A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bornofakone #285594 Csak én vagyok az egyetlen akinek egyáltalán (de tényleg semennyire) nem tetszik a WT? :D
Okok: Nincs szükségem csillivilli baromságokra, nem akarok történelmileg hű beállításokat, tankokat. Ahogy elnéztem a belinkelt videót, nem értem mi volt benne izgalmas, jó v várandó dolog. Állt a srác a tigrisben (ja h arra ki kellene verni mert eddig csak kv1 meg t-34 meg stug rohangált a videókban?! :O ) és 500 bokron fán keresztül 1 nameesp-t lőtt amikor zöld lett a célkereszt....:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
De komolyan....ebben mit lehet várni? Vagy mindenki a vizuális élvezetekért várja ezt a trágyakupacot? :D
Csak én nekem tűnt marhára unalmasnak, monotonnak az egész? Oké szép nagy pálya, de enemy-vel alig találkozol, ha igen, akk nagyrészt csak nevet/számot lősz....
Akármennyire is trágyakupac számomra ez a WT, azt viszont elismerem h kell a konkurencia WOT-nak, csak igazából én azt várom h nem a grafikai részt, hanem a játékmechanikát erősítik.
DE! sajnos erre csekély az esély, mivel a parasztnak az kell h a rozsdás csavar csillogjon a történelmileg hű festéssel ellátott tigrincs seggén....mert hát fontosabb az h szép legyen a játék, mint jó :)
És akár flame keltésnek is lehet ezt venni, tényleg kíváncsi lennék h a fanatikusok miben látják jobbnak a WOTnál a WT-t :)