World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”

Bennem nem hagyott különösebb nyomot: olyan se jó, se rossz tank kb.
Közepes. A VK3002-nél és a Cometnál jobb (SzVSz)
1 sebzõ lövés.
Szerencse, hogy ezen a szinten leszarom. <#nevetes1>#nevetes1>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Egyébként nem bánom az autoladeres francia arty-t Td-t(bár ez utóbbi valóban retardált),mert franciák...ez volt beharangozva mint "EGYEDISÉG"!
Erre most itt vannak az USA revolveres szir-szarok...ugrott az egyedi faktor,ezt sajnálom.
Néztem hogy jobb az ágyúja mint a heavynek!?
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Swedish people are albino monkeys
Vagy csak papíron?
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
eredetileg ugye volt csak a francia med/heavy vonalon, ahol volt revolver, de cserébe:
- agilis és gyors de papír
- a skulók önmagukban nem sebeztek túl sokat
aztán jött a revolveres arty, aztán jott a revolveres páncélozott amcsi heavy, a végére meg megjelent a revolveres, páncélozott ráadásul egy lõszerrel is nagyot sebzõ franciska TD. Azaz szép lassan a revolvers tankok hátrányait kiküszöbölték az új revolveres cuccokban. És ez a baj.
Úgytûnik tankok terén a WGnek kimerült az ötlettára a revolverrel, és most azt tologatja mindenhol (rémlik mintha már a német ágon is jönne vmi ilyesmi). Inkább ki kéne találniuk vmi ötletes játékmechanizmus újítást, mint ezt a revolverezést erõltetni és buffolni.
Csata: Siegfried Line 2013. augusztus 27. 15:58:45
Jármû: Jagdpanther II
Szerzett tapasztalat: 3 020 (x2)
Szerzett kredit: 46 579
Csatában elért Achievement: Radley-Walters medál, Top Gun, Mesterlövész
replay
Na persze 😄
Wr-hez sok minden kell.
Ebbõl az egy %-osból levonni azt hogy OP súlyos hiba.
Battle of Tebourba. 1942 December 1.
A hangok nagyon ott vannak. Ahogy a haditudósító mutogatja a térképet behallatszik a lánctalpcsörgés...
Mondjuk azt már nem tették hozzá, hogy ezt a helyi csatát elvesztették a brit-amerikai csapatok december 3-án, amikor a Djedeida harccsoport bevetette a Tigriseit. Utána karácsonyig megállt itt a front.
Általába ott szoktam, csak hát el is kell tudni találni ugye 😄
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
(bárcsak az lennék, még talán hátul ülve oké....de sajnos akk nem éppen jön be normális mennyiségû sebzés)
Ez a sok modulsérülés meg sztem csak téged érint... (nem hiszem h ha ap-val megküldenek gun meg ammo meg minden egyszerre off) max 1 fvb-tõl tudom elképzelni.
Te meg át se tudod ütni. Ki forgatni se lehet.
WR%-hoz csapat kell, nem tank képesség, ezért mondom hogy egyedüli WR-alapján OPzni valamit felesleges.
Megyek 1 kört Loltraktorral, pont nyertük de szart se csináltam, 100% wr-em van, akkor OP a tank ?
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!