A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
AlucardHuN #288416 Eltérő vélemények. Nekem zavaró hogy valaki a pálya sarkából szól bele a játékba, jobban szeretek egy tanktól rendes harcban kimúlln, amikor látjuk egymást, foggal körömmel harcolunk. Amúgy igen amit te mondasz a másik véglet, főleg az olyan esetekben mint kv1s vs IS3: igazából vagy az oldalamat vagy rizikósan a torony tetejét tudná belőni, de hála a goldnak esélyesen harcol ellenem. a bibi ott van hogy a dicső szovjet ipar eme terméke ugyanakkorát sebez mint az én t8-as tankom, ez elég kínos... + akkor távolról goldozni kezdett egy t150 is :D De én néha azon is felbaszom az agyam hogy miért kell nekem hidegháborús járművek ellen harcolni egy mondjuk 1944-es tankban. Ja, ha úgy lenne a tech tree hogy a Pershing és az IS 2 a KT ellenfele úgy gáz volna (még 88-as löveg ellen is). Aztán akinek meg baja van hogy gyesza a Maus lövege az ilyen összeállítású tech tree-ben szinte OP volna. De mivel a játék nem 1945-ig tart ezért ezt el kell fogadni.