A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
400V #287400 Már elkezdtem és nézem a videót. Most járok az átnevezésnél.
Mivel nem szándékozok belőle hobbit csinálni meg több filmet is megcsinálni, így ezt az egyet akartam csak. Úgy akartam hogy aki eleve foglalkozik ezzel. Van aki több mint fél éve, meg már csinált is többet akkor neki egyszerűbb lenne összedobni. Most hogy így ott vannak a könyvtárak. Ő is megtudta volna mondani ugyan ezt. Angolul meg nem nagyon tudok. Majd kiszenvedem. Így megcsinálom magamnak és nem is lesz kiadva. :) Én úgy lettem nevelve ha valamihez értek és tudok segíteni akkor segítek. Ami nekem lejött még fél évvel ezelőtt is az volt hogy nyugodtan szenvedd ki a vágást ami a neheze aztán majd add oda ingyen én meg azt csinálok vele meg úgy élek vissza vele ahogy akarok.Emlékszel fél éve milyen nagy stúdiós emberkék menőztek itt hogy micsoda technika van alattuk és majd ilyen meg olyan modok lesznek? JAh megjelent pár alap mod amibe max van 20 hang, ilyen összecsapott mind. Hol vannak a nagy stúdiós emberkék? Eltudom képzelni hogy megkapja az anyagot aztán szalad vele Wotinfora hogy hú már megint milyen szuper hang modja van aztán utána az én nevem meg sehol.
Ennyi! Így jobban is járok, és köszi a biztatást.