A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Destydeme #285366 Értem én,csak ha ezt így nézzük akkor nekem ez ugrik be:Ezt a fórumot olvasna(főleg ha nem minden nap teszed),az embernek az jut eszébe,h rengeteg embernek nincs élete.+hogy sokan 10évesek.
Kit érdekel a lila?Bennük csalódok a legjobban.A pirostól semmit nem várok,az legalább nem okoz csalódást.
Tegye fel mki a kérdést:Hányszor lőtték már ki amiatt,mert azt hitte a türkiz/lila majd megy segít/flankel/cover/support etc..
Nekem a patch óta az asztalin 10-15fps-em van(a laptop meg nem feltétlen erre van),2napja leszedtem minden módot+re install windows&wot is azóta 25-60fps-em van 1 nagyon régi asztali gépen.
Így mkit pirosnak nézek és trust no 1 elven megyek.
ps:Mire a türkizből(1500)lila leszek,már rég meg fogom unni,nemhogy a színskála érdekeljen.
Gyakorlatilag cw-n vok este és elég is.