World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pedig még a caprõl is leszálltak kis unszolás után.
Replay
Egyetértek!
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Ez a 6hónap volt az elsõ"abbahagyásom".A 2. már lehet,h végleges lesz.Vagy mire gondolsz?Fejtsd ki..A klánba a cw miatt léptem be(amúgy nem érdekelne),rgo 1fajta menekülés a random elõl..
Már írtam az accot eladom 1 euróért,de valószínûbb,h a 9éves unokaöcsém örökli.<#alien2>#alien2>
Csak ötlet volt nem kell vérkomolyan venni. <#vigyor>#vigyor>
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Ne legyen olyan hogy "belépésért kapott xp", de még a gyõzelmi szorzót is eltörölném (szükségtelen, ha jutalmazzuk az egyéni teljesítményt, úgyis mindenki maxra törekszik).
A legirritálóbb dolgok egyike, hogy a vesztes oldaon egy játékos aki letett valamit az asztalra az adott csatában, kevesebb XPt kapjon mint a gyõztes oldalon olyan, aki 0km-et ment, 0-t lõtt és nem spottolt semmit.
Teljesult egy almod 😊
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
hogy egybõl tier10ese legyen? neeeeeee
vesz egy löwét.... nem kapcsolja be a gyorsítást.... gyûlik az átvátlható exp meg a credit is.... pláne ha gazdag a hülyegyerek...
pikk pakk tierX tankkal rohangálna neked 0 tudással!!!
NA NEEE
Az külön gáz hogy magyar companykban (amíg jártam alkalmanként) elég sok a hisztis SG fórumon szocializálódott hisztis p*csa, aki zsinórban mondjuk 3 vereség után már lép is ki, mi meg szervezõdhetünk újra, vadászhatjuk az embereket.
Van persze kivétel, de ahhoz nagyon-nagyon jól szervezett companyk kellenek, és nem ez volt az általános - tapasztalatom szerint.
Szóval én marado a randomnál és a platoonozásnál.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

" a jó játékosok elõbb-utóbb megunják..." - "6 hónapig jegeltem magam,2 hónapja jöttem vissza és elégnek is tûnik."
😛
Nem véletlen vannak a random mission-ok
(Legyél a legjobb a vesztes csapatban és kapsz xy xp-t/kreditet)
Csakhogy játszanak randomban...Valami itt nagyon el lett balance-olva.
Max még egy nehéz roham löveg ami pl sturmtiger vagy SU203 vagy hasonló derpes cuccok amik még valami más faktort vinnének a játékba.
Legjobb az hogy még fizetni is kell a játékért hogy retardokkal játsz meg ha akarsz valamit és nem félnapkoat a gép elõtt rohadsz hogy elérj egy tankot. Mint írtam utána nincs öröm hogy végre megvan a kiszemelt tank mert 80% ba retardok mindenütt.
Csak sírtam egy sort mert kb ennyi a játék! <#szomoru1>#szomoru1>
"Ma 1 Kt írta,h stock tier8 vs tier 10...A vége az lett,h elmagyaráztam neki,mi az a free xp és hogy lehet szerezni.Ennyire nem volt képben,nem is harcoltam ki is kaptunk,igaz 13 90el voltam.Tier 8as tankja van,de fogalma sincs mi az a free xp...
Akkor gondolod,h weak point,beforgatás,map megtanulása,you tube,FAQ stb -t elolvassa?
Vicc ez az egész.."
6 hónapig jegeltem magam,2 hónapja jöttem vissza és elégnek is tûnik.Még van a havi prémbõl 3 nap...Engem 1 játék szórakoztasson,ez viszont nem szórakoztat.
Semmi jót nem látok abban,h tankonként idõnként kell 3-4csata is(vagy több),h le lehessen duplázni.Arról nem is beszélve,h kb mindössze 10%-a a csatáknak,ami eredménytõl független élvezetes.(Tier 6-ot akartam duplázni..Abbay..2-3oszlop..Tiger mellettem vadul lõ a mozsárral és
15-öt sebez a másik Tigerbe.NA NNNEEEEEEEEEE szórakozzunk,õ volt a top!
A sok reklám meghozta az eredményt..tele vagyunk"jó"játékosokkal.Én viszont nem vagyok mazochista..Szerencsére normális életem is van<#alien2>#alien2>Kiváncsian várom mások véleményét😊
Illetve még az marad,h esténként eredménytõl függõen jövök Cw-re.
2napja kihúztam az Object268at,ma 7k választ el az E100tól..Mindössze ez a mai"meló",mert kész vagyok...
Addig itt van a Light tank verseny.
Utána vajon mi jöhet? Artyk? Nem csodálkoznék...
Elrobogtam a kedvenc bokromig benyomtam a sniper nézetet....és nem értettem mi a f@sz van?
Még most is röhögök ha eszembe jut. .
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Tegnap 66% WR, 77 csata és 1700+ WN6 volt a végeredmény...de nem is ez a lényeg, hanem az hogy sok jó csatám volt. Most meg 1 összesen.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Nah ehhez nem kell tintasnak lenni, eleg ha csak egy kicsit bamba az ember. Par kör IS-4ezes utan egy ideig nem ertettem, hogy miert lo at mindenki sidecrapezes kozben... Jah hogy atultem IS-8-ba...
Ha már szívás! 12 csata 3 kill. <#idiota>#idiota>
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
jaaaa egy ideig jó a pia wotozás közben.... de ha átléped a határt 😊
múltkor gameltem és elmentem az enemy KT mellett, asszem IS-3al voltam ott volt mellette õ jobbra lõtte a csapatom én meg balra a sajátomat és meg voltam gyõzödve hogy velem van 😄 kilõttem egy tankot és megyek tovább mire írják chate-n hogy vak vagyok????? ott az enemy mellettem, mondom mi? 😊 és tényleg 😄
a legeslegdurvább az volt amikor ISU-152-vel himmelsdorfon beálltam a kilõtt házba..... és egyszercsak elkezdett forogni az ISU tornya 😊 jaaaa mert Is-7 volt 😄DD