banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• suba53
    Megfigyelhető, én magamon is látom, hogy az ilyen farmolós eventek alkalmával szinte a gép elé ragaszt a játék. Addig nem állok fel, amíg meg nincs a 30 kill, de utána már csak 2 hiányzik a következő 5 győzelemhez, azt meg kell szerezni, stb.

És szerintem ez tudatos cél. Nem csak a WT miatt, hanem egyéb okokból is.
    Pl. a Golden Joystick díj is gondolom igényli azokat a statisztikai adatokat, hogy összességében hány órát töltött a világ népessége az adott játékkal.

Ez sajnos a játékmenetre is rányomja a bélyegét. Ha az MM jóvoltából alul vagyok 2 Tierrel magasabbak között, akkor nincs finomkodás, bujkálás, mert a vége 95%-ban úgy is az, hogy vagy nincs kill, vagy ha győzünk akkor sem vagyok az első 10-ben, és így tök fölösleges ott eltölteni 8-10 percet a nagy semmiért.
    Ezért ilyenkor berongyolok középre, ha mázlim van ütközni tudok az ellenfél scoutjával, vagy adódik egy kill, felspotolok pár tankot, és kb fél perc alatt vége. Indulhatok a következő csatába, ahol esetleg van esély az eventhez szükséges eredmények megszerzésére.

Nem szépségdíjas az igaz, de hatékony.