A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ez már a 2. eset, h anyázást látok MTA-stól, szinte előzmény nélkül. Az első nekem szólt, ez nem. Az első esetben megkerestem az MTA commanderét és ő maga mondta, h a trágárságra semmilyen szabályuk/szankciójuk nincs és ő nem tud semmit csinálni, mert nem az apjuk. El tudom képzelni mi mehet a TS-ükön. Szal, itt nem egy emberről van szó, hanem már kettőről. Persze biztos vannak ott kulturált arcok is, de ezzel a viselkedéssel - a 2 anyázó - az egész klánt minősíti. Igen sajnos, ha már ketten is anyáznak, akkor a legtöbb ember bizony azt gondolhatja, hogy a klán többi tagja se lehet sokkal kulturáltabb.
Mesmerize: Gondolom te MTA-s vagy. Igen nekem arra van orgazmusom, h lejárassalak titeket. Úgy látszik nektek meg az anyázásra. Mint mondtam a 2. eset nem nekem szólt, de az első igen. Nem tudom te hogy vagy vele, de én nem szeretem, ha szidják az anyámat és amíg én nem teszem ezt, addig másnak sincs joga. Abban az esetben én nem anyáztam, csak elmondtam a véleményem arról, h T10 tankkal egész csatában, Abbey mapon, H3-ban kempelt. Szal az fair volt szerinted? Sztem nem. A 2. esetben, pedig mindenféle előzmény, sértegetés nélkül anyázott. Már a csata elején is villantotta a kultúrát. Ha nem hiszed, láss csodát. Itt a replay.