World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyébként a mostani klánok osztanak "zsoldot" ha megfelelõen szerepelsz a cw-ken meg mindig ott vagy amikor kell?

Szerintem egyszerre egy azonos ágbeli tankod legyen, és vidd tovább a legénységed. Fejlõdnek.
Sheltem
Akkor viszont várok az IS8 vásárlással.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Érdemes megvenni, mert 10 arany a pakolgatás ára.
Sheltem
Egyébként IS -t eladtam amikor kellett IS3 ra a pénz de így hogy összes 7es tank 30% os engedménnyel lesz lehet újra megveszem 😊 Imádtam...

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Még nem lettem lenoobozva úgyhogy kérdezek akkor mégegyet 😊

Szóval én pl kv1s , is, is3 (és holnap reggeltõl kb is8al) játszok ezt az ágat szeretem.
"Ajánlott" mind a 4re megvenni az equipmenteket? Vagy mindbõl 1-1-1 et venni amik szimpatikusak és amikor másik tankkal megyek "átpakolgatni" ?

Bocs a hülye kérdésért kimaradt kb 1 év most kezdtem 1 hete újrajátszani és nem akarok feleslegesen creditet költeni csak amennyi "kell" 😊

ahhh ma majdnem megvettem a T32-õt.... de mégsem 😄
mákom van bakker 😊
Sheltem
Ezt csúnyán benéztem 😊

A felszerelések lesznek leárazva, nem a fogyócikkek.

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Már ha el akarsz menni T10-ig. Én például általában nem szoktam akarni.
Legalabb lenne fuggoleges lovegkiterese. De az egy nagy nulla. Lonek egy szaros kis dombrol es nem tudok visszaloni. Nevetseges. Ugyanez forditva is.
Ez teljesen attól függ, hogy milyen vasak állnak a garázsodban (ill. milyeneket szeretnél).
Sheltem
Illetve többieknek is szól a kérdés, mibõl mennyit táraztok be holnap kb? (azt is írjátok, hogy small / large az adott cuccnál).

Meg stabot am is csak T7-8tól lehet feltenni.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

ezzel konkrétan mi a baj?
miért jobb a bal gombot tizedmásodpercenként nyomogatni mint az õrült pont mielõtt betöltene? .. ez sztem piros pont.

Sheltem
Mibõl mennyit fogsz venni ?

De nem egy adott tankon kell gondolkozni, hanem azon hogy mire T10ig elér, milyen skillek kellenek.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Minskben kezd valakinek nagyon elgurulni a gyogyszere:

"- added the possibility to shoot automatically if you keep the fire button pressed (“autofire”😉"

http://ftr.wot-news.com/2013/08/21/8-8-few-more-tidbits/

A kovetkezo az autopilot lesz? mert akkor aztan mar tenyleg semmit nem kell csinalni.
Hát jó, de mondjuk T-34-85-re eszembe se jutott volna felrakni, az még így se talált volna el semmit gurulva.
Minden meden kötelezõ cuccok.

Kérdés: Pershingre érdemes vertical stabilizatort, és smooth ride-ot tenni, vagy ezekkel sem lesz olyan pontos hogy menet közben lehessen lõni vele?
Mióta vártam már erre az equipment leárazásra 😊
mijki
Lassú.<#bee1>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

"50% Discount on Equipment"
Oh Fuck Yeah 😄.

mijki
"50% Discount on Equipment

Improve the performance of your vehicles by installing additional equipment for half the price!"

<#pias>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

A type59 kb. ilyen volt (fordulékonyság, célzás, pattogás) mielõtt azt a rengeteg buffot megkapta volna. <#nyes>

wot nick: PsychoTrooper

Igen, nagyon jó. Én imádom

Hétvégén fullos lett a t54-em (stocként nagyon nem szerettem), jelenleg a 100mm D10T2C-gunnal használom másikat még ki kell fejleszteni, de nem csalódtam benne. Sokan írták, hogy ha másért nem, hát ezért érdemes kihúzni az orosz med ágat. Nagyon jó vas, igazából egy morcosabb type59, nagyon jó köröket lehet vele menni.
Utolsó pár csatám eredménye:
És kimondtad a kulcsszót. Eleve nem érdemes randomban olyan tankkal menni, amiben jelentõsrészt a csapattársaidra vagy utalva. Nem véletlenül egy életképtelen vacak a T95.
Tudom, hogy genyóság a részemrõl, de még mindig jókat tudok röhögni, ha valaki ilyen kedvesen jellemzi a tettre kész és hõsies tüzéreket 😄
Talán egyfajta elégtételként élem meg a régi sérelmek fejében 😄

