World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Szerintem annak éri meg aki még nem vette meg a T62-t így választhat a kettõ között.
Nekem van t62, számomra nem akkora az a különbség hogy eladjak,megvegyem,átképezzek.
Persze ahány ember annyi vágy.
Szerintem jobban jártak volna ha legalább egy kicsivel jobb ágyút raknak rá, vagy plusz páncélt stb..most akkor mindenki váltogatná ezerrel a free xp-t, és képezné át az embereket. Persze az õ dolguk.
There is but one rule: Hunt or be hunted.
@Mindenki más: ha lehet, ne kezdjük újra a vitát pls
megvetted a legszarabb prém tankot amit csak lehetett 😄😄
12k? LOL az 63 sör<#wow1>#wow1>
az az 1 fokos gun depression meg sokszor jól jön
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Most leginkább a chatet spammelte baromságokkal...hál isten.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Épp azért nem került még be, hogy találjanak elé egy megfelelõ t9-et.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Meg a depression is jobb. Szóval átképzés lesz nálam. A T-62-t annyira nem szeressem.
Ha tennének rá vmi kis páncélzatot (jó nem kell T95 szintû, csak amivel legalább némi esély van hogy nem minden találat sebez) azt tudnám értékelni, sztem le is cserélném.
Köszi
Amúgy Spec, majd délután told fel a segged WoT-ba, hogy letoljuk az E5-ös meccsünket egymás ellen, esélyed sincs, mwhahahaha. 😄

Itt is több a különbség, mint 3 tier, mégis ésszerû platoon.
Nem tier alapján kéne már akkor korlátozni, hanem MM súlyozás alapján.