A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
400V #285062 Korcsul a játék, mondhatni divat lett. Kb munkahelyen vagy suliba: Szoktál WOT ozni? Igen, te nem vagy gáz. Vagy másik ha pedig nem akkor tiszta béna vagy. Nemrég láttam klánok között hogy egy magyar motorgyártó kft csinált klánt. Nem vicc.
AHTM
Már lassan óvodák és bölcsődék is teamet csinálnak. Félreértés ne essék nem szidom őket csak felhívom erre is a figyelmet hova megy a játék. Este is beszélgettem egy klán parancsnokával. Mondom neki jobb klánokba tier 10 be 2000 sebzést várnak el körönként. Nem tudott rá mondani semmit. Mondom én az átlagos játékommal tier 10 be (valljuk be nem erős de mégis felette van az ami átlag) 1700 - 1800 körülit várok el. Jött is azonnal a válasz hogy mi nem ilyen klán vagyunk ám. Értsd ennél gyöngébb.
Elég durva merre felé megy a játék.