World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szóval írjam be egyszer hogy
pl [email protected]
másodjára [email protected] majd harmadjára [email protected]
és ez magyarul 3*200gold még plusszba? 😊
csak megsúgom....
ha odafigyel az ember akkor simán összeszed egy tier8 prém tankra való goldot!
Srácok, egy apró trükk: a gmail az email címeken a névnél ignorálja a . karaktert, mig az összes többi weboldal (beleérte a WOTot) különbséget tesz.
Pl ha gmailen regisztrálsz egy [email protected] címen, akkor bármennyi pont van a "kovacsbela" reszben, az mind ugyanarra az emailra fut be.
Tehát:
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
mind ugyanaz a gmail szempontjából (az osszes level [email protected] címre jön), de a WOt szempontjából nem.
Persze ezeket a WOTban mind külön regisztrálni kell, de a gmailnál nem, lényegében korlátlan mennyiségû email címed van. Igy egyszerûbb begyûjteni a kódokat 😊
És ha igen ezt beválthatom egy accountra???
csak hogy tiszta legyen a kép.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Köv alakalomra meg mindenki csinál +100 accot és megfejjük ezeket a kedves népeket 😄
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
feltûnik nekik h sosem fizetek nekik és tele vagyok arannyal xDDD
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
nekem ez az 5 mind wot account...
de holnapra szerzek még pár emailt... talán meglesz a 10 email/kód 😄
egy alkalom +2000 gold XDDDDD
megfejem ezeket a geciket rohadjak meg!!!!
nincs ezen a szaron hang... és pont beléptem tesztre nézelõdni... mire kiléptem már nem élt a link 😞
Wot: Totti93
nem nehéz kitalálni hogy 5*200 az 1000 😄
na mindegy...
remélem még lesz ma 3 alkalom... az +3000 gold 😊
Wot: Totti93
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
There is but one rule: Hunt or be hunted.
most meg lekésem, hát marha jó eddig ez az arany osztás 😄