World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IS-6 jó prémium tank? 😊

ja bocs ott a 15K arany ......
nagy akció XD
Sheltem
Pz.Kpfw. B2 740 (f) (German Tier IV Heavy Tank)
Garage Slot
15,000

49.99 EUR

Ennyi pénzt toltam bele amikor megvettem múlt héten a T34et(14500Gold)

Most ugyanezért kapnék egy 4es premium heavy tankot és egy garázs slotot is.

Kapják be 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Eagle16
Gamescom-os gift shop ajánlatok ha még nem volt: link

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Hi.Na látod meg is válaszoltad,ezért nem is nézem/érdekel 😊

ja így már értem 😊
Szia.Mire gondolsz?
Én arra,h van annyi hülyeség(tankot átlövõ lövedék sebzés nélkül,50méterrõl eltûnõ Masu a foglalókörben,tavaly novemberi laptomom a közel max grafikával 3 hónapja még 70fps-el ment,most meg minimumom 35-40fps-t hoz,árnyék,lánc lenyomat stb nélkül).

Erre grafikát/mozgást cicomáznak..
A minimum system meg valami 3ghz cpu,1-2 gb memory és gt 6600...
Hihetõ <#alien2>

Szal te mire gondolsz? 😊

Ha esetleg van érvényes kód bírná ide is valaki. ...sajnos mobilról nem tudom nézni.
Köszi szépen!

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

A QR kód azért kell, hogy botokat kiszûrjék.

Tulajdonképpen nagyon nem tud meghatni a 200-300 aranyuk . Már nem is õk , hanem én magam vagyok szánalmas , hogy ezt a szart nézem , de ez éppen olyan mint a szorzó , mikor már 3. ra sem sikerül , akkor már csak azért is letolom , kíváncsiságból . hiper fail az egész . fõleg QR kód ? Nincs vele bajom , de nem egyszerûbb , humánusabb kiírni ? Nem õk a WG , jól be is égtek <#mf1><#nevetes1>
GabeE3e
Inkább ezt nézzétek.

http://www.twitch.tv/wg_gamescom2013_de

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Eagle16
200 arany.

Azt lehet tudni hogy mit adna az a kód? Mert ha ilyen 4 pudingot meg 3 kólát akkor vár rá a franc.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Majd lesz a hivatalos fórumon 😄
Eagle16
Most mutatják a negyediket szerintem, mikor épp offline az adás 😄 Csak hogy teljes legyen a gyönyör.

Ott valami csókosukat ültették be a webszerkesztõ elé, aki nem tud angolul. Másra nem tudok gondolni. <#nevetes1>

GabeE3e
Egyébként, mindig a Dance show után van a kód osztás:

http://worldoftanks.eu/en/content/gamescom-schedule/

Szóval akkor kapcsoljatok oda, én megnézem még a kövit,de ha az is rossz lesz,akkor utána már hidegen hagy,mit szerencsétlenkednek .

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Cirkusz az van.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Persze, ezt elismerem, aki dolgozik az hibázhat is. Nem ezzel van a baj, hanem hogy pl. majd minden héten hibásan van kiírva a mission vagy nem is mûködik, az eventekben is elég gyakran van hiba és még tetõzik azzal hogy pl. háromszor adnak meg egy kódot, ami ráadásul nem is mûködik. És még ezek után tudnak olyan nagypofájú, beképzelt válaszokat adni, amikbõl már láttunk jó párat. Na ez az alpári bunkóság.

Hi.Okay thx😊

Én spec a csilli-villi helyett a bug halmaz kijavításnak örülnék,de hát kenyeret és cirkuszt a népnek..

Általában úgy vagyok vele, hogy nincs olyan program a "Helló világ"-on kívül amiben ne lenne bug. Teljesen normális szerintem.

De hogy a gamescomra kimennek ilyen felkészültséggel, ez tényleg nevetséges.

polluxware
mintha fedezet kéne hogy legyen rá... már így is milliomosok...

szarrágó ruszki banda😊))))))

Tiszta szánalom ez a WG, semmit se tudnak rendesen megcsinálni.
Ha már adnak kódok, akkor kitalálhattak volna valami ember barátabb módszert is. Mondjuk kiírják a kódot ami ad pl. 300 aranyat vagy akármit, és azt mindenki felhasználhatja egyszer, mondjuk a kiírástól számított 10 percen belül. Ehelyett van ez.
Ismét bebizonyosodott, hogy milyen dilettáns, hozzánemértõ, szarrágó banda ez. <#szomoru2>

A tánc úgy lett volna stílusos, ha nekiállnak usankában gugolóst járni, aztán egyszercsak dübörgés, majd benyomul egy pancernégy és eltapossa a ruszki parasztokat.

Végül kiírnák, hogy NERF!

Kár, hogy nem én rendezem. <#wink>

írj te is a csetre <#nyes>
Ezt a twitch.tv-st nézitek? Agybaj kerülget ettõl a nõtõl, meg a hangjától....

az accountod azonos . a kódot aktiválod airplanen , és a wot ban is ott az arany . Csak a kód szopacs <#vigyor>Ez vicc....
Gyanítom hogy a videó késik annyit, hogy mire az online nézõk meglátják a kódot, az már rég lejárt...

https://wotinfo.hu

Ja, most jól mutatták, erre tessék repülõs kód ami szinte bebukott és nem jó😄 Égnek rendesen.
Eagle16
2 órát vár az ember rá és képesek berakni az elõzõ WoWP kódot ami nem is mûködik. Dupla fail. Franc fog emiatt egész nap twitch-t lesni, mikor játszhatok is és most egészen jó akciók is vannak.

Akkor megveszem a közepest. Köszönöm a választ 😊
Én is megvettem reggel a T25 AT-t, igaz 5x még nem sikerült rá.
Rammert vettem, nem függ az ágyútól, ugyanannyiba kerül mindre.

Trucker39
Nagyon komolytalan egy társaság. Nem hiszem, hogy nem tûnik fel nekik a dolog.

polluxware
mekkora fail már... nem is mûködnek a kódok😊))

Master91
Pffffff ekkora szánalmas szájba ráncigált cigányokat komolyan 😄 😄 😄

Hülye repülõs szart kell hypoltatni akivel senki se fog játszani, azt is hibásan.
Hát engem annyira kiakasztott még 8.7 után is a top ágyú ("mint az ökörhugyozás"), hogy visszatettem a 90 mm-est.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

ezek csak szopatnak .....
Eagle16
ja, ugyanaz. Grat WG, innentõl én nem nézem.

ez már nagyon gáz 3. kód ami nem jó...

Megvettem akciósan a T 25 At-t. Látom, hogy a nagyágyú felmegy a fejlesztett lánc nélkül, de csak akkor ha nincs rajta semmilyen modul ( pontosabban úgy marad még 100 kg üresen, tehát egy álcaháló ráfér).

Éppen ezért szeretnék venni pár modult amit majd késõbb rátehetnék, amikor a 105 mm-es ágyúval kifejlesztem a top láncot. Ugye jelenleg a közepes kaliberû töltésgyorító kompatibilis vele.

Kérdésem: Ha ráteszem a 105 mm-es ágyút akkor már a nagy kaliberû rammer kell, vagy ez a modul csak a tanktól és nem az ágyútól függ?
nem mûködik ismét a QR😊

Trucker39
Ez volt az elõbb is

Eagle16
Most jön egy kód.

Nem hogy a kódot nem mutatják rendesen de ezek se vetkõznek...<#idiota><#nevetes1>
Master91
Kegyetlen szar az egész.
Trucker39
Lement a wot-s rész a steam-n de code az nem volt. Megint tánc jön.

Nekem az mert semmilyen tankot nem húzok 😛

mijki
Havok engine(fizika)

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Én még a gold ammo és a pontos lövések elõtti idõkben használtam és tény hogy az a pen nevetséges 8-as szinten de a tornya az nagyon sokszor mentett meg. Az ágyú nálam valami félelmetesen pontos volt (92% volt a hit ratiom vele) és ha közel mentél weakspotokat lõve még egy viszonylag jól páncélozott tankot is szét tudott kapni. mindent összevetve szerettem vele játszani.