World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
napi 30 kill - 300000 credit
napi 20 medium kilövése - 1 nap prémium
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Hálistennek nekemis minden nap megvolt vasárnap óta eddig.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
ezt még megvérom, azt bele****tam az evöntbe😊
Gyõzelem!
Csata: Lakeville 2013. augusztus 24. 11:17:56
Jármû: SU-100Y
Szerzett tapasztalat: 8 255 (x5)
Szerzett kredit: 85 762
Csatában elért Achievement: Top Gun
Küldetés teljesítve! Jutalom:
Prémium idõtartam hozzáadva: 1
WoT: Nishizumi77
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
A Magyarok is sziporkáznak szépen chaten😊
Zayl1: ne beszélj már angolul te köcsögg!
There is but one rule: Hunt or be hunted.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Ezek lõnek ki,nooboznak le,blokkolnak,állnak eléd és löknek ki a fedezékbõl!😊
Aztán ezek ugatnak veled tele pofával a chat-en.
kb az elsõ sorban van annyi kiló mint én vagyok.<#eplus2>#eplus2>
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Pl CW is van ennyi üres járat egy héten és azért nem kapok ennyi goldot.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Agyhalottak...
Szerintem a T 57 nem tudom mit akarnak nerfelni.
Páncél nincs.
Lövegátütés nem a legjobb. E 100 csak az alját Focht szembõl írtó nehéz, Is7 nek csak az alját.... szóval weakspotok közelrõl.(arany nélkül beszélek, mert arannyal tényleg geci dolgokat lehet mûvelni vele)
Oldalrõl tényleg lehet vele aprítani,viszont ahhoz meg nincs meg a sebessége.
Egyetlen elõnye volt a rövíd célzás és a töltésidõ. Ez emelte ki az franciák közül. Most ha ezeket elveszik akkor szerintem nem sok értelme lesz kihúzni minden ágat, mert a francia mindenben jobb lesz. Gyorsabb, nagyobb pen stb.