World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Szóval én pl kv1s , is, is3 (és holnap reggeltõl kb is8al) játszok ezt az ágat szeretem.
"Ajánlott" mind a 4re megvenni az equipmenteket? Vagy mindbõl 1-1-1 et venni amik szimpatikusak és amikor másik tankkal megyek "átpakolgatni" ?
Bocs a hülye kérdésért kimaradt kb 1 év most kezdtem 1 hete újrajátszani és nem akarok feleslegesen creditet költeni csak amennyi "kell" 😊
mákom van bakker 😊
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
miért jobb a bal gombot tizedmásodpercenként nyomogatni mint az õrült pont mielõtt betöltene? .. ez sztem piros pont.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
"- added the possibility to shoot automatically if you keep the fire button pressed (“autofire”😉"
http://ftr.wot-news.com/2013/08/21/8-8-few-more-tidbits/
A kovetkezo az autopilot lesz? mert akkor aztan mar tenyleg semmit nem kell csinalni.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Oh Fuck Yeah 😄.
Improve the performance of your vehicles by installing additional equipment for half the price!"
<#pias>#pias>
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
wot nick: PsychoTrooper
Utolsó pár csatám eredménye:

Talán egyfajta elégtételként élem meg a régi sérelmek fejében 😄
hogy most visszajavult e azt nem tudom.de ma azon röhögtem hogy 7es arty a 6os papír td-mbe sebzett 200at<#nevetes1>#nevetes1>
Csak azon mosolyogtam, hogy a további nerf felvetésére mind elkezdett visítani, hogy milyen nagyon rossz már így is, meg szenvedés, meg minden, de azért erõltetik 😄
Mint a viccben az egerek a borsot: sírnak, de azért eszik 😄
Ez nagyon tetszett 😄
Egyébként én is voltam ma olyan t10 csatában, ahol 4-4 arty volt oldalanként -amíg egyébként nem ez van minden körben, addig nem zavar különösebben, csak az érdekesség kedvéért írom-, még viccelõdve oda is szóltam nekik, hogy legyenek csak minél többen megint, hátha kapnak még egy kis nerfet 😄
Viszont ami érdekesebb, hogy a 4 artyjuk csinált is összesen vagy 6-7 killt Siegfried line-on, ami pedig mégis csak városi pálya lenne...

http://kepkezelo.com/images/1ryi6aw2rujj9yoq6hri.jpg http://kepkezelo.com/images/0ak1e7dhlnjtwyfkm3p2.jpg http://kepkezelo.com/images/q68rvm0dugr8lq6kjxe.jpg
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Agyam eldobom....
bukok meccset, de a win felment 48-49%-ra és sokszor hoz tisztán 24-35K creditet, persze prémmel, teljesen másképp kell vele játszani mint a többi TD-vel, elõsször is fejleszteni, minél messzebbre láss, és még így is benne van, hogy derítenek, lövés után mindig hátrálj hamarabb eltûnsz, nekem is pattannak le lövések és 0dmg is gyakran van, de 4-5 ellent rendesen megpuszilsz, dõl a lé, feltéve ha életben maradsz.
összehasonlításul 0,38as pontosságú löveggel volt hogy 6/6 célba talált 630 méterrõl. ezzel 0,35ös ezt ne feledjük de garantálom hogy 400 méterrõl 1 a 3ból már jó arány.
visszatérve a jgpze100ra: szimpatikusabb lenne ha nem buknék 20-30ezret körönként(arannyal lõve még többet) mivel 80ból 75 csatát buktam vele.ez biztosan nem véletlen szándékosságot sejtek emögött.én mégegyszer tutira hozzá nem nyúlok mostanság.inkább gyüjtök az új td ágra.
nincs vele járható út.ha távol maradok nem talál el semmit.ha közel megyek szétkapnak.városba jó lenne üss és fusst játszani.futás alatt fedezékbe húzódást értek természetesen.de sorozatban jönnek a steppes artic region és ehhez hasonló borzalmak.3-4 szer voltam városban vele.2-t lõttem kb 2100 sebzés aztán már az ellenség mediumjai a hátsómban voltak. az ilyen mm meg a borzasztó csapatok az utolsó szög a koporsójába részemrõl.