World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Csata: Lakeville 2013. augusztus 23. 0:04:55
Jármû: IS-2
Szerzett tapasztalat: 6 905 (x5)
Szerzett kredit: 82 918
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd
Küldetés teljesítve! Jutalom:
Prémium idõtartam hozzáadva: 1
Erre nem számítottam.😊
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
asszem törlöm ezt a tier X-ig kínlódós dolgot
VK36.01H a király
meg a StugIII <#eljen>#eljen>
|Származási hely: Degec|

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
de valszeg a türelmetlenséggel van a baj
utálok tötymörögni belecsapok a lecsóba ahol lehet de ez olyan mint egy lövedékmágnes
ahol megjelenek azonnal mindenki sietve félredobja addigi foglalatosságát és engem kezd lõdözni mint ha egyedül lennék a térképen
pedig aztán nem állok ki a rét közepére céllövöldének
tier VI fölött kínszenvedés ez a játék
istenbizony csak az hajt elõre, hogy legyen egy tier X tankom
csak a próba kedvéért
ha az is fos akkor uninstall
Az h mennyire lesz pörgõs a motor, v mekkora a végsebessége, az annyira még nem érint, viszont ha depression increase-t kap, az nagyon jól fog érinteni, eddig se volt rossz, de ezután állandóan hull-downba leszek vele 😄
Amúgy a sima JT-re vonatkozott a kérdésem, prém JT még nagyon távoli cél (ha 1x talán majd klánba megyek és összegyûlik annyi gold..😄)
"At the minimum Tiger II will get a depression increase, with possible changes for also Jagdtiger and Tiger."
Csak ezeket találtam JagdTigerre, biztos, hogy hozzányúlnak.
A prémiumhoz viszont valószínûleg nem nyúlnak, ha arra vonatkozott a kérdésed.
2 OP állat 😊 (imádom mind2 tankot)
Azon vonalon lesz még egy két vérizzadós TD.
A camója szar, azt hagyd a fenébe (max festés), viszont messzire lát: periszkóppal 438 méterre.
Én a 105-össel használtam, az nagyobbat durrant, igaz kevesebb a penje.
Ugyanakkor 20%-kal jobb a célzásideje, nekem fontos volt, mert ha mozgó célpontra lõsz és elmozdulsz, szétugrik a célzás, és ezzel hamarabb célzol újra. Márpedig az ágyúnak igen keskeny a kitéríthetõsége.
A RoF majdnem ugyanaz, nem fogod érezni a különbséget.
Felszerelésem vent+rammer+periszkóp volt.
A BDR G1B teljesen ugyanez a tank, csak forgó toronnyal, az egy állat, az egyetlen heavy tier 5-ön amivel ki mertem menni KV-1 elé face-to-face.
És ha jól beleszoksz az ARL-be és utána kipróbálod a Churchill GC-t akkor majd visszakívánkozol a francia nyalókába.
Illetve l71-nél 6,98-ról 8,96 nem túl sok picit? (na nem mintha zavarna, csak majd 2 sec... 😄)
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"