World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Alaptornyos KT-vel még sosem találkoztam, ezért volt számomra furcsa, hogy miért is jó így használni. Emellett nem sok olyan KT-vel találkoztam, amelyiken az igen gyenge sebzéssel rendelkezõ 88-as lett volna.
Az ISU löveg kérdésben azt hiszem elég egyértelmû, hogy akarsz-e sebzést összehozni, vagy sem. A 122mm-esek T8-ban még elmennek, de feljebb nem hiszem. Többnyire azért, mert a ruszkiknál a D-25-ös ágyúk igen rapszodikusan mûködnek. A SU-t én is sokáig a 122-essel használtam, de a 152-es jobb. Ha észrevesznek, tök mindegy mennyi a töltési idõ. 😊
A KV-1-en kipróbáltam az U-11-est, szerintem ott sem rossz. Egyszer egy piroska így vert le. Csak a tornya látszódott, így nem tudtam minden lövéssel átütni. Õ meg lefaragott a HE-vel. Erre jó. Sõt egy KV-1S-t majdnem kilõttem így 1vs1-ben.
stat romboló, de szarom le .. 😊
Ahogy nézem minden iskolás hazaérkezett...
Nehéz dolog ez a 15 nyertes csata.

WOT: Beluka
KV-1S-nél ugyanaz: a nagyobb ágyúhoz elõbb ki kell fejleszteni a tornyot. Free XP meg nem mindig van, mert ugye ez a két vonal (német nehéz, orosz nehéz) az amit elõször fejlesztenek rohamtempóban (fizetõs fiókkal 170 csatából elérhetõ a KV-1S, volt rá példa - más kérdés, hogy mennyit ér csatában az ilyen játékos).
A harmadik változat az, amikor exp ugyan van fejleszteni, de pénz már nincs megvenni a modult (mert minden meccs súlyos kreditveszteség). Sõt extrém esetben kis ágyú van, mert ugye abba olcsóbb a lõszer (ilyen érvelést is hallottam már). Ezt lehet fokozni a "én csak HE-t használok, mert az olcsóbb" változattal.
Mondjuk arról láttam már vitát fórumon, hogy ISU-152-re a 122mm vagy a 152mm jobb-e.
Viszont a KV-1 U-11 ágyúval érthetetlen számomra is.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

A heavy oldalon egy T-150 bespottolta az ott lévõ 4 heavynket. Egy Is és egy IS-3-as kapott egy-egy találatot. Mindkettõ kigyulladt és egyiken sem volt tûzoltó készülék. Emellett egyik sem takarodott fedezékbe, így kaptak még egyet. Mire kialudt a tûz, az IS 24, az IS-3 200 körüli HP-n állt. Végül mind jól nekiindultak és leküzdötték a T-150-est. Erre ráment a fent említett IS és IS-3 meg a KV-4. A megmaradt KV-5-öt kilõtték mire odaértem. Õ legalább sebzett.
Miután 850 sebzést leadtam a Tigris, Tigris (P), KV-1S trióba, végül csak sikerült nekik kiszedni. KV-1S-en U-11 volt.
Ezután körülnéztem. A KT-nk a sziklák között campelt. Nem volt furcsa addig, amíg nem lõtt. A hang alapján a 88-as volt rajta. Nézem tényleg az. Sõt alaptoronnyal nyomta az ember. Tovább léptem a KV-1S-re. Alaptorony, alapágyú. Bravó. Tovább. ISU-152. Valamelyik 122mm-es alapágyú. Nem csodálkozom, hogy buktuk a kört.
Gyözelem/Csata: 1 (10) (10%)
Tap: 186 (1 855)
Tap. (x1): 166 (1 663)
Szabad tap: 7 (86)
Bevétel: 33 387 (71766/-38379)
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Gyözelem/Csata: 1 (9) (11.11%)
Tap: 189 (1 705)
Tap. (x1): 168 (1 513)
Szabad tap: 10 (79)
Bevétel: 29 234 (67613/-38379)
Gyözelem/Csata: 1 (8) (12.5%)
Tap: 186 (1 484)
Tap. (x1): 162 (1 292)
Szabad tap: 3 (69)
Bevétel: 22 536 (57503/-34967)
és nyitott század, csak jó statodnak kell lenni és betesznek 😊
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
De álmaim csatájába kerültem a "kis aranyossal"!
Vér vörös volt mind az én csapatom, mind az ellenfélé! 😄
Lehetett volna több kill is, de becappeltek😞
Köcsög Tétízenyóc-al, kicsi molesztáló Hodor
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Már sírva nevetek ezen a szaron. Tegnap megvettem az AMX 50 120-at de minek. 11 csata, 1 nyertes. Lol? Ilyenem még nem volt, ugye az elõzõ ágyúját használom de nem akarja adni.
Mai 1. csatám: 13 lövés, 0 sebzés, no comment
2. csata: 4,4k sebzés
3. csata: 3k sebzés
4. csata: 6,6k, itt egyedül vs. 5 enemy, 6 percig kergetõztem felõröltem majd a 200 hp-s tortoise-ról lepattantam
5. csata: 5,2k sebzés
Következõ térképen berohanok az elsõ folyóba, remélem ez duplázásra kényszeríti
csak az az 54k exp elég sok érte<#wow1>#wow1>
már bõszen gyûjtöm a free-t

Hamar kicsontozzák a brit TD-ket.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer