjuk.
TK-ért elõször csak kékül az ember és a garázsban kék marad.Ha ezalatt az idõ alatt megint TK-zol akkor elég gyorsan megkapod az egy nap bant.Ha már nem vagy kék akkor 1-1 TK naponta belefér. 😊Ha már többször kapott valaki egy napot,akkor egyszer csak 3 lesz,aztán egy hét és végül egy hónap.Sajnos ezután már hiába lesz valaki jó fiú,ha mondjuk egy hónap tiszta játék után megint teljesíti a tiltás követelményeit,már automatikusan egy hónapot adnak.Nem lehet többet megúszni 1-2 nappal. 😞
Ezek a saját tapasztalataim,remélem tudtam vele segíteni azoknak akik nem voltak még tisztában ezekkel a dolgokkal. 😊
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Ezen felhaborodva jott a "nagymeno" hogy o majd megmutatja mi jar azert ha valaki kilovi a szakasztarsait. Na nem jott ossze neki sem. Mivel kek voltam paran ugy gondoltak hogy le van szarva valojaban mi is tortent lojuk ki a keket. Meg harmat sikerult magammal huznom. Szerintem mindenki feljelentett de nem erdekelt. Mai napig kilovom a gyoker szakasz tagjait. Start utan mar fordulok is a t1-es tankokra es tuz.
Nálam évente jó ha kétszer elõfordul lagg abból is az egyik tuti a térfigyelõ rendszeresek miatt van mert összeakasztják a frekvenciákat a nettel.
Swedish people are albino monkeys
Ha egyszer lesz fölös kapacitásom, majd szánok rá egy kis idõt.
És köszönöm a választ!
Saor Alba
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Higgyétek el, már kaptam volna 200 évet.. <#ravasz1>#ravasz1>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Swedish people are albino monkeys
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Vagy egy jó hete az egyik játék során az egyik csapatársunk kilõttem a 2 felderítõ tankunkat (egy idegent és engem). Azután szidott mindenkit ahogy lehet. Van replay írtam egy ticketet mert nagyon felháborított a viselkedése. Ez a válsz rá:
"Hello Commander!
We are sorry for the delay in the response but the front line is currently under heavy fire 😊
We will investigate your report and initiate the appropriate action for this situation. Please note, that we can´t inform you about any sanctions that were initiated against a third party but be assured that we will not hesitate to initiate sanctions in order to ensure a healthy game environment including the best game experience for our beloved commanders 😊
Your ticket will be hereby closed since there is no additional information that we require.
We hope that you still enjoy our game and wish you the best on the battlefield 😊
Best Regards,
Mike König"
Ma ismét találkoztunk, azonos oldalon álltunk, artyval volt. A kezdõkörnél kilõtt engem és a szakasztársamat aztán szidott... Van e értelme ticketet írn? (replay természetesen van)
Most láttam csak, hogy elvileg kedvezményes MM besorolása van neki, úgyhogy t2 létére csak top tank lehet, t3-ba nem kerülhet...
Ez azért van, mert ennyivel gyengébb a többi 2-esnél, vagy fun tanknak azért érdemes belefogni?
Már 2 hete írták azt, hogy 1,5 hét.
Egyébként is minden második oldalon kint van ez a gagyi flash game.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
*mad vinnyogva röhög*
<#vigyor1>#vigyor1>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Amúgy nem volt nagy durranás, csak beálltam az erõdbe vezetõ út mellé egy bunker mellé és onnan spottoltam egy Stuart-al együtt. Utána meg sikerült elcsípni 1-2 td-t, meg az artyt.
Folyamatosan lagg van,és idióta afk dömping.
játszhatatlan szar fos,húgy lett az egész
Játsz online 60millió agyhalottal!INGYEN
(Magyarán az elején mindig jobb a helyzet, illetve, ha sokat tesz alulra, akkor egy idõ után középre tesz.)
Kronos79: én pl. a 88-assal farmoltam ki a hosszú 105-öst a KT-re. A rövid 105-ös rohadtul pattog midnenrõl, hiába nagyobb a sebzése ha nem üt át. Plusz 1000 credit egy lõszer, míg a 88-asba 250.