nem volt nerf?egyet mentem gyakorlóba az artymmal utána el is adtam.már az indulásnál éreztem hogy vmi nincs rendben.
hogy most visszajavult e azt nem tudom.de ma azon röhögtem hogy 7es arty a 6os papír td-mbe sebzett 200at<#nevetes1>
Persze, mert nem volt arti nerf!!! Ráadásul az utolsó peccs óta mintha vissza is javultak volna, de szerencsére a sok Clyde-béka már eladta a zöldkártya nélküli gépjármûvét szóval egyelõre még nincsenek annyira sokan. + amilyen gyors észjárásúak ezek a fajta emberállatok egyhamar nem is fognak rájönni, hogy az új célzással együtt most még jobban tarolhatnának mint valaha.

Az én hõsöm, egyfolytában lõtte amit spotoltam....<#falbav>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nyitottam egy malátaszörpöt, itt az idõ érzem.

mijki
Nem, ez a HUNS hatás.<#rolleyes><#nevetes1>

ahhoz képest hogy rossz mennyien játszanak vele.és érdekes mindig eltalál nagyobb szinten.7ig viszonylag pontatlan 7es arty lövését 6os tankkal simán túl élem.8tól felfelé mindig talál és üt is rendesen.
igen.engem utál az mm van belõle bõven.azok is szétlõnek mert hatalmas célpont vagyok. egyébként nem magamban keresem a hibát.15-2es csapatokon nem lehet segíteni.majd ha 2,33 helyett 233 lesz a rof-om akkor az én hibám lesz ha nem nyerek.jgpze100 nagyon támogatás igényes tank amibõl annyi noob közt semmi nem jut.füstõlö,lángoló roncsok nem sokat segítenek.
Én napi egynél azért többször, de szerencsére ez még mindig messze van a zavaró mennyiségtõl. Épp ezért is írtam érdekesség gyanánt, mert hála a magasságos Serbnek, ez már elég ritkának számít 😊

Csak azon mosolyogtam, hogy a további nerf felvetésére mind elkezdett visítani, hogy milyen nagyon rossz már így is, meg szenvedés, meg minden, de azért erõltetik 😄
Mint a viccben az egerek a borsot: sírnak, de azért eszik 😄

Nem, kis tierben ha artyzok (T3-4) nem ritka a 4-4 arty illetve van még néha 5-5 arty is.

Én speciel max napi 1x látok olyat hogy 3 arty/oldal. Lehet csak én vagyok szerencsés?

hát nehéz életben maradni meg 4-5 sebzõ lövést bevinni ha 2perc után 0-5 az állás.már egyedül vagyok az oldalon mire odavonszolom magam.és ezzel meg is van pecsételve a sorsom.és ez van szinte minden csatán.
"Ezek még akkor is artyznának ha levennék a löveget róla"
Ez nagyon tetszett 😄

Egyébként én is voltam ma olyan t10 csatában, ahol 4-4 arty volt oldalanként -amíg egyébként nem ez van minden körben, addig nem zavar különösebben, csak az érdekesség kedvéért írom-, még viccelõdve oda is szóltam nekik, hogy legyenek csak minél többen megint, hátha kapnak még egy kis nerfet 😄
Viszont ami érdekesebb, hogy a 4 artyjuk csinált is összesen vagy 6-7 killt Siegfried line-on, ami pedig mégis csak városi pálya lenne...

A kis Troll tank 😄 A mai elsõ és jelenleg az utolsó csatám 😊

http://kepkezelo.com/images/1ryi6aw2rujj9yoq6hri.jpg http://kepkezelo.com/images/0ak1e7dhlnjtwyfkm3p2.jpg http://kepkezelo.com/images/q68rvm0dugr8lq6kjxe.jpg

üdv a klubban..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

su100-al 9 kill-es vereség :S
Agyam eldobom....
Pedig ha annyira rosszul megy vele, akkor nyilván nálad van a hiba.

Tudod az elõzõ patchban eladtam, mindig kiszedtek az artyk, 28% körül volt a WINem és megúntam arról nem is beszélve, hogy prém mellett is vitte a creditet, most visszavettem, és élvezet vele a játék, nem mondom, hogy nem
bukok meccset, de a win felment 48-49%-ra és sokszor hoz tisztán 24-35K creditet, persze prémmel, teljesen másképp kell vele játszani mint a többi TD-vel, elõsször is fejleszteni, minél messzebbre láss, és még így is benne van, hogy derítenek, lövés után mindig hátrálj hamarabb eltûnsz, nekem is pattannak le lövések és 0dmg is gyakran van, de 4-5 ellent rendesen megpuszilsz, dõl a lé, feltéve ha életben maradsz.
én rendszeresn 3-4 arty / csapat csatákban vagyok. ezek még akkor is artyznának ha levennék a löveget róla... amiért nagyon nem hatékony az az hogy mások szétlõvik azt amit nem találtam el mert 22 másodpercet tölt.plusz már kirepült az ablakon 2200 "jobb" esetben 7200 kredit/lövés. amitõl meg külön falra mászom az a critical hit nevû csodás jelenség.
összehasonlításul 0,38as pontosságú löveggel volt hogy 6/6 célba talált 630 méterrõl. ezzel 0,35ös ezt ne feledjük de garantálom hogy 400 méterrõl 1 a 3ból már jó arány.
Ne add fel, fullosan ezzel nyertem az elsõ és lehet az utolsó 2500 goldot a WG-tõl, fantasztikus az a járgány, az AT-15nél járok azzal is sok meglepetést szerzek az enemynek, olyan gyorsan lõ sokszor azt hiszik táras, sajna már ismerik a gyenge pontokat, de így is élvezet a játék vele.
nehogy már ott kössünk ki hogy én nem tudok vele játszani. 40% winrate-vel 500 tp az átlagom az elõdeivel(jagdtiger,ferdinand). de azok messze nem pattognak ennyit.ember gondolkodj mielött beszélsz.én hibám hogy 30 méterrõl lepattanok egy is3-ról arannyal? tier 6al átlövöm normál lõszerrel.... 22 másodpercet tölthetek miután láncolgatja õket vagy el sem találja max egy critical hit ami nevetséges.persze volt vele 1-2 jó csatám de a nevetséges vereség sorozatban érkezõ 15-2es csatákban nehéz vele érvényesülni.az autoloaderes td ág legalább képes lõni párat mielött újratölt.azt meg nem hiszem hogy egy olyan tank aminek e100 szerepel a nevében papír páncélzatú lenne.páncél amúgy sem ér sokat mert csak szembõl véd és arannyal átlövik.márpedig mindenki azzal lõ t10ben.tisztelet a kivételnek. egy foch 155 szerû tankkal jobban tudnék azonosulni de el sem keztem fejleszteni mivel az elõdei pl a t9es foch nagyon kicsit sebez.
visszatérve a jgpze100ra: szimpatikusabb lenne ha nem buknék 20-30ezret körönként(arannyal lõve még többet) mivel 80ból 75 csatát buktam vele.ez biztosan nem véletlen szándékosságot sejtek emögött.én mégegyszer tutira hozzá nem nyúlok mostanság.inkább gyüjtök az új td ágra.
nincs vele járható út.ha távol maradok nem talál el semmit.ha közel megyek szétkapnak.városba jó lenne üss és fusst játszani.futás alatt fedezékbe húzódást értek természetesen.de sorozatban jönnek a steppes artic region és ehhez hasonló borzalmak.3-4 szer voltam városban vele.2-t lõttem kb 2100 sebzés aztán már az ellenség mediumjai a hátsómban voltak. az ilyen mm meg a borzasztó csapatok az utolsó szög a koporsójába részemrõl.