World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A KT ha a tierjében van ,nem nevezném skuló mágnesnek,menj a francia nehéz ágra akkor megtudod mi a mágnesesség,azzal mész akkor tényleg minden barom téged üldöz 😊
Én mondjuk a Vk3601H-t teljesen átugrottam, a Pantherbõl fejlesztettem ki a KT-t, így megvolt hozzá minden, kivéve az ágyúkat. StugIII is megvolt, de régi emlékeimmel ellentétben nekem most egyáltalán nem jött be. Lehet, hogy csak nem volt szerencsém, de nem élveztem vele annyira a játékot, mint mondjuk az E-25-el vagy a Hetzerrel...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Pedig én két napja fejlesztettem ki a KT-t, tegnap lett rá meg a nagy ágyú, és nekem nagyon tetszik. Nem akkora baj, ha mindenki rád lõ, mert ha ügyesen beforgatod, akkor T10-ek is pattoghatnak róla. Az ágyúja meg nagyon jó. Persze 100%-os legénység, venti, rammer, vert stab legyen rajta, úgy az igazi. Volt mit megszokni nekem is a Leopard 1 ági tankok után, de szerintem nagyon jó tank.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Helyes, nem kell erõltetni. Én nemrég vettem egy T10-est, 3 év WoTozás során elõször, de azóta el is adtam a fenébe. Egyáltalán nem olyan jó móka az a T10 mint sokan gondolják.
Gyõzelem!
Csata: Lakeville 2013. augusztus 23. 0:04:55
Jármû: IS-2
Szerzett tapasztalat: 6 905 (x5)
Szerzett kredit: 82 918
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd

Küldetés teljesítve! Jutalom:
Prémium idõtartam hozzáadva: 1

Erre nem számítottam.😊

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

okosszöszi26
már megvan a 10,5-ös L68-as meg a henschel torony, de így is fostalicska
asszem törlöm ezt a tier X-ig kínlódós dolgot
VK36.01H a király
meg a StugIII <#eljen>

|Származási hely: Degec|

Döntetlen

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

Szépen fogd magad, és nézz néhány oktatóvideót, hogyan használd, merre menj, satöbbi. Baromi sokat tanulhat belõlük az ember. Saját magad alatt vágod a fát ha megfelelõ tapasztalat nélkül vergõdsz T10 felé, a saját és a csapattársaid szórakozását is hazavágod.
Még stock torony van rajta amúgy? Elméletileg ez is sniper tank de elsõ élvonalba is jó a páncél miatt, türelmesnek kell lenni.
okosszöszi26
királytigris
de valszeg a türelmetlenséggel van a baj
utálok tötymörögni belecsapok a lecsóba ahol lehet de ez olyan mint egy lövedékmágnes
ahol megjelenek azonnal mindenki sietve félredobja addigi foglalatosságát és engem kezd lõdözni mint ha egyedül lennék a térképen
pedig aztán nem állok ki a rét közepére céllövöldének

Azt elfelejtetted mondani hogy a lokátor állomást a tetején már akkor látni lehet mielõtt látnád az ellenfeled.
Hát ez oszt így vagyon ecsém! Osztán melyik vasszekérrel van baj? Mellesleg minél többet játszol és tapasztaltabb leszel jobban fog menni. Mert oszt bezony meg kõ tanullni játszani azzal a bezonyos masinva'.
okosszöszi26
oszt az direkt van, hogy minél magasabb szintû egy tank annál fosabb vele játszani?
tier VI fölött kínszenvedés ez a játék
istenbizony csak az hajt elõre, hogy legyen egy tier X tankom
csak a próba kedvéért
ha az is fos akkor uninstall

Nem értem, Jagdtigrist írtál 😊 Mindegy, örülök ezeknek a változásoknak, csak gyanús.
Hát ha már hozzá nyúlnak, remélem legalább gyorsabban fog fordulni.
Az h mennyire lesz pörgõs a motor, v mekkora a végsebessége, az annyira még nem érint, viszont ha depression increase-t kap, az nagyon jól fog érinteni, eddig se volt rossz, de ezután állandóan hull-downba leszek vele 😄

Amúgy a sima JT-re vonatkozott a kérdésem, prém JT még nagyon távoli cél (ha 1x talán majd klánba megyek és összegyûlik annyi gold..😄)
Ja látom már, a JagdTiger az, bocsi.

igazán nincs mit

Nekem az JagdPanthernek tûnik 9:07-nél.

Meg a forgás is kap +5-öt. Gyanús! 😊
És köszi!
De durva.
"Most likely Tiger will be 40 km/h and Tiger II / Jagdtiger will reach 38 km/h."

"At the minimum Tiger II will get a depression increase, with possible changes for also Jagdtiger and Tiger."

Csak ezeket találtam JagdTigerre, biztos, hogy hozzányúlnak.

A prémiumhoz viszont valószínûleg nem nyúlnak, ha arra vonatkozott a kérdésed.

Én nemrég visszavettem a BDR-t, mert jó emlékeim voltak róla, de nem sokkal késõbb el is adtam, mert egyszerûen használhatatlannak éreztem. Hiába a jó ágyú, ha egyébként a tank egy kartondoboz, ami ráadásul még dög lassú is. Egy ágyú nem visz el a hátán egy tankot, ha mellé se páncél, se mozgékonyság. A KV is idegtépõen lomha, de legalább lehet vele pattogtatni. Ezzel meg kiállsz, lõsz, 5 másodpercig örömködsz hogy fúú mekkorát sebeztél, aztán szétszednek mielõtt visszaérnél a fedezékbe (meg ugye a töltése is baromi hosszú).
Egyébként a JT-hez is hozzányúlnak. Pörgess 9:07-hez ott fogod látni a statját.

hát sztem JT úgy jó ahogy most van, sõt, t9-ben partyban van teknõccel 😊
2 OP állat 😊 (imádom mind2 tankot)
Kronos79: Nekem az ARL V39 TD hasított, 57% WR lett 186 csata után.
Azon vonalon lesz még egy két vérizzadós TD.
A camója szar, azt hagyd a fenébe (max festés), viszont messzire lát: periszkóppal 438 méterre.
Én a 105-össel használtam, az nagyobbat durrant, igaz kevesebb a penje.
Ugyanakkor 20%-kal jobb a célzásideje, nekem fontos volt, mert ha mozgó célpontra lõsz és elmozdulsz, szétugrik a célzás, és ezzel hamarabb célzol újra. Márpedig az ágyúnak igen keskeny a kitéríthetõsége.
A RoF majdnem ugyanaz, nem fogod érezni a különbséget.
Felszerelésem vent+rammer+periszkóp volt.
A BDR G1B teljesen ugyanez a tank, csak forgó toronnyal, az egy állat, az egyetlen heavy tier 5-ön amivel ki mertem menni KV-1 elé face-to-face.
És ha jól beleszoksz az ARL-be és utána kipróbálod a Churchill GC-t akkor majd visszakívánkozol a francia nyalókába.

A történelemhûség csak ezekre vonatkozik😄
szep dolog h elveszik a motorkat, mert kell a tortenelemhuseg, de azert a kv3 legyorsulja az vicc...
Nem, szerintem megérdemli, legalább jobban fosnak tõle.
de legalabb egy lassu tetu marad vagy lassabb..
JT-hez ergo nem nyúlnak hozzá? (csak ha már KT-hoz is hozzá nyúlnak)
Illetve l71-nél 6,98-ról 8,96 nem túl sok picit? (na nem mintha zavarna, csak majd 2 sec... 😄)
Gyûjtök az E-50 re, mert remélhetõleg most azt az ágat árazzák le 😊

<#eljen>

A vicces az, hogy az E-75-nek már most is annyi a traverse-el a fejlesztett lánccal.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

sziasztok érdeklodni szeretnék hogy uj ajánlaotk vannak msot az ajándék boltban hogy van az a 67 € s csomag na és én azt mobilról szeretném megvenni van rá lehetoség vagy mód?
Érdekes ha beadja a lövéseket akkor még a sima 122mm-es (gold nélkül de elképzelem mi lenne azzal) is durva rajta.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
5500 dmg tier 8-ban

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Igen valami olyasmit 😄
Rögtön elmorzsolok egy könnycseppet. AZ a 234/320 mire nem elég?

A PlanetWoT-os statisztika másnál is hazudik? Vártam vele pár napot, hátha jobb lesz, de nem lett jobb, soha nem azt mutatja a napi statban, mint ami valójában lenne.

Ezt a PZIV SCHM-öt elég sokszor beteszi t8-ba... 😞

Hát azért az a 230 pen annyira nem gyenge szerintem, fõleg hogy egy nagyon pontos gunról van szó.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Na meg is van az 50k tp 😊

Én 3 napja csak lõwézek,mentem kb 100 csatát,talán 1x égett.Kb ugyanilyen nehéz kigyújtani egy tiger vagy tiger 2-õt mint egy lõwét.Tier limit kellene neki, mert az az ágyú nagyon kevés tier 10-be,ahova gyakran "benéz" vele az ember.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Rendicsek, thx megint a válaszokat, akkor úgy néz ki hogy lófaszt nem lehet tenni xD bár szerintem faszság is lenne, azért hál'istennek nem annyira vészesen sok pénzrõl van szó, csak hát idegesíti szerencsétlent
Még valami. Ha esetleg az acc vétel egy olyan adós vevõs oldalon történt, akkor az ott lévõ fórumon hívjátok fel a figyelmet az emberre!
Produkál az élet idiótaságokat.
Ismerem a sztorit, még interjú és készült vele a sitten.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Valami fórumon hirdette, de azóta törölte a topicot, meg a paypal felhasználóját