World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A használóik már eléggé nerfeltek, most jöhetnek a tankok. <#hamm>

Nesu
olvastam

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Hogyhogy nem az új regeddel osztod az észtet, nesum?
Tudtad, hogy le fogják megint nerfelni a német tankokat???
Szerintem AT-8-szapulást azért látunk sokat, mert a parancsnoki kupola mellett a teljes jobb oldala a tanknak halál papír. Ezt meg a kicsit is tapasztaltabb játékos több száz méterrõl is simán belövi.
Mondjuk nem tudom ki volt az a tehetseges aki a Hunter-t pancelvadasznak forditotta.
Mivel a nemet allatrol elnevezett jarmuvekhez kotodik.

Nesu
azért nem szorakozol ugye ?
2011 ben regisztráltál ? SIRALMAS VAGY !!!

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

JeffDunham
Erre csak azt tudom írni hogy PRIMITÍV vagy. Ennyi.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

xvm megint meghalt?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

JeffDunham
Furcsa ilyet pont tõled olvasni, mikor ide másoltad be a szebbnél szebb eredményeidet az AT sorozattal.

Nem osztom a véleményed. Igen is jó az AT ág.

AT7 és a 8 jól páncélozott, a teteje lõhetõ, ezt mindenki tudja, ezért azt lövi.

Mire is való pontosan? Mivel lassú mint a csiga, ezét hátulról kell vele támogatni kb 200 méterrõl. Az ágyúja direkt erre lett kifejlesztve. Halál pontos, gyorsan szûkül és gyorsan lõ. Ha 200 méterrõl lövöldözöl vele, már rohadtul nehezen találják el a parancsnoki "dudor"-t, és rengeteg pattan pont ezért.

Csak Speci te is abba a hibába esel mint én. Megszoktad hogy az elsõ vonalban harcolsz. Alkalmas ez erre is, de nagy óvatosságot igényel. Más játékstílust kell felvenni vele. Aki nem érez rá annak nehéz.

Az AT-15-re és a Tekenõ-re pontosan ugyan ez igaz.

Az FV tényleg egy idegesítõ TD, a maga random sebzéseivel. Az IS-7-et oldalba lõttem arannyal, 400 sebzés, következõ lövés szintén oda, erre bead 1700-at. Hú de fel tud húzni ilyenkor. A Foch 155 az teljesen más. Ott tudod hogy be fog menni a 3x900, fõleg arannyal. Jobban szeretem én is.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Eddig kétféle hozzászólást lehetett látni tõle. Az egyikben linkelgeti az eredményeit, a másikban zsidózik.

Nem akarok elõítéletes lenni, de ha valami úgy megy, mint egy kacsa és úgy hápog, mint egy kacsa, akkor az általában kacsa. <#action>

patchaou
Elszúrtam a képlinkelést, de azért még látszik 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Hát a 6-ost én eladtam, egyszerûen nem bírtam. Mondjuk még stock is volt, de ezek a tankok nem nekem valók. Pedig még 5-össel egész jó voltam.

Nekem fontos a mobilitás, már szeretek a csata elsõ percében is segíteni.

Ja igen és ha visszabuffolják az artykat, akkor ezeknek reszeltek.
Ami nincs azt nem tudja hasznalni.
Nem?

patchaou
Csak neked 😊 17 Páncélvadász , Szakértõ: Németország, és lassan jön a második Egérfogó <#eplus2>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Count Adyn
Remélem hogy csak troll mert ha komolyan ekkora hobbináci az már nem is hobbi😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Hú abból nekem már legalább 10 van.

Nesu nem lehetsz ekkora a troll, foxi-maxi legalább próbáll okot adni a team killre, te meg megölöd mert vörös csillagos!😄 Szakadok baszki 😄 Szegény Is 3 meg gondolom pillázott...
Nesu
na ez megvan

patchaou
Ezt a játékot ésszel kell játszani, nem izommal 😊

Nesu
Lövöm az IS3 -t lövöm izomból , - rohadt ruszki dögölj már meg ! ...

vazz nem egy saját volt ,vazzz ? - a rohadt vörös csillag

DÖGÖLJ MEG SERB !!!

