World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
ebbõl már legalább tudom mi a ráké dõl a lé
|Származási hely: Degec|
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
thx
|Származási hely: Degec|
Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot
Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot
Csata: Siegfried Line 2013. augusztus 21. 22:18:31
Jármû: Löwe
Szerzett tapasztalat: 1 143
Szerzett kredit: 108 553
Csatában elért Achievement: Mesterlövész
Küldetés teljesítve! Jutalom:
Felszerelés hozzáadva: Puding és tea (x1)
6 tankot lõttem ki és nincs top gun medál,hogy rohadjon meg aki ezt kitalálta
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
"changes in German tanks: “There’s enough changes to fill 5 pages. You’ll see in the test”
biztos nem lesz szar egy picit sem...
az ISU és felmenõi olyan lassan töltenek/céloznak, hogy azt kell elõször tuningolni. .. szerintem.
Még eléggé kezdõ vagyok, de felmerült egy hiba aminek nem ismerem a nevét, nem jövök rá, hogy mi okozhatja. Ilyen furcsa árnyékokat látok a célkereszt körül, valamikor az egész képernyõre kiterjed, de mindig egy tank "szelleme" vehetõ ki belõle. Ha esetleg valaki tudja, hogyan lehet eltüntetni kérjem segítsen !
De az ISU-ra nem rakni álcahálót meg a személyzetnek álca skill-t az olyan mint melegen sört inni.
tehát szerintem ISU legénységnek álca szigorúan!Aztán
Álcaháló,kukker,töltés gyorsító.Esetleg alternatívaként a kukker helyett venti,vagy célzás gyorsító.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
azért kérdezem mert ma egy lövéssel kinyírt, 750HP-ról.
- nem volt a közelben másik tank, a végén megnéztem az összesítõt, egyetlen lövést kaptam, nem volt robbanási sebzés sem.
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Vasárnap toltam be 1 hónap prémiumot és még mindig 30on áll a számláló ezt már szeretem 😊 Eddig minden nap sikerült összeszedni az 50k-t 😊
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Már voltak holdon lakó nácik, zombinácik, robotnácik, túlvilágról ittragadt nácik, X-Men nácik, Pokolfajzat nácik, sõt a Star Trek univerzumban is ott vannak már. Lassan a fán is nácik teremnek, dinnyenácik.
Inkább tûnik újabb rókabõrnek.
A facebook oldalon lehet követni hogy épp hol tartanak vele, ha valakinek felkeltettem az érdeklõdését. link Ott fent vannak a rajzok is.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
De am nem tûnik rossznak.
A rajzolt képek marha jók, remélem elkészül 1-2 éven belül most már.

Remélem a moddereknek hamar sikerül 8.8 kompatibilissé tenni a portékájukat, mert azok nélkül meg vagyok lõve...
Ez a film meg, amit linkeltél... elõször azt hittem, valami anime lesz 😊 Rendes, élõszereplõs filmhez képest elég merésznek tûnik 😄
212mm-es átlag pen-el nem lövöd át a tigrist meg a KV-1S?
Ne mond már.
T34 - ugyanez
ISU - venti, célzásgyorsító, töltésgyorsító
Egyébként érdemes lehet megnézni a wot wikit is mert ott majdnem minden tanknál van pár ajánlott felszerelés. (Ha angol nyelvûn esetleg nem lenne az oroszon biztos van.)
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
egyebet nem tudok elmondani .. 20 csata, 12 kill, még a random is ellenem van.
mondjuk legalább a vérvörös szakaszban játszók MIND az én csapatomban basszák magukat, oneshotol arty, ammorackel valami kis szar, pattanok amx 75-rõl BL-10zzel, és még sorolhatnám. komolyan mondom, nevetséges.
ilyenkor jön a stat rontás, meg a leszarom játékmód, és inkább megyek be megdögleni nyílegyenesen, oszt' basszák meg. legalább gyûlik az õrjárat medál.
IS3/IS8 , T34, ISU152
Vannak szimpatikus választásaim tudni akarom jók e(pl t34/is3 nál töltésgyorsító, isunál álcázás + látótáv cuccok).
Tudom google a barátom de hátha valaki szívesen leírja 😊
Köszönöm elõre is.