World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Garage Slot
15,000
49.99 EUR
Ennyi pénzt toltam bele amikor megvettem múlt héten a T34et(14500Gold)
Most ugyanezért kapnék egy 4es premium heavy tankot és egy garázs slotot is.
Kapják be 😊
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Én arra,h van annyi hülyeség(tankot átlövõ lövedék sebzés nélkül,50méterrõl eltûnõ Masu a foglalókörben,tavaly novemberi laptomom a közel max grafikával 3 hónapja még 70fps-el ment,most meg minimumom 35-40fps-t hoz,árnyék,lánc lenyomat stb nélkül).
Erre grafikát/mozgást cicomáznak..
A minimum system meg valami 3ghz cpu,1-2 gb memory és gt 6600...
Hihetõ <#alien2>#alien2>
Szal te mire gondolsz? 😊
Köszi szépen!
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
http://www.twitch.tv/wg_gamescom2013_de
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
http://worldoftanks.eu/en/content/gamescom-schedule/
Szóval akkor kapcsoljatok oda, én megnézem még a kövit,de ha az is rossz lesz,akkor utána már hidegen hagy,mit szerencsétlenkednek .
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Én spec a csilli-villi helyett a bug halmaz kijavításnak örülnék,de hát kenyeret és cirkuszt a népnek..
De hogy a gamescomra kimennek ilyen felkészültséggel, ez tényleg nevetséges.
Ha már adnak kódok, akkor kitalálhattak volna valami ember barátabb módszert is. Mondjuk kiírják a kódot ami ad pl. 300 aranyat vagy akármit, és azt mindenki felhasználhatja egyszer, mondjuk a kiírástól számított 10 percen belül. Ehelyett van ez.
Ismét bebizonyosodott, hogy milyen dilettáns, hozzánemértõ, szarrágó banda ez. <#szomoru2>#szomoru2>
Végül kiírnák, hogy NERF!
Kár, hogy nem én rendezem. <#wink>#wink>
https://wotinfo.hu
Rammert vettem, nem függ az ágyútól, ugyanannyiba kerül mindre.
Hülye repülõs szart kell hypoltatni akivel senki se fog játszani, azt is hibásan.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Éppen ezért szeretnék venni pár modult amit majd késõbb rátehetnék, amikor a 105 mm-es ágyúval kifejlesztem a top láncot. Ugye jelenleg a közepes kaliberû töltésgyorító kompatibilis vele.
Kérdésem: Ha ráteszem a 105 mm-es ágyút akkor már a nagy kaliberû rammer kell, vagy ez a modul csak a tanktól és nem az ágyútól függ?
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro