World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
janek52: felírtam
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
3000 gold minusz!!! lassan éhen halunk itthon!
[email protected]

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Ez kurva nagy akció így. Talán nem kéne google szervert játszani, ha nincs. Ez amúgy a játékra is igaz a kibaszott laggjaikkal. Most durci lettem, itt figyeleme ezt a szart, telefonnal, és mégse sikerül....
Meg a többiekét is beírtam aki megadta itt az e-mail címét, bár volt akiét elõbb beírták. Ha valakinek nem megy vagy nem ér rá nyugodtan adja meg a címét, nekem elég gyorsan bejön az oldal, most 8 címet adtam meg kb. 30 mp alatt.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
semmilyen oldal nem ugrik fel nekem
250.000-en nézik!!!!!!
Itt néztem ahogy lepereg a 100 másodperc, ezalatt nem nyitotta meg a linket...
Kis ízelítõ: Mecha Hitler!
WoT: Nishizumi77
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
***ált noob WG
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Valamit ügyködtek már megint tegnap délután, hogy a helyi mobilosok elõnybe kerüljenek.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...