World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Módosítottam a bannerban lévõ kiírást a missionnel kapcsolatban. Visítson az aki szerint kihagytam valamit, vagy nem tiszta benne valami.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Tessék. 😊

Maala
Rá kéne operálni egy Ó betût, és nagyon adná a kép. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Mi a hónap tankja szeptemberben? Jól látom, hogy 2012 február óta ez az elsõ alkalom, hogy elmarad a hónap tankja event?

Olyan szinten nem sokat számít a páncélzat. Nekem Leopard 1-em van kifejlesztve, remek mozgékonyság és sebesség, nagyon pontos ágyú.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Ez igy van. Mikor eltalálok vele egy KV1-S-t rendre besírnak . Ûberelem a sebzésüket és ezt nem mindenki tudja feldolgozni. 😊
Bocs, de nem beszélek ilyen külföldiül.
Ahogy kivettem bementek Századra, és hagyták, hogy 1 kilõje az összeset?
Vagy már maga a kép a trollkodás?

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Ó, borzalom. 😊

Polírozza az egyik medjét...

vagy: tudod, mostmár du 4-ig kötelezõ iskolában maradni.... 😊

Np, chaten nem mindig megy át a gondolat. De látnod kellett volna a fejem amikor írtam ezt.. Serb igy, serb úgy, Serb ezt mondja...

Serb mondja: legyen világosság!

Hol lehet a R3nton?

visszatérve a medekhez.... szerintetek is jó med az új 8as???
mentem vele teszten... nem teljesen med, viszont a rof <#szeret>
lakevillen feláltam a középsõ átjáróhoz és lõttem a base-t.... sima 4500dmg összejött pedig szinte alig csináltam valamit 😊
minnél több csatát megyek vele annál nagyobb a késztetés hogy kihúzzam élesben is 😛
úgy is lesz egy hónap ingyen prémem, úgy csak túl lehet élni a hetes medet... mert az meg egy halál azzal a gunnal 😊
Ez esetben elnézésedet kérem, félreértettem a dolgot 😊

T9 - T54, esetleg az E50 afféle heavy/med átmenetként.
T10 - azoknál senkinek nincs jó frontja, tier10ben olyan átütések vannak hogy ihaj, szóval ott a med a sebességével meg a fedezékekkel operál. Sztem T10ben a batchat a legjobb med, nagyon tud osztani és scoutolásra sem utolsó.

azon a szinten nem létezik jól páncélozott med
max. olyan hogy a bénák pattannak a frontjáról 😊
amúgy T-54 T-62A a nyerõ neked
Hát ez elég rendkívüli. Mi a franc? És prémje is van, de minek? Ezért fizet, hogy ööö elcseszi mások köreit? Na és honnan van neki M60-asa? Régebben normálisan viselkedett, vagy vette az acc-ot trollkodásra? Rejtélyes.

Rohadtul nem bagatellizáltam el. Legalábbis nem ez volt a szándékom.

Kimondottan rühellem amilyen személyi kultusz meg a WGnél.

Sziasztok,

nemrég kezdtem el játszani, és egyenlõre úgy néz ki, hogy a medium tank harcmodor a leginkább bejövõs. T9,T10-re melyik a legjobb medium tank szerintetek? Gyors, jó tûzerejû, és legalább elölrõl jó páncélzatú legyen.
Szerintetek melyiket éri meg kitanulni?

GfWL: Kisah1me; NFSW: Arizu; StarCraft2: Arizu

mijki
Azért a KV-1S mellett, van egy másik szovjet acél, melynek T10-es alfája van. SU-100Y. Elhiszem, hogy papír, meg nagy, meg sz** az álcája(persze), de az az ágyú....

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

"Egyébként szerintem te abból a szempontból nézed a dolgot, hogy meddel vagy azonos szintû heavyvel nem lesz egyszerû belõni a frontját."

Így igaz. <#nevetes1> Nem tudok ellenérvet, csak ellenfélként ismerem. Az meg csak az érem egyik oldala.

