World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó ez az event 😄. Nem gyengén szarrá keresem ma magam 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Hoppá elbaktam, Szpec javítsd ki pls.<#wave>

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

okosszöszi26
nnavégre egy értelmes válasz
ebbõl már legalább tudom mi a ráké dõl a lé

|Származási hely: Degec|

Hát nem tudom, mást nem tudok elképzelni. Frissíts egy VGA drivert, aztán nézd meg még mindig megvan-e a szellemkép.
Rakd be végre a 2 csöcsöt aztán hidd el nem lesz ilyen. De jó formásak legyenek ám! x)
Látom egy újabb hobbit aki még a fejlécben lévõ szöveget se képes elolvasni....

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

okosszöszi26
ha nem lennék balfasz megtalálnám, de balfasz vagyok úgyhogy plíz rágd a számba, hogy itt hol találom meg milyen verseny, meg milyen küldetés
thx

|Származási hely: Degec|

Hehe ez a Panzer 88 év filmje gyanús :3 😄DDDD Kíváncsi leszek rá, a rajzok faszentosak.
Framsen
Nem tudom, hogy számít-e valamit, de amikor elindítom a játékot és bedob a garázsba akkor nem csinálja, csak amikor elindítom a csatát utána.

Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot

Framsen
Nem ! Minden máshol jó, tökéletesen megy. Másfél éves.

Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot

Vereség
Csata: Siegfried Line 2013. augusztus 21. 22:18:31
Jármû: Löwe
Szerzett tapasztalat: 1 143
Szerzett kredit: 108 553
Csatában elért Achievement: Mesterlövész

Küldetés teljesítve! Jutalom:
Felszerelés hozzáadva: Puding és tea (x1)
6 tankot lõttem ki és nincs top gun medál,hogy rohadjon meg aki ezt kitalálta

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Ha nagyot ütõ, sunnyogós TD kell akkor 152, ha kicsit sebzõ de gyorsan daráló, akkor M1. Ha nincs prémed vedd számításba azt is, hogy a SU-100M1 ág tagjai baromira tudják nyelni a pénzt, mert a sebzésük kicsi, a tûzgyorsaságuk nagy, de ugyanolyan drága beléjük a lõszer.
Videókártyára tippelnék, porold le, csekkold a csatlakozásokat. Lehet hogy az utolsókat rúgja szegény. Más játéknál nem tapasztalsz ilyet?
jujdejolesz... ehhe.. akkor megint honapoking varhatunk majd a bugok javitasaira mint anno mauson a lyuk:

"changes in German tanks: “There’s enough changes to fill 5 pages. You’ll see in the test”

biztos nem lesz szar egy picit sem...
az álca az legénységre ok .. de felszerelés slotot arra pazarolni .. (az álca amúgy se sokat ér randomban, max akkor, ha a csapatra lehet támaszkodni (CW, szakasz), és tudod hogy az adott helyen lesz spot. mert így, hogy nem 300, hanem csak 289 méterrõl fognak észrevenni, nagyjából irreleváns)
az ISU és felmenõi olyan lassan töltenek/céloznak, hogy azt kell elõször tuningolni. .. szerintem.

su-100-ról merre mennétek?
Megkezdem a felzárkózást, holnap megveszem akciósan equipmenttel együtt a következõket: Black Prince, T25 AT, IS-2, és valamelyik orosz TD (talán a SU-100-M1, de még nem döntöttem).

Framsen
Sziasztok !
Még eléggé kezdõ vagyok, de felmerült egy hiba aminek nem ismerem a nevét, nem jövök rá, hogy mi okozhatja. Ilyen furcsa árnyékokat látok a célkereszt körül, valamikor az egész képernyõre kiterjed, de mindig egy tank "szelleme" vehetõ ki belõle. Ha esetleg valaki tudja, hogyan lehet eltüntetni kérjem segítsen !

A 2 heavyre ok az Ytar féle verzió.
De az ISU-ra nem rakni álcahálót meg a személyzetnek álca skill-t az olyan mint melegen sört inni.
tehát szerintem ISU legénységnek álca szigorúan!Aztán
Álcaháló,kukker,töltés gyorsító.Esetleg alternatívaként a kukker helyett venti,vagy célzás gyorsító.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Jó kicseszés, pedig már pont kezdtem unni a pershinget. Nem sok választásom marad. Nem fektettem még pénzt ebbe a játékba, nem is szándékozok,van még kicsit több mint 2000 aranyam. Így nem sok választásom marad, mint majd akcióban a Jagtiger. Vagy várok még pár száz aranyra valahonnan, vagy valami új prémiumtankra.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Okk.
Mármint valaki megemlítette, hogy valószínûleg ezért csinálják így és arra mondták ezt. 😄
Igen...szerintük összeesküvés elmélet 😄
Gyanítom, hogy a lõszerrekesz kapta a találatot.
szoaksos csodas sebzesek..
Trucker39
Nem köszi, szerintem mára végeztem. Inkább iszom egy sört és nézek valami filmet.

