A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
besti #288595 Nem ez alapján a csata után emeltem ki a Foch-ot, hanem általános tapasztalataim alapján. Nekem benne van a top 3 legkeményebb dió TD-ben. Mikor jön felém 40-nel, akkor azért nem lövöm olyan biztosan a weakspotokat rajta. Lefordulni sem egyszerű őket, és a tár miatt bele is halsz. Én a JP-től nem annyira tartok, mert a hasa gyenge és elég jól sebezhető, akkor már inkább E3. Kicsit elfogult vagy a Foch irányába, de ha megnézzük pl. a vbaddict számait, akkor valahogy a Foch benne van a top 3-ba akár sebzést, winrate-et, akár WN-t nézünk. Nekem obi268 van, akkor annak a nerfjéhez mit szóljak (eddig is az egyik leggyengébb a wr-je)? Nincs neki tárja, nagy alfát lentebb veszik, mozgását, camoját nerfelik. Akkor mi is marad? A foch biztos rosszabbúl jár? Egyébként ennek ellenére én továbbra is roham TD-ként próbálom majd az obit használni, nem szeretnék kempelni hátul.