Nesu
szokd meg ,hogy minden fórumon vannak ,a sötétbõl hátulról mellbeszurkálók ,akik a munkahelyeiken is hosszú idõt töltenek el árnyékban ,hogy ,ha már meg van a lappangási idejük elõjönnek mint õslakosok és osztják az eszet .
õket mindenütt élõsdi bibsiknek hívják !!!

A minitor az olyan mint a disznótor csak kicsiben?Amúgy meg szép jó reggelt,látom már zajlik az élet.

kBagyula
Van itt 2db AT8 replayem, az egyik vesztes csata, a másik nyerõ. Ha érdekel nézd meg és okulj, bár nem vagyok pro, csak egy átlag random játékos.
AT8, gyõzelem, 8kill...

AT8, vereség, 7kill

Ráadásul olyan pályákon amin nem szeretek ezzel a vassal menni.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Eagle16
Ja, ez az AT széria használhatatlan 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Eagle16
Csak egy kicsi kell még, 1350 xp körül már megadja.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Nesu
Na persze hogy 3 szoros TP ,na de kit érdekel : Sieg Heil !!!

Visszajátszás

Nesu
<#eljen>

Azért kínlódik mindenki ezen az àgon mert tele van a dzsatubé olyan videóval ahol az FV one shot-ol Vlll-lX-X-es tankokat.
És azt hiszik hogy ez kis kivételtõl eltekintve általános.
Meg ugye ott van az At-2 beetetésnek a tierjében mint egy atombunker, persze hogy csodálkoznak amikor az At-8-at kifilézik pár pillanat alatt az ágyúi meg no comment .Amikor elõször megláttam a stock ágyú adatait nem akartam hinni a szememnek! Ennyi erõvel nem is kellett volna rá ágyú.
Legalább nem hinné azt az ember hogy sebezni fog valakit...

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Én speciel csak azoknak ajánlanám a brit TD ágat akiknek acél idegei vannak. Olyan T9ig egészen nyugisak. De a Tortoise papírsága már hajt arra hogy az õrületbe kergesse az embert, de azért kellemes. Az FV meg egyenesen a vért vizelõs kategória. Olyan mint egy hisztis ribanc. Nagyon sok odafigyelést, koncentrációt igényel és még akkor se biztos hogy meghálálja a random faktor miatt.
Szvsz a 268 vagy az F155 sokkal jobb dmg dealer. Könnyebb is velük játszani. Ami az FV-ben jó az a fun faktor. Nagyon priceless amikor egy E100 kap tõled 1700-2000 sebzést és még ki is gyullad nyomorult.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

AT2 után még szép h nem jobb, viszont nem olyan szörnyû. Az tény, h manapság már mindenki rájött hol kell átlõni, de türelem kell hozzá, és távolság tartás. Tudom a pontosság buff óta, ez se a legjobb technika, de minél távolabb vagy, annál több az esélyed. A mocskos dpm-t kell felhasználni a tankok likvidálására, sarkon láncolni, és utána már csak úgy tartani(közbe értelemszerûen sebezni), AT8 és AT7-nek is irdatlan rof-al rendelkezõ jó gunjaik vannak, pl. AT7 20 fontos ágyújának paramétereit kellene meglesni, pl. összehasonlítva 1 t-25/2-vel 90-s gunjával(eget rengetõ szakadék van köztük). AT8-nak van a legnagyobb dpm-e t6-ban (jpz4-t leszámítva, mivel annak még több van 88 l/56-al, de ugyebár a gold lõszere is csak 171 mm tud, szemben AT8 sima AP lõszerének 170 mm-jével).

AT8 sztem jó tank, és inkább most húzd ki (ha t9-10-s brit td-t akarod), mint késõbb, mert tuti nerfelve lesznek, és ha most nem tetszik, késõbb szenvedni fogsz. Sok embert láttam panaszkodni, rendszerint azokat az embereket, akik medhez v legalábbis gyorsabb helyváltoztatásra képes tankokhoz voltak szokva. Kell jó idõ hozzá míg megszokja az ember hogy a gun szinte nem mozdul se le, se fel, a tank lassú mint a tetû (ezért már a játék elsõ mp-jétõl kezdve rohadt nagy agyalás kell, és elõrelátás, jó helyzetfelmérés/felismerés, döntõképesség és célirányos játék) és tényleg rohadt nagy (még annál is nagyobb, mint ahogy kinéz) a parancsnoki kupola. Fontos hogy a társaidat gátlástalan módon ki kell használnod, és el kell érned h minél több lövést fogjanak fel õk, helyetted. Mivel tetû lassú vagy, végjátékban kell gondolkoznod, de minél elõbb el kell érned a hozzád legközelebb esõ chokepoint-t és a dpm miatt a lehetõ legtöbb sebzést bevinni. Vannak mapok ahol meg tényleg basecamp, és várni hogy jönnek rád (perzse elég rizikós és nem mindig kecsegtet normális damage-el).

A lényeg h átlag sztem elég magas winrátával rendelkezik az AT széria. (60 körül v felette) Vszínû benned lehet a hiba, ha mégse vagy képes normális köröket kicsikarni belõle, lehet nem illik ez a tank hozzád. A full t8-ra meg azt tudom mondani, h pakolj be max 10 gold lõszert és kicsit sorozd meg a népet, 239 pen bõven elég t8-ban, és pár bekapott találat után lehet nem merészkednek ki.
Egyszerûen gusztustalan ez az AT-8.Ezt a szart az nem lövi át,aki nem akarja.Arról nem is beszélve,h a MM 2-3 csatát leszámítva,full 8cas tierbe dobja be legalulra.Jó esetben 3 lövést ha kibírok.AT-2 után azt hittem jobb lesz,de tévedtem.

Az eredményt annak köszönhetem,hogy nagyon gyenge csapattársaim voltak,így nekem kellett helyettük is "dolgozni"!

Gyõzelem
Severogorsk 2013. augusztus 17. 23:42:57
IS-2
: 2 563 Szerzett kredit 101 751
Csatában elért Achievement Radley-Walters medál, Acélfal, Top Gun, Mesterlövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
Öt artys menet. Micsoda nosztalgikus hangulatom támadt hirtelen. 😊
És még mindig nem értem hogy egy olyan szutyok mint egy grille miért sebez annyit...
De kb olyan mintha egy spontán kiírásodra azt írnám hogy értékellhetetlen nyomi vagy...😄
Én sírnék! Még mindig nincs ace tankerem centurion 7-el. Írtátok sebezzek t10-eket meg magamnak spottoljak. Oké, értelemszerû és most volt pár t10 a csatában. Batchat 1800 dam, E100 820 dam, Is8 1800 dam + t8-ak, 5,67k damage értékben. Ez neki 1310 xp, nem értem még mi kell.

Pedig sztem itt még elég szofisztikált volt 😉

Jó. Kérném a következõt aki cizelláltan itt akar sírni hogy megint elvesztett 2 meccset egymás után 😄

JeffDunham
My Name is Rotterdam. Pierre Rotterdam. <#nevetes1> <#nevetes1>

Most õszintén ha ezzel kezded mire számítasz? link
Ne etessétek Hodorkát. Már szóltam a modiknak, majd õk intézkedni fognak.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Kérlek szépen alapszabály, hogy aki hülyeséget (amivel senki nem fog egyetérteni) ír nyilvános fórumon, az hamar meg lesz zabálva. Aki erre nincs felkészülve, az írja a naplójába a csacsiságait, azért senki nem fog beszólni. Egyébként vicces amirõl beszélsz, ahogy elnézem, te vagy itt az egyetlen, aki épp monitor mögött emberkedik😊 Bárány.
fáradt vagyok én ehez...további kellemest szájbaélvezést nektek...csáó
Pont ez a lényeg, tartsd meg magadnak a monológodat, és akkor nincs gond.

(ugye tudod te is hogy az interneten keresztül fenyegetõzni komolytalan dolog?)

Ez jobb 😊

hallod normálisan emberkedés mellõzve kezdtem a monológom...ti meg megtaláltok.........ha gond van ne itt legyen nagy a pofátok hanem személyesen...minitor mögé elbújt köcsögökból látott már mindenki eleget....

Bájos. A legtöbb fórumtroll legalább ad magára annyira, hogy elõször legalább megpróbálja kicsit hülyíteni a népet. Te még az "amatõr" kategória belépõ szintjébe is csak nagy jóindulattal férsz be.
<#puszi>
és hozzád ki szolt buzifejû?! vagy leszoptad már itt a jó népet hogy így szivedre veszed?