A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
shbg #284761 Nekem van STA-m kilőhetsz:)
Szerencsésen túljutottam a japó hetes csírán.
Mozgékonyság: Kritikán aluli.
Páncélzat nincs.
Tűzerő: jó (csak mivel gyakran kilencesek ellen mentem sokat nem ért)
Álcázás: átlagos
Ágyúkitéríthetőség kiválló.
Tragédia az a tank. Az utolsó 15.000 xpnél rakott vegyesen 7-9 közé. Előtte az volt a feltűnő,ha láttam magamon kívül más hetest is ,és ez nem azért volt, mert rajtam kívül mindenki ötös volt. Amennyiben a saját szintjén kell vele menni, úgy használtam mint egy heavit úgy elboldogultam.
Medhez képest lassú, nem fordul. Nagyobb tierekbe próbáltam felderíteni, de amikor az M103 dobnak felfelé lehagyott és győzelmi dalt énekelve integetett nekem az nem esett jól. (az Is széria pedig jóval mozgékonyabb) Talán az előbbi példa szemlélteti legjobban a mozgékonyságot. Talán olyan Tigrises a mozgása (túlzással). Gyorsulás nincs. Körbetánc nincs. Saját szintjén az ágyú elmegy kategória. De mivel nincs sebesség ,nem érsz kritikus helyekre cseszheted a böhömök oldalba kerítését.
Nekem az jött be legjobban vele,hogy hagyom kibontakozni a frontot, és amikor van egy két lehetőség lecsapok. Leírva szépen hangzik, de ezzel a csodával nehéz még ezt is.
A lényeg: az előnyeit, a nagy hátrányai miatt nehéz kihasználni. A véleményem nagyon negatív róla, ami részben annak köszönhető ,hogy java részt kilencesek ellen mentem. Érdemes úgy tekinteni rá, mint a szükséges roszra ami kell a csodás STA-hoz.