World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Ha a supportra írsz, angolul írj. Már ha választ is szeretnél.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
3 vagy 4 klán is ajánlott jármûvek közé sorolja a T-32 tankot.
Ez komoly? Ritka egy fos jármû. Nem értem, miért ajánlott. Vagy ez a felvételi követelmény már elavult?
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Wot: Totti93
Ha én admin koromban ilyen levelet kaptam volna egy játékostól, hamar új játék után kellett volna néznie, akár igaza van akár nincs.
Egyébként mi a geciért olyan fontos neked az a medál??
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Swedish people are albino monkeys
én nem hinném hogy szabályt sértettem.eddig sem és ezután sem leszek gyakori hozzászóló itt. bannra ok nincs.ha ok nélkül kapok egyet és vissza akarnék jönni egyszerûen rámegyek egy proxyra és kész.van olyan oldal amit 5 ban után is használok ha kedvem tartja. na viszontlátásra(nem hinném hogy az mostanság lesz)
megint megcsináltam a lucky medált és megint nem kaptam meg!!!
második alkalom ez
levél magyarul:
Hello wg
nem tudom emlékeztek e rám (sztem nem)
két hete írtam egy levelet (ticket ID xyz 12345)
megint megcsináltam a lucky medált, és megint nemkaptam meg
WG mi a fasz ez???? kibaszott vicc???
nem hiszem el! kétszer is bugos ez a szar?
pls nézd meg a replayt!
és adjatok nekem egy lucky medált!
Nem hiszem el hogy nem lehet szerkeszteni a kibaszott statomat!
csináljatok valamit!!!
ennyi a levél!!!
basszák meg az anyjukat!!!!!!!!!!
<#falbav>#falbav>
páran oda "cumming"-oltak....
Tõlem ide is berakhatod,de lehet megbotránkozik vki,am nem kell kímélni õket..Õk sem kímélik az agysejtjeinket.
Mi volt a story meséld el.Replay most nem jó,meló van..<#alien2>#alien2>
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Én most mindenki nevében MEGKÉRLEK, nem utasítalak, hogy egy darabig ne szólj hozzá a témához, mert az elõzményeket ismerve ban lesz a vége, az utóbbi idõben ugyanis elszaporodtak a hozzád hasonlók.
kurva szépen!!!! múltkor is elküldtem õket a faszomba!!!! kétszer kértek bocsánatot!!! most kiderül h ban vagy bocsánat kérés lesz-e
ha vki lenne olyan rendes és betolná az "[email protected]"-os címet is kódnál, örök hálám.
segítene vki pls? <#help>#help>
tuti akkor lesz amint kilépek innét.
Taps
<#wave>#wave>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
de most már komolyan dögöljenek meg!!!!!!!
csicska WG!!!! kíváncsi leszek mit válaszolnak!!!!
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
A garázshelyet úgy is megkapod.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