World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Master91
Szeptember elõtt.

____
- players breaking the rules too much ingame? “How terrible…”

Basszák meg azért a kurva annyukat....
Biliárdba is elverték 😊

popey8
Mi történt? Bezárt a kocsma?<#hehe>

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Nekem pont akkor nem megy😄
na most aztán felvan baszva az agyam!!!!!!!!!
most kell tankoznom!!!!!!
Ezt a hibát pedig egyszer már megszívtam, de akkor viszonylag könnyen kikeveredtem belõle, úgy gondoltam, azóta már javították: KATT
Hát nem. Az is volt a gond, hogy be voltam zoomolva, így nem láttam milyen messze vagyok a faltól.
Vajon ez is lehet olyan katapult-glitch, mint amik régen voltak?<#hehe>

Hát igen, a jó öreg halál ötven óráját én is rongyosra néztem gyerekkoromban. <#nyes>

ez a nap, semmivel sem jobb mint a tegnapi volt ..

Gyözelem/Csata: 3 (13) (23.08%)

<#falbav>

a vicc az, hogy már megvolt a napi 30 kill ..

Ha az árnyékra gondolsz:
Beállítások -> Grafika -> Árnyékok minõsége

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Az IS8 spaced armorjának a hibája<#mf1>.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Sziasztok tudnátok segíteni hogy kell be állìtani hogy a tankomnak árnyéla legyen
Rengetegszer.. akkoriban a VHS idõkben nem jöttek hetente az új blockbusterek, szóval egy idõben éjjel nappal bámultam.

Igaz, elõször a kõbánya moziban láttam.

Sziasztok! Mikorra várható a tesztszerver? Mert ha elvileg 3 hét múlva patch, akkor a holnap vagy max hétfõn jönnie kellene.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Count Adyn
Nah igen, crossy szokott mesélni róla😄 De nekem beleégett a tudatomba mikor 1 shotolt vele egy Maust😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Ezzel én is így vagyok. Ha már csinálnak valamit csinálják meg jól. Nem hinném, hogy akkora kiadás lenne építeni egy replikát. Egy alumínium vagy fa burkolatot ráb*szni egy fém vázra, alá egy lánctalp meg egy motor aztán már mehet is. Még esetleg foroghatna a tornya meg köpködhetné a füstöt. Nem lenne olyan hú de nagy dolog.

Egyébként azért van üdítõ kivétel is. A Ryan közlegényben asszem Marder III-as repíti ki a toronyból a mesterlövész csávót