banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Paradoxon61
    "Én nem bízom abban hoigy jól lesz optimalizálva..." Helyes, nem is szabad, ugyanis erre azt mondani, hogy optimalizáljuk, hazugság. Egyszerűen nem lehet. Minden ilyen kijelentés csak kábítás. Egy esetben lehetne optimalizálni, ha mindenki csak a saját tierjében csatázna, ami nem megvalósítható. Az pedig, hogy egy T5-ös harcol egy T8-as ellen és örökké ezt hallja, "sajnos lepattant", "hatástalan találat" nem nevezhető optimálisnak, már csak a köztük lévő hp és sebzés különbség miatt sem.
    De szerintem ez a játék ilyen, így kell elfogadni.
    Az viszont, ami mostanában egyre gyakoribb, már sokkal rosszabb mint az, hogy nincs optimalizálva. Amikor már sokadszorra belépsz egy csatába, majd az első két perc után 3-4 gyors tank eloson a szélen elfoglalni a másik bázisát, tudván hogy már úgyse érnek vissza és így 30 mp alatt nyerhetnek eleinte röhejes volt, de most már inkább siralmas. Én azért lépek be a csatába, hogy harcoljak amíg vagy nem nyerünk, vagy ki nem lőnek. Éppen ezért nehezen tolerálom az ilyen gyáva osonós dolgokat. Az ilyeneknek nem ilyen játék kell, ahol harcolni kell, hanem valami nyulas, ahol osonni és futni be a kör alakú lyukba, nehogy utolérje a róka.