banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• VanDaal
    Aztán miért is lenne olyan jó az a játékmód?

Én például nagyon nem szeretném, ha 1 szar kör helyett egyből 3 szar köröm lenne, mert olyan pályára rakott, amit utálok, vagy a lista legaljára kerültem, vagy retardok közé rakott, esetleg az ellenfélnél van egy űverpro platoon.

Arról nem is beszélve, hogy az MM-nek gyakran a jelenlegi feladata is meghaladja a képességeit. Ebből kiindulva szerinted milyen balansz lenne, ha játékosokként több tankkal kéne kalkulálnia?
    Meg egyáltalán mikor választanád ki a tankokat? Már a csata előtt, vagy menet közben, a körülmények függvényében? Mindenki azt választhatna az első kilövetése után, amit csak akar? Abból megint érdekes csapatok jönnének ki...
    És a respawn helye? Ha már előre ott várnak, az mennyire lesz szórakoztató?

Többször is leírták már, hogy tesztelték ezt a garázs csatát, de nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.
    Szóval itt nem pénz kérdésről van szó, hanem egyszerűen megbukott az ötlet, és ebben egyet is értek velük, mert egy ilyen mód szerintem is több dühöngést okozna, mint játékélményt.