World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Szerintem nem kell az accounthoz tartozó emailcímre küldetned a kódot(amiért köszönet mindenkinek aki figyeli!).
Én egy teljesen más emailcímet írtam be és megjött, kimásoltam, wot.eu-n belép, activate bonus code, bemásol, örül...
Viszont a citromail-t tleg nem szereti, nekem is gmail-re jött.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Nem értem, hogy az 50m-nek mért nem növelték meg. Neki még elõrébb van a tornya, szóval még inkább lenne hely az ágyúcsõnek, a torony is ua.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Viszlát 200 aranyak !
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
WoT: Nishizumi77
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Aha persze, nem lehet e-mail címet cserélni ????????????????????????????????????????? WAT?
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Object 140 206k xp.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Zsír, kaptam semmit. legalább tudom hogy szájba baszott citromaillal van gond.
Tehát hiába verem a faszt a hülye steamen, nem tudok megkapni semmit , mert gecizik ez a szar. Remeeeeeeek.
11 órási levélbe 7napos prém+1k, mostani levélbe meg kód. Mi a fasz....
Köszönöm !
T-54-bõl mennyi XP kell a OBJ-140-ig?
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”