A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
R3nton #284091 Oké énis tudom, hogy városban nagyobb szarban voltak a tankok, de hát ez egy játék és így csinálták meg. :D például nem hiszem, hogy valóságban sidescrapeltek a tankok fedezék mögül :D
De nem is ez a lényeg, ez egy játék és szerintem élvezhető, olyan amilyen. Igazából én korábban sose voltam oda a tankokért bár kiskoromban szerettem azokat a zöld szovjet katonai jármű kisjátékokat. Kicsit nagyobbak voltak, mint a matchbox és vasból voltak :D Nekem kevés volt. Talán egy Ural teherautóm volt, meg egy SCUD hordozó kamion, de unokatesómnak rengeteg sok volt :D Sose kaptam szüleimtől, gondolom mert annyira szerették a vörösöket :d Inkább kaptam helyette matchboxot, ami sokkal dárágbb volt :D
Ja igen szóval azt akartam mondani, hogy engem kiskoromban inkább a vadászgépek nyűgőztek le, abból is a sugárhajtásúak. De most már a légcsavarosak is nagyon tetszenek. Ezért nekem picit a War Thunder repülése inkább "eye candy"