banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• FosTalicskaa
    és szerinted miben jobb mint a P2, t69, inden-pz ...? és itt kb fel lehetne sorolni az összes 8-as tankot. Az összes mednek nagyobb rof mellett is vagy +(20-40)-el nagyobb a penje, ua. dmg, képtelen gyors manőverezésre, hála annak a jó tulajdonságának, hogy 0-30-ig alig akar gyorsulni. Célzás nevetséges.

és volt szerencsém kipróbálni jópár t10-es medet, köztük a t62-t. Még 45-el, nagykanyar közepén is, +torony forgása közepette is olyan kicsi a célkereszt mint td-vel beszűkülve. Nem is kell mondom, hogy 3-400 méterekre lövöldöztem így és 80-85% hit ratio simán megvolt. De nemcsak ennél a mednél tapasztaltam ezt a pontosságot. Szóval ahogy én látom a medek jelentik az easy szintet a játékban, velük a legkönnyebb csatákat eldönteni. Nem véletlen az hogy a pro játékosok szinte csak és kizárólag medhordákban özönlik el a randomot. Újabban persze nagy divat lett a T57, WTE100 is.

Meg majd én is ki fogok húzni egyet csak még nem tudom melyiket. De ha van kedvenc med ágad és meg is akarod osztani a tapasztalataidat, ne fogd vissza magad...