A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Mountain Pass pályán volt. Kv1 el elindultam középre mivel láttam, hogy arra nem nagyon megy heavy csak med. Hídra nem szoktam felmenni mivel ott megint csak áló háború van, azt meg nem szeretem. Szóval megnézem mi van a völgybe. Kimegyek PZ4 et lövöm, rámló az AT2. vissza fedezékbe. Szóval mit csináljak? Vissza a bázisra és mennyek körbe a völgybe, vagy híd, de egyiket se szeretem, Lényegében elvágott az AT2 a csapatomtól. Aki tovább ment balra azt mind kiszedték. Amit csináltam: vissza tolattam egy szikla mögé, közbe jöttek szemből kis tankokat azokat mind kikaptam, és szerencsére az AT is türelmetlen tipús volt, ezért rám akart jönni. De ahogy megjelent már láncoltam is oldalról, ott volt vége. Szerencsére a platon társam is kiszedett 4 et meg én is. Így a végén még testvériség medál is lett. De szemből ebben a helyzetben semmi esélyem nem lett volna az AT2 ellen.