Jössz Jagdtiger szakaszba?
hawken
a KV1-S - nek mekkora lehet a legnagyobb sebzése?
azért kérdezem mert ma egy lövéssel kinyírt, 750HP-ról.
- nem volt a közelben másik tank, a végén megnéztem az összesítõt, egyetlen lövést kaptam, nem volt robbanási sebzés sem.

Üdv! Ez most komoly, hogy csak az ajándékboltból vehetõ majd meg a t34-3? Mert ez azért kibaszás azzal aki ki szeretné cserélni a pershinget rá.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Trucker39
<#puszis>

Sheltem
Na csak ki kellett ejtenem a "számon".

Vasárnap toltam be 1 hónap prémiumot és még mindig 30on áll a számláló ezt már szeretem 😊 Eddig minden nap sikerült összeszedni az 50k-t 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Hmm fura...túlléptem az 50k xpt de ma valahogy nem akarja hozzámvágni az 1 nap prémiumot 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

T7 volt kiírva.

csak hallucináltam hogy holnaptól a T8-ak lesznek 30%al leárazva? .. mert most T7-et írnak, az ok .. de meg mertem volna esküdni rá, hogy amikor legelõször láttam, T8-volt .. kár .. <#sir>

hawken
Német páncélos menekül a SZU-ban egy szamurájruhás Balrog elõl.
Hát.......😄😄😄😄😄😄

Nekem úgy tûnik, mintha a Warhammerbõl a Chaos harcolna a németek ellen 😄.

Nem tudom, szerintem se füle, se farka. A szokásos amerikai katyvasz, így elsõ ránézésre.
Már voltak holdon lakó nácik, zombinácik, robotnácik, túlvilágról ittragadt nácik, X-Men nácik, Pokolfajzat nácik, sõt a Star Trek univerzumban is ott vannak már. Lassan a fán is nácik teremnek, dinnyenácik.
Inkább tûnik újabb rókabõrnek.

Eagle16
Az, de lesz is benne CGI bõven, meg haditechnika is.

A facebook oldalon lehet követni hogy épp hol tartanak vele, ha valakinek felkeltettem az érdeklõdését. link Ott fent vannak a rajzok is.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Nem óhajtom folytatni Nesuten munkásságát. De nekem ezekbõl a zsidók&II.vh filmekbõl már elegem van.
De am nem tûnik rossznak.

Eagle16
Jah, egy német tankról szól majd, ami a Szovjetunióban menekül majd valami lény elõl 😊

A rajzolt képek marha jók, remélem elkészül 1-2 éven belül most már.

Feltételezem, hogy igen 😊
Remélem a moddereknek hamar sikerül 8.8 kompatibilissé tenni a portékájukat, mert azok nélkül meg vagyok lõve...

Ez a film meg, amit linkeltél... elõször azt hittem, valami anime lesz 😊 Rendes, élõszereplõs filmhez képest elég merésznek tûnik 😄

Aztakurvagecc. Mi ez, németek, tankok, meg valami szörnyek? Ez poén.

Ne bassz ember.
212mm-es átlag pen-el nem lövöd át a tigrist meg a KV-1S?
Ne mond már.

IS-3 / 8 - venti, célzásgyorsító, stab
T34 - ugyanez
ISU - venti, célzásgyorsító, töltésgyorsító

Eagle16
Nem tudom, én inkább ezt várom 😊

Panzer 88

Nem játszottam még egyikkel se, de szerintem a 3 slotból 2-re nyugodtan felrakhatod a ventit, meg a töltésgyorsítót, mert az mindig jól jön.

Egyébként érdemes lehet megnézni a wot wikit is mert ott majdnem minden tanknál van pár ajánlott felszerelés. (Ha angol nyelvûn esetleg nem lenne az oroszon biztos van.)
WoT wikin mindegyikhez találsz javaslatokat.
Sunsetjoy
Szerintetek a Walking with the enemy filmben mennyire lesznek élethûek a harci jelenetek? Nem a történetre gondolok - hanem a megvalósításra- lesz bõven CGI meg ki tudja mi.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

gfoihesarlkjgfsalrkdhgklfdshgáfoakwd4óú3süox3ö9r8rzhjiew3o2dplcitseporw

egyebet nem tudok elmondani .. 20 csata, 12 kill, még a random is ellenem van.

mondjuk legalább a vérvörös szakaszban játszók MIND az én csapatomban basszák magukat, oneshotol arty, ammorackel valami kis szar, pattanok amx 75-rõl BL-10zzel, és még sorolhatnám. komolyan mondom, nevetséges.

ilyenkor jön a stat rontás, meg a leszarom játékmód, és inkább megyek be megdögleni nyílegyenesen, oszt' basszák meg. legalább gyûlik az õrjárat medál.

Sheltem
Holnapra tapasztaltabb játékos ajánlana nekem 3 equipmentet ezekre a tankokra?

IS3/IS8 , T34, ISU152

Vannak szimpatikus választásaim tudni akarom jók e(pl t34/is3 nál töltésgyorsító, isunál álcázás + látótáv cuccok).

Tudom google a barátom de hátha valaki szívesen leírja 😊

Köszönöm elõre is.