World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Elnézést kért, véletlenül nyomta meg az egeret.
Bonus x5, 15 exp.
Gondolom hogy te nem tudtál eleget szerezni és most irigy vagy.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Akkor lehetett szerezni egy rakás garázshelyet.
én most baszom meg a WG-t!!!!!!!
megint "csináltam" egy lucky medált!!!! ÉS NEM KAPTAM MEG!!!! <#falbav>#falbav>
megb**** a jó k**** a**** ezek a f***** csicskák!!!!!!!!!
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
@mittomén1 fogd fel, hogy egy accra meg van adva, mennyit lehet max beváltani. Tehát maga a WG szabott határt, tehát gondoltak erre.
Droughert az nem napi limit.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Wot: Totti93