World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solten

\o/

Saor Alba

Nekem úgy sem javult, szóval ez van.

Akkor ennyi erõvel a dupla kredit is mentális "probléma". Ugyanaz igaz lehet rá, amit az elõbb leírtál. Viszont ahogy Toweliee is írja, egy jó lehetõség, amit nem árt kihasználni.

Mighty
Valami hasonló hiba nálam is elõjött, ha jól emlékszem, crew exp triplázás volt. Nem kaptam meg, átmentem másik serverre és megjavult.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

arra ott az event a +30% kal

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Én jobban örülnék ha a kreditet is duplázná.

Szerintem meg inkább jutalom és jó lehetõség.
Jogos, benéztem. A +2GMT kavarhatott be. Sebaj, közben már bent a kávé is és 5x van már, csekkoltam. Indulhat a menet...

Én nem vitatkozok de ez csak puszta mentális probléma. Ha kell egy tank úgy is menni fogsz míg meg nem csinálod. Ez a szorzós baromság csak arra van kitalálva a játékosoknak hogy vonza azokat akik szerint már élvezhetetlen a játék és legalább csak a szorzó miatt belépjenek. <#wink>

Antimat
Semmi gond.
Ugye AMX M45-ön volt nekem töltésgyorsító + venti + célzásgyorsító. Innen örökölte az 50-100 a venti+célzásgyorsítót, mert a töltésgyorsító nem mehet rá. Innen jött az, hogy mi legyen a harmadik 😊

cyka blyat

Még, ha így is lenne(ami nem így van), miért írta volna ki 7 után, hogy 5x xp? Semmi értelme nincs, egyszerûen szivat a renccer<#nevetes1>

Némileg nem mindegy, hogy 1700, vagy 4K xp-t kapok, fõleg olyankor, amikor 65K xp kell a következõ csúzlihoz(attól függetlenül, hogy a képen mutatott csata egy szar volt). Ráadásul több tankom is vár fejlesztésre, úgyhogy ez adhat valamennyi letargiára okot.

CEST - Central european summer time. Ebbe már alapból benne van a plusz 2.

Tehát 07:10-kor van a server újraindítás.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

látom nemcsak az olvasás a gond, az általános IQ is.

CEST = central european summer time, azaz GMT+2, vagyis a kiírthoz semmit nem kell hozzáadnod - mert a kiírt érték az CEST -ben van megadva. amúgy most 09:24 (CEST) -kor a GMT az 07:24

tehát az akció 07:10 -tõl él!

Nem kioktatlak de célzásgyorsítót nem rajtam volna fel. Alap med config a töltésgyorsító vertikális stab,venti. Ventit páran távcsõre szokták cserélni ha van hozzá tudásuk melyik mapon hol lehet spottolni. Személyes véleményem nekem is az hogy jobb a távcsõ mert sokszor fogalmad nincs róla és csomót spottolsz ami nagyon jól jön a csapatnak.

Próbálok kicsit okoskodni. Én minden medemre távcsövet rakok és alapja is van. <#awink>

Célzásgyorsító helyett stabi és úgy a coated optics. 😊

Én egyértelmûen vertikálist raknék. Az minden tankra jól jön, amelyiknek lassú a célzása annak azért, amelyiknek gyors, annak meg szuper lesz tõle.
Én a távcsövet raknám mert nem igazán van páncélja a franciáknak. Ha mész közel az ellenhez páncél nélkül nem igazán fogsz vissza bármit is.Több haszna van szerintem ha messzirõl operálsz.

Ha nem tudnék olvasni, honnan tudtam volna mit írt?
De rosszul fogalmaztam... A napi 2x-re átváltott de az 5x-ös csak reggeltõl élt, amit nem várt meg. Az akció leírásából:
"You can enjoy these bonuses from Thursday 22nd August 2013 07:10 CEST (GMT +2) until Monday 26th August 07:00 CEST. "
Tehát 7+2. De hogy ne köss ebbe is bele az 9:10 volt nálunk.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Ha szeretsz sniperkedni akkor távcsõ, ha agresszív közelharcot szereted akkor vertikális.

