A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Kantalusz #285377 Sziasztok!
úgy döntöttem én is csatlakozok ehez a szép kis fórum társasághoz, remélem látok/ mondok egy két okos dolgot...
Mint lent látszik elsősorban artyzni szeretek és nem is szégyellem ezt! Elég régen kezdtem el, amikor még a standard platoon csak 2 fős volt és a gw panther inkább hasonlított a drakulára mint a twillight-os csillámf@sz lámára (teljesítmény szempontjából természetesen) akkor még le lehetett hozni egy meccset artyval is ha ügyes voltál (lehet hogy OP volt, de nem értem miért nem szabad/lehet lehozni egy meccset akármilyen járművel, persze csak ha elég ügyes vagy...) A legemlékezetesebb köröm végére 10-es szám volt a GW Pantherem neve mellett
az apraját pedig a platoontársam Tigris 2-je szedte össze azthiszem neki 3 kill lett a vége, de az is lehet hogy nem ennyi, rég volt már. Bőven az artynerf előtt...
Azóta pedig hát az egyik szemem sír a másik nevet...leginkább kínomban de még így is összejön egy két jó kör pl 7k+ dam M53/55
Láttam hogy írták páran a körön jóval kívül eső/eltűnő lövedékeket a patch előtt is észleltem egy kétszer, de azóta egyre többször, hogy az M53/55 a kliensem által mutatott/szerveroldali célkereszt között minimális mozgatás hatására ÓRIÁSI külöbség lett, szinte teljesen szétugrott a szerveroldali, 5-6 mp plusz fókuszt igényel egy-egy ilyen kis trükköcske, szerintem ezzel van összefüggésben az eltűnő skuló, mert amíg neked lehet hogy csak egy két pötyi/egy sem "akad fel" addig a szerveroldalidnak lehet hogy több mint fele vagy egyszerűen annyira túllövöd hogy kiesik a képernyődből/mapból bár akkor azért a tracert látni lehet... De hogy ez miért van???
na ennyi így elsőre mégegyszer sziasztok!