Lammaer:
Hiába próbálod elbagatellizálni, történelmiségre hivatkozva jót még nem sûrûn tettek német tankokkal ebben a játékban. És amikor ötlet szinten felvetõdnek ilyen dolgok, azokat elõbb-utóbb tettek is szokták követni.
Serb véleménye meg csak annyira mérvadó, hogy hiába lett többször leírva, a fejlesztõk közül csak õ ragaszkodik a KV-1S 122-es ágyújához, de ez épp elég ahhoz, hogy továbbra is legyen olyan t6-os tank a játékban, aminek az alfa sebzése t10-es szinten mozog.

Stoppos:
Azt a géppuskát meg kupolát azért nem volt egyszerû eltalálni messzirõl. Viszont az alja nem olyan kicsi felület, és már t6-osok is be fogják tudni lõni gold nélkül is.
Egyébként szerintem te abból a szempontból nézed a dolgot, hogy meddel vagy azonos szintû heavyvel nem lesz egyszerû belõni a frontját. Én viszont azt látom a célzásidõ nerfben, hogy több ideig kell kiállnom a fedezék mögül, ezalatt pedig nagyobb eséllyel fognak meglõni. Nálam a célzásidõ az egyik legfontosabb jellemzõ.

na voltam fent wowp-zni...
már 1075 aranynál tartok 😛
szép lassan haladok az 1 hónap wot prémért <#vigyor2>

egyébként most úgy van a WOWP-ben hogy az elsõ három win 3×-osan megy
lehetne tankosban is 😄 3-ból 1 csak jó tripla lenne 😊
JeffDunham

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Azon kívül, hogy a statja botrányosan rossz.

Miért mit csinál ez a illetõ? Mit tett?

Igazából a két weakspot eltûnésére gondoltam leginkább. Ha el tudja rejteni a hasát mostantól keményen meg fog gyûlni a bajom vele, ha nincs lehetõség mellékerülni.

JeffDunham
EFE klán trollkodás LEVEL 99:

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Az örök igazság mindig bejön:
A pénz beszél,.... a tank(os) marad. 😄
Lassan már itt tartunk...

- SerB approves the hungarian tax law changes.
- SerB states that Tiger tanks were inferior to the russian T-34. Actuall T-34 tanks had k/d ratio 2:1 against Tigers.

JeffDunham
Picit utána olvastam. Hát ilyet bammeg... Mindenki tudja hogy milyen acc, és a WG nem tiltja a bizonyítékok ellenére, mert van prém elõfizetve rá. Ez kész...

"SaunaSeppo account is used by several players from EFE, FIRE etc. It’s an account some players use to relieve some of their pressure (by trolling other players). SaunaSeppo is a legendary account by now. KylpyKalle and AmShaegar are also shared accounts but not as talked about as SaunaSeppo. SaunaSeppo account was used in the Campaign in troll matches against one or two players. That’s how he got enough matches to be qualified for that M60. Is that fare, no, but try to send message to support. That particular account has been banned for 1-2 weeks several times now and after that it’s back for grabs. Wargaming doesn’t remove the account even after they are aware that it’s used by several players which is against EULA. We just have to live with these troll accounts. Wargaming doesn’t do nothing. Maybe if after SilentStalker’s post over 50 players made an ticket about those accounts, something else than a ban could maybe happen. But I doubt it."

"SaunaSeppo account is used by several RETARDS from EFE, FIRE etc. It’s an account some players use to relieve some of their pressure (by trolling other players)."

"Troll accounts owned by high ranking players/clans…

As is proved by numerous reports, week after week, of the same accounts, and they are still here, being shared around, fucking over the whole playerbase…

In the past I have sent irrefutable proof of certain players with multiple accounts, played simultaneously, and WG refuse to do anything. These accounts are still being played today, more than 6 months after the initial reports (full screenshots of admission and proof of accounts were provided to me by the individual, and these were passed on to WG after he fooked me over on something…😉

WG will never bother.. .since these additional accounts give them kudos (World Records etc), money (since all the accounts buy some gold), PR (we’re talking about them.. “there’s no such thing as bad PR”😉, and doing anything about them is costs time and money….

These accounts leaving a bad taste in the mouth of a few hundred players are nothing compared to the millions of accounts/players…

AS with almost any “controversial” part of WoT or WG….”How Terrible” is the only answer…"

Na az nincs, mivel a tv-rõl visszatettem monitorra a pc-t és ilyenkor a felbontás miatt törölnöm kell a preferences xml-t. Ez azzal jár, hogy az összes beállításom bukik és a replay-gombot elfelejtettem benyomni.
Amúgy nem volt vaszizdasz, kint megálltam egy út menti bunker mellett(jött velem egy Stuart is, amúgy több spot dmg lett volna) és megvártam, amíg felvonul az ellen. Aztán nekiálltam trollkodni 1-2 magányosabb tankkal és ennyi.

A RoF buff valóban jelentõs, de a többi változtatással kapcsolatban elég vegyesek az érzéseim. A tank harcértéke összességében talán nem fog csökkenni, de a korábbi karakterébõl alig marad valami.
Ha német tankkal játszok, akkor nem egy lassan célzó valamivel szeretnék kínlódni, hanem az eddig megszokott németes jellemzõkre vágyom. És nem örülök a nemzeti sajátosságok ilyen összemosásának a játékban...

Serene coast mappal mi történt?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Viccnek is rossz.
A tigris2 így is kap egy jó kis buffot, egy kis aimtime nerf már csak nem olyan nagy baj.

Alapban nem számítana sokat, de a pályák kialakítása miatt mégis. Egy leo protóval sokkal könnyebb helyzetbe hozni magad, mint egy T-54-gyel. Az egyik öt, a másik hat fok.

Játék elején, ha látom, hogy sok a kezdõ szoktam kérni vagy mutatni hova menjenek, hogy ne szopjunk ki 2 perc alatt.

A sok büdös kis csíra csak azért sem arra megy.. Nehogy már valaki túráztassa..

Szóval az elején ha bemutatok valami faszságot, és mindenki csinálja amit kell.. <#nyes>

Valahogy elég kellemetlen elõérzetet kelt bennem ez a 2 mondat:
-SerB states that historically the E-75 had neither 120mm sides, nor a 128mm gun, it had 80mm side armor
-SerB agrees with the King Tiger 105mm aim time nerf

Ha ilyenek kerülnek szóba, az már régen rossz...

Trucker39
Kifejlesztve:T110E4 jármû kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 193423. Elköltött szabad tapasztalat: 17577.

T110E4' vettél. Elköltöttél : 6 100 000.

Múltkor nézem mekkorákat lõ már belém ez a Bison, biztos gold ammozik...odaérek bázisra, látom ez valami angol cucc. Ja, hogy Bishop 😄 😄
Birch Alma???? 😊
Birch Gun tank ász már 560 expre jár...

én nem tudom hogy használod az IS-6ot de teszt szerveren mentem vele jópár kört ahol jóval több goldot puffogtatnak, mint éles szerveren és semmi gond sincs a páncéljával, szinte minden meccsen top sebzést hoztam és a kreditet is jól termeli...
Az átütést elnéztem mert homályos volt a kép most találtam 1 jobbat róla így módosítom :198-330
délelõtt 73% wr, most 100% vereség.

EZÉRT vártam a szeptembert.

Hazaértek! HAZAÉRTEEEEK!!! <#falbav>

Köszönöm, ettõl féltem. Hogyan grindeljek ki 170k XP-t egy meddel, aminek a mobilitás lenne az elõnye, de ezt is elveszik tõle?
Sziasztok ahogy olvasom a T-62A és az Object-140 között nem sok különbség van.
Az object parái:hp1900
39 t
motor le:580
front páncél:100/80/55, ha jól láttam
torony páncél:240/183/65
sebzés:240-400
átütés:158-330
sebesség:55km/h
torony forgatás:54
tûz gyorsaság:9.09
látótáv:400
rádiótáv:730
Ha nem tévedek akkor így vannak sorba a parák.Az esetleges tévedésekért bocsi.
Nekem nagyon lassúnak érzõdött.