banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Paradoxon61
    Bee!
    Az okot leírtam, pont azt vesztik el, amire készültek. Ráadásul a romok között java részben mozgás képtelenné váltak. Voltak a gyalogságot támogató harckocsi egységek, ezredek, dandárok, de ők sem sokat tudtak tenni városi harcban, a mozgás korlátozottság miatt. Az ő feladatuk volt többek közt a géppuska fészkek kiiktatása.
    Városi harcban a gyalogság valóban hatékonyabb, főleg páncélosok ellen. Ott a páncélosnak esélye sincs ellenük gyalogság nélkül.
    Nincs gyalogság a játékban és ahogy írtam is:
    "viszont tény, hogy érdekesebbé és élvezetesebbé teszi a játékot. "
    A játékban sok minden van, aminek semmi köze a valósághoz. De bele tették, mivel így szórakoztatóbb a játék.
    Én például máig nem jöttem rá, hogy mit keresnek ott az önjáró lövegek, olyan funkcióval ráadásul, amire soha nem voltak képesek. :)
    De ettől még érdekesebbé teszik a játékot, akárcsak a következő, soha nem létezett dolgok:
    - cikk cakk manőver
    - másik tankba való belerohanás teljes sebességgel, előre szegezett ágyúval.
    - az úgynevezett leláncolás, ezen máig is nevetek.
    - egy könnyű tanknak soha nem fontosabb a rádiója mint a torony és fegyverzet.
    - egyetlen tankot, a könnyűt sem felderítésre tervezték, arra külön páncélozott járművek voltak.
    - Nincs olyan hogy alap átütő erő tól ig.

De mindezek érdekesebbé teszik a játékot, ez tény.
    Ezeket pedig csak azért írtam le, hogy lássuk, ha az adatokban igyekszik is a játék a valóságot leképezni, azért nem mindenben van így.