World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Természetesen azt gondolsz amit akarsz de ebbe belekötnék:
"Az egész fos játék nem más mint pay to win. Van aranyad akkor élvezed és nyersz. Ennyi az egész történés."

Ezt milyen módszerrel állapítottad meg? Volt egyáltalán prém accod? Én nagy részét azzal nyomtam és semmi de semmi köze hogyan lõ az ágyúd vagy miért nyersz nem nyersz.

"Veszel aranyat meg prémium tankot. Azt szarsz az emberekre vigyorogva. Közben meg akit kilõttél lehet, hogy péppé aprítana egyenlõ körülmények között."
Muhahahahaha köszönöm, kellett ez.

voivod32
Viszlát!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

rühes piros kutyák miért lépnek b ha recskáznak?? Vagy így próbálják a winratiot növelni??

4! AFK csatánként..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Nah..., fel sem tûnt, hogy nem voltál itt
Nah... Visszatértem! 1600 csata tapasztalat után nyilatkozom.

Életemben nem láttam még akkora szart.
Védjétek nyugodtan, mert kinek mi tetszik, de hogy ez a játék egy ipari hulladék és ezért még sokan fizetnek is. Hááát.... no comment.

Azt sem tudom, hogy hogyan másztam el a T8-ig, de pont most kapta meg az uninstalt a játék.

Az, hogy maga a játék utáltatja meg saját magát. Szerintem ez is csak a nyomorék WG-nek sikerül. Akárhányszor leültem, hogy na nyomjuk akkor. Jött a cigány MM. Vagy a sok büdös birka, tahó, nyomorék aki nem tud játszani.
Az, hogy ebben a szarban a lucky tényezõ, ha nincsen melletted akkor baszhatod az egészet. Kedvencem mikor 50 méterrõl be van célozva a tank és mellélõ. Nah az kiverte a biztosítékot. Persze volt, hogy T29-el full sebesség. A cél 400 méter körül volt és mozgott õ is, de azt telibenyomtam. 50 méterrõl, meg képtelen eltalálni egy tankot. Ezt nevezem életszerûnek meg reálisnak.
Hasonló, hogy szemtõl szemben a két tank sík talajon. Belövök a kémlelõ nyílásba és azt mondja lepattan. Anyád az.

Nyomjátok itt a szaktudást, meg a mindent, hogy így meg úgy kell állni meg ilyen lepattanási szögek. Közben meg az egész egy fos, mert ha az ágyú nem úgy akarja akkor nem találja el. Ennyit a nagy szimulációról. Akár milyen jól célzol meg tudod, hogy hol kell meglõni a tankot. Baszhatod, mert akkora lutri, hogy az ágyú vajon eltalálja-e. Kösz ez aztán a skill.

Az egész fos játék nem más mint pay to win. Van aranyad akkor élvezed és nyersz. Ennyi az egész történés.

Voltak jó csatáim. Az 1600-ból talán 100. A többi csak idegtépés meg anyázás volt. Veszel aranyat meg prémium tankot. Azt szarsz az emberekre vigyorogva. Közben meg akit kilõttél lehet, hogy péppé aprítana egyenlõ körülmények között. Csak ez kit érdekel, mikor megvan a prémium meg miegymás.

Ennyit a nagyszerû játékotokról. Hulladék, semmirevaló.
Ha már SU/ISU téma. Nekem nagyon nem fekszik a kályhacsõ. Távolra lutri, az arany könnyen elnyelõdik a láncon, közelre alkalmatlan a lassú mozgás és alacsony RoF miatt (nekem). Nem okoz különösebben nagy örömöt, hogy néha napján beviszek 700-800 sebzést egyszerre. Összeszenvedtem 20+k XP-t és gondolkodom a BL9-es kifejlesztésén. 20k free XP-t hajlandó lennék adni neki, de 40-t nem. Ha valaki hasonlóan érzett a 152-essel kapcsolatosan és megvette a IX-es gunt, azzal már lehet mondjuk TD-nek használni és nem vízszintes artynak? Kevésbé fájdalmas úgy a BL10-ig eljutni?

Pales27
Amikor visszafelé sül el 😄

Eagle16
Már csak 140k xp kell a T110E3-hoz<#smile>

Így hogy nincs SPG, nem idegel ki a T95, cserébe van prémium lõszer dögivel, meg 300m-rõl kupolán lövõ szovjet tank.

