World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rengetegszer van olyan, hogy az ellenfél azért veszt, mert a csapatának tetemes része engem hajkurászik a fél pályán keresztül hosszú percekig.
Külön achi nincs rá, de az élmény megfizethetetlen.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Mert ott is ritka mint a fehér holló még a zõdike is.
Tolnám az xp-t a T54-be de két napja olyan csapatok vannak, hogy csak pislogok.
Vegyes pályán a top med megy a városba majd az elsõ percre megpusztul sebzés nélkül. Rendszeresen, de ebben elõszeretettel követik a heavy-k is, mint E-100, vagy JPZE-100.
Jóképességû magyar KT user a keresztbe fordított tornyú E-100-at akkurátusan fronton lövi háromszor egymás után majd megjegyzi, hogy azért nem bírta sebezni mert nem egy kategória.
Reward 1 day Premium Account
This mission can only be completed once per 24-hour period."
"This mission will be active from 24th August 07:10 until 25th August 07:00 CEST (GMT +2)."
Ez csak holnap lesz, ma még csak 23 van.
valaki segít?!!??!
vagyis a telepítés az megy! de hogy is kell megcsinálni, hogy ne variálja át nekem az OTM-et?!?! nekem tökéletes a gyári
tudom, hogy kurva ideges leszek amint meglátom milyen lesz a csapatom :S
de néha jól jönne ha tudnám milyen képességû játékos van mellettem, vagy milyen képességû jön velem szemben ha pl. 1v1-re kerül a sor
45% WR 😞
T32 20 csata 35% WR ahhh
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Innentõl már tényleg csak hetek kérdése, és t10-ben is kaphatunk majd akár 14 pirosat is csapattársnak.
Azok lesznek ám a szép idõk 😄
Nem szoktam én rinyálni nagyjából semmiért, még az artik miatt sem, kivétel ezalól, ha egy számomra nagyon fontos/jó meccset bukott a CSAPAT, mert ugyebár multiplayer... (plusz a pedofil, erõszaktevõ KV-1S miatt, ha szintén T6 tankkal vagyok, vagy alatta)
Akár vissza is aludhatok most már.....
A win meg általában jön ha eleget sebzel, DE azért az idegesítõ amikor egy sima nyert meccset elbukik a csapat.
Fõleg ha valami lomha döggel vagyok az ellenfél meg befoglal na az idegesítõ!
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Azért mondjuk tekerõs telefonról nem próbálnám meg....😄
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
A kapott kódot õrizd meg, hátha valami gebasz van. Azzal tudsz majd reklamálni. A hívást közben ne rakd le a telefont, el fog tartani pár percig (ki fogja írni meddig) és majd magától megszakítja a végén. A szolgáltatód lehet majd 1-2 száz forintot lenyúl a tranzakcióért...
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nézegetem ezeket a képeket,és sosem értem hogy nekem hasonló teljesítményre qva ritkán ad ilyen xp-ket...
Ez tegnapi és csak 1.osztály,replay nincs most bekapcsolva.
Épphogy kis pénz jött,goldammo is ment 2 tár,elfogyott a másik(ill 3 normál ammo maradt,mert sokat kellett tölteni),ammot kaptam és muszáj volt tele tárral elindulni 1-2 helyzetben.

bocs 😄
Viszont annyit még kérdeznék, h lehet-e tudni már vmit mit nerfelnek foch-on meg t57-n? 😊
Mintha bedobnának meztelenül a Kék Osztrigába.
Imádom én is. Olyan kis játékszer, de atomot lõ. <#violent>#violent>
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Jelentem ma mentem két jó játékossal akik szintén ezt hozták. Toltunk egy FULL RUSH-t. Nagyon ajánlom mindenki figyelmébe a replayt. Higgyétek el, érdemes megnézni az "összedolgozást".
letölthetõ REPLAY
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Király <#eljen>#eljen>
cyka blyat
gratulálok, 7k+ dmg-ek figyelemre méltóak bármely tankon