Ekkora tragédia az a szorzó? Komoly az életed mûlik rajta hogy így letargiába estek? <#ticking>

Antimat
AMX 50 100-ra milyen felszerelést ajánlotok?
Célzásgyorsító és venti van rajta, harmadikra coated optics vagy stabi?

cyka blyat

Nem áll semennyin, lement a 2x-s xp és viszlát. Nem volt rajta elõtte szorzó, szóval már az 5x-re mentem, erre ezt kapom.
Kicsit abba is hagytam utána, mert egy kicsit felidegelt, de most futottam egyet T29-el, azzal megadta az 5x-t.

te nem tudsz olvasni, megvárta, reggel 7:22 -es a csata, és a képernyõn is 5x-et mutatnak a tankok.

a napi forgás már hónapok óta reggel 7:00 -kor van, milyen hajnal 2-rõl beszélsz ?

Meg kellett volna várnod, amíg átáll 5-re. Most már tuti annyin áll. Jómagam a hétvégi akcióval fáztam rá hasonlókép. Vártam éjjel 2-ig, hogy váltson és semmi. "Megint reggel vált a napi szorzó" és ezzel elmentem lefeküdni... 😊

😉

😄DD

Talán 7 órakor.

Lehet tudni hány óra tájt indúl a teszt?

És az elsõ vesztes meg csak 2x?<#nevetes1> Mindkétszer nyertünk egyébként. Ott írom lejjebb, hogy nem 5x-t ad, hanem csak 2x-t.
De legyen itt egy példa rá:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"x5 Experience for the First Victory of the Day"

Az elsõ gyõztes csatára van 5x.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Mi ez a szarság, hogy ki van írva az 5x tp, erre csak 2x-et ad? Második tankomnál szopat így meg.

16000 damage-t osztottunk ki 3-an. Nem volt valami izgalmas kör, de itt a replay is: Replay

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Állandóra ott az x.
köszi a válaszokat.Gondolom állandóra nem lehet ezt aktiválni-bár már az nagy help,hogy ideilenesen nem fordulok a páncéltörõmmel összevissza <#circling>
patchaou
Jobb egérgombot nyomva tartod és szabadon nézelõdhetsz. Ez érvényes minden tankra, így nem mozog sem a csõ, sem a torony. Személy szerint agyfaszt kapok amikor azt látom hogy több ezer csatás játékosok a tornyukat forgatva nézelõdnek, aztán kapják a tornyuk oldalába...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Kösz, már töltöm is.

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Nyomd hosszan a jobb egér gombot és tudsz nézelõdni bármerre. Ez érvényes toronnyal rendelkezõ tankokra is(nem fog forgolászni a tornyuk).

Az új 4.1.1 XVM-et honnan lehet letölteni? Edig a wotinforól szedtem mindig, de most nem rakták ki.

Lenyomod az x-et, és nem fordul a kamera után. Ki-be kapcsolható.
Hali.Beállitások közt kerestem de sehogy nem akadtam rá-bár lehet nincs is ilyen lehetõség.Nem lehet azoknak a tankoknak a kamera által fordulást kikapcsolni amelyikeknek nincs tornya?Nagyon zavaró,pl. a német páncéltörõknél,hogy nem lehet normálisan körülnézni a semerre,mert fordul a kocsi is,azt ha el akarok indulni állíthatom be megint...
Köszi a választ elõre is.
"Számítani", marha jó, én még nem vagyok olyan tapasztalt, hogy a WG gondolatait olvassam. Na mindegy, még van pár tank, amire elférnek a felszerelések, holnap megint nagybevásárlást tartok.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Hiba volt. Számítani lehetett rá hogy a hétvégén ilyen event lesz.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Persze két napja vettem 6 felszerelést is a tankjaimba, meg egy csomó embert átképeztem, erre most nem fél áron van mindegyik... A murva anyjukat...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Hát kemény nerf lesz, nekem úgy tûnik, legalábbis eddig.
Nem is merem megvenni a Panthert holnap akcióban.
Kivárok 8.8-ig, addig húzom a többieket.

Ja igen, meg eleve 2x crew xp van, szóval õk is fejlõdtek egy keveset ezzel az XP-vel 😊.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

A confederate az +3k xp, meg ha benne vagy a top 3 sebzésben akkor +30% lóvé.

mire kaptál itt ennyit? Nem vagyok most tisztában ezzel az eventtel.