Ezek meg már klánt is csináltak maguknak<#idiota>

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

voivod32
Ezen csináltuk cimbi... És mégsem mindig adja!

megint tele van nyomorék birkákkal -.-

Sok hülye idiota. Azert lõ ki mikor egy csapatban vagyunk mert az elözõ körben kilõttem..
Trucker39
MM a helyzet magaslatán...

XD
ja annak is... meg egy su-100 meglõtte a talpam <#ticking>
sziklának az a szakmának
Biztos nekimentél a falnak, vagy szakmának és egy kicsit lenyúztad a festéket. 😊
na látom a képfeltöltés fail ma 😊
a lényeg: IS-3 4807 kioszott 0 bekapott damage
azért van mikor mellém áll a szerencse!
igaz nagyon ritkán 😞

Javítás:
A következõ tank javítása kész: 'IS-3'. A javítás költsége kredit: 5 kredit volt.
Master91
Aha, értelek titeket.

Mivel "semmit" se írt, így linket se láttam hogy hova töltöttétek fel eddig.

1 url-es linket láttam az is valami noname kép kezelõs szar volt, azt hittem oda próbálkoztok
Én mindig azt használom pedig.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Master91
Az soha nem is mûködött.

kHares képe:

Úgy érted azt ami a fejlécben van? Amivel kezdtem? Talán ne nézzük teljesen hülyének a másikat.

A képkezelõt használja Konci. Csak épp az oldalukkal van valami. Ha felmész az oldalára a képkezelõnek és meg akarsz nézni egy random képet nem fog behozni semmitsem. Legalább is nálam nem.

Master91
tanuljatok már meg rendes képfeltöltõ oldalt használni!!!

www.kepkezelo.com
Hátha így berakja,ha nem akkor 1082 dam 1 shoot
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nekem most lett meg az elsõ ilyen,oldalba kentem vagy 150 m-rõl,de nem gyengén meglepett(töltõ és torony is odalett),utolsó ellen volt csóri.
Mondjuk meglepett az is hogy egyáltalán nyertem...

Te a random battle helyett, az I want to get raped gombot nyomtad meg, az lesz a baj. <#hehe>

Nekem se megy a kép.<#mf2>

Idióta csapatos kép kell?
A top tankunk egybõl vízbe fulladt,de az ellenségnél is gondok voltak az ésszel,megint e25-öt öltem m4-el.<#mf1>De ez tényleg ritka nagy állat volt.

Megnéztem 😊
Pedig akkor is rád erõltetem. Mondjuk ez a csodás fórum is emlékeztet a WoT-ra, raktam már be képet nem egyszer aztán hirtelen nem mûködik. Sebaj, 0 critnek veszem

Figyi, ha ez 17852. "idióta a csapat" címû képet akarsz betenni akkor inkább ne is próbálkozz vele tovább. Átérezzük, elképzeljük, sõt, sajnos tudjuk is.
3. próba

voivod32
Nekem 22 kellett hozzá, és teljesen meg vagyok elégedve. Van, amikor ez a szám 40-45.
Gyözelem/Csata: 14 (24) (58.33%)
Tap: 564 (13 526)
Tap. (x1): 369 (8 861)
Szabad tap: 16 (645)
Bevétel: 473 414 (581715/-108301)
( Közben mentem kettõt tier 3-omban is.)

Nyet.

Csak nekem nem mutatja a képet vagy másnak se megy?

Oké, képkezelõ nem akarja, hátha ez megy:

Hmm, úgy tûnik ez is egyike azon napoknak

irigylem õket 😊
Az... hát ez szopóág 😛
Kinn van a második rész, American TD enters Italy

patchaou
A füstöt, durranást...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

De ez mekkora féregség már.

Még az is lehet, hogy változtatott, csak hozzá volt kötve egy másodemail, lopás esetétre.

Inkább az a kérdés, hogy miért nem változtatott azonnal jelszót a mailen és a woton is?
nekem ma 24 meccs kellett a 300k-hoz. igazabol ennyit nem er. be is fejeztem.
tényleg tök mindegy melyik szerón mikor játszik az ember
hihetetlen ez a sok balfasz 😞
de mit élveznek ezek????? ezt nem értem!??!?!?
voivod32
Miért nem játszott inkább, egy saját accal?
Akinek nincs türelme kigrindelni a tankjait, hanem mindent készen akar megkapni, az úgy is fog játszani. Türelmetlenül.

Lehet, hogy nem fog, de legalább 11 napig még van egy halvány reménysugár, amibe kapaszkodhatok 😊

eddig nyaralt a sok csíra, most hazaértek és ahelyett, hogy pótvizsgára készülnének fent lógnak és idegelnek..