World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nyomtam egy visszát a böngészõben és akkor láttam, hogy egy betü kimaradt 😄

„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”

LOL képes vagy rá , hogy tutod is mit írtál el ?
ha játszol, látod kik vesznek körül, nem is lehet mást várni, mint ilyen megnyivánulásokat.
totálisan hülye mindenhez, a számok megmutatják, de mindenki köcsög, csak azt nem értem, hogy akkor miért játszik?
(lehet annyira hülye, hogy magát szopatja?)

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

Ez a gold csak a wowp-ben használható fel, vagy a wot-ban is? Wargaming accounttal regisztrálsz be ugye, de nem tudom, hogy a goldot elköltheted-e bármelyik játékukban
Eagle16
Lehetséges...nekem még nem jött semmi.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Tehát ha rossz címet adtam meg, és még most csinálok egy olyan címet amit megadtam, akkor megkapom? 😄

„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”

telóról tolom a kód beolvasást , majd ügye átirányít . Mivel teló az már tuti , hogy a saját e-mail címem elcsesztem . mindegy 1:3 elbacás . WG vezet XD
Ebben csak a a vicc, hogy ez nem vicc. Ezt komolyan gondolják a játékosok.

Ja akkor oké, köszi! 😄

TomDantes: Egy élmény volt olvasni 😛

Master91
Elméletileg nap végén kapod.
Tyoohohoó...heheheheh...ohohohohó....juhuhuhú....

Na, hát szemezgetek az erre érkezett válaszokból. Ezeket nem én mondom, hanem az ide írók.

A WG köcsög, mert a prémiumosoknak kedvez, direkt azok többet nyernek.

A WG köcsög, mert aki prémiumot vesz, többet veszít, direkt szar csatákba kerül, hogy többet veszítsen.

A WG köcsög, mert direkt olyan csatába kerülök, hogy veszítsek, akár prémiumos vagyok, akár nem.

A WG köcsög, mert a könnyû/közepes/nehéz tankomat/TD-met/arty-mat kilõtték.

A WG köcsög, mert bár adott ajándékot, miért nem többet.

A WG köcsög, mert köcsög.

A WG köcsög, mert oroszok.

A WG köcsög, mert a német tankok nem OP-ok.

A WG köcsög, ert az orosz/amerikai/kínai/francia/angol tankok OP-ok.

A WG köcsög, mert egy nagy pénz lenyúlás az egész, bár minden tartalom elérhetõ ingyen is.

A WG köcsög, mert ha egy fillért nem fizetek nekik, akkor nem haladok úgy mint aki prém fiókot vesz.

A WG köcsög, mert van pár tartalom ami csak gold-ért érhetõ el, például többlet garázshely, kivéve amikor ingyen lehet garázs helyet szerezni, de mindegy, apróságokkal nem foglalkozunk, köcsög és kész, mert nem lehet benne mindent megszerezni tök ingyen, tehát pénzlehúzós köcsög banda!

A WG köcsög, mert béna fakezû idióta vagyok, és egy fasza tankkal is szarok az eredményeim, vagyis hát nem, én persze tökéletes vagyok, csak a WG miatt szarok az eredményeim.

A WG köcsög, mert a az a cég amelyik nem a WG és valamikor az õ játékukkal is lehet tankozni azok nem köcsögök.

A WG köcsög, mert Sztálin is az volt.

Na, ennyi válasz elég lesz? Ezek a gyakori válaszok a kérdésedre. Eze itt hangoztak el, ezen a fórumon.

elméletileg elküldte, de lóf*szt se kaptam

Köszi, puszi! <#wave>
Bazz, elírtam a címem 😄. Áhh

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Eagle16
Ja. Nekünk hardcore módban megy 😄

Ezért nem csápolunk az elsõ sorban 😊

@Eagle, már várom a teszt szerót reggel óta, dobsz egy üzit ha elérhetõ lesz? Megjött a fiam az oviból, és inkább vele foglalkozom. Estére jöhetne a teszt 😊

megkaptátok az emailt?

Azért kellett nekik 50mp mire kirakták teljesképernyõre😊

Master91
KÓÓD

http://worldofwarplanes.eu/gamescom/qr/4776324
siker 😊
Eagle16
E-mail címet kell beleírni.

müködik a kód!

http://worldofwarplanes.eu/gamescom/qr/4776324/

Eagle16
Kód.

link

Master91
"Nézzétek a szarunkat, kaptok kódot"

"Nesze kód!"

Deee nem mûködik....
"Nesze kód..."

Ez se mûködik, ugyan az...."

"nesze kód"

F2p képest tényleg "bõkezûek", de amit sokszor adnának felét se kapjuk meg.

Hozzá teszem EU-ra a hétvégi eventeket péntek ESTE teszik közzé, NA/RU szerveren dél körül fent van.

Stb stb
Amúgy mi ez a nagy WG utálat? Én rengeteg F2P játékot játszottam és talán ez a legfairebb és ez technikailag is megfelelõ szinten van(kivéve a cpu használat). Rengeteg az ingyen prémium tank, gold,stb, rengeteg a jó event amit az újak is tudnak élvezni. A support is rendben van, eddig 5-6 alkalommal kerestem fel õket és mindig gyorsak és segítõkészek voltak.

Eagle16
Ez a 8.8-as teszt launcher-e lesz: link

De még nem tölt semmit.

Master91
Fórumon vagy valahol megy az ugatás a wg - játékosok közt hogy mi a picsa van?
2 napja még betegen feküdt...

Na ezt nem ide...

https://wotinfo.hu

A ZiS-6-tal az a baj (a picit kisebb átütés mellett), hogy nincs visszatartó ereje, ha meglátják rajtad, míg a 122-es ágyú elé nem sokan szeretnek azért kimenni...

ectart-tól kérdezted ? :-) és elhiszed a választ ?

szerinted ha false kód lenne, azt megmondta volna ?

Elvileg ezeket kapjuk majd meg 2014-ben nem?(remélem)

Mondjuk az esõt ami most esik vagy a lángoló házakat? 😊

még esõt is kaptak😄

Eagle16
Hát még az idõjárási effektek...

Tetszik hogy látszik a csõ sniper módban, ez jó lenne pc-re is, meg jó pár "fícsõr"t át lehetne hozni.

Ugyan azt a kódot látják a live show-on is, megkérdeztem a moderátortól a twitchen.
-SerB Chicagóban van.
Master91
Most mutatják Xboxon a lánctalp fizikáját, baromi jó!
csak egy megjegyzés, a kód lehet hogy szándékosan rossz, vagyis a stream-re amikor kirakják, akkor más kódot mutatnak, nem azt ami show háttérben megy, azért az nagyon nagy égés lenne ha ott a liveshow-n, a kód hibás lenne, az kb 30 sec alatt kiderülne.

Master91
19:10

FINALE – the hottest wrap-up event at gamescom!

19:30

NNNA erre kíváncsi leszek!!!! 😄 😄 10 percenként mutatják a bugos kódot yaaaaaaaaaaaaaay!
Papíron nem, 100 másodperc volt a QR kódban lévõ linkre elmenni a kódért minden egyes alkalommal, tök mindegy hányan tették is meg. Csak nem jött össze a dolog a WG-nek és 4x is olyan kódot mutattak (hozzáteszem ugyanazt) ami - nekünk legalábbis - egyszer sem mûködött.
Akkor ostobaságot meg õk sem találhatnak ki hogy db-ra limitálnak egy ilyen kódot. Bár lehet szerintük egy is feature...

Köszi!

Amúgy vicc hogy a hang még mindig nem jó... de már semmin sem lepõdök meg 😄

Eagle16
Akármennyi aktiválhatja, de van egy idõkorlát amíg a link él. Kb. 3 perc, vagy annyi se.

Most komoly 1 ember aktiválhatja csak? 😄

Miért? Van rá esély, hogy akár egyhez is hozzáférjek? Nekem még sosem jött ilyen össze...

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Master91
éééértem.

akkor 2x annyi majmot szopjanak :3
Trucker39
Szegény fejlesztõknek nem futja többre. Bizonyára tönkre tenné öket, ha egy órán keresztül minden játékos, ki aktiválja kapna 200 goldot. Ez ám szerintem a szegénységi bizonyítvány.

Gyanítom túlbecsülted a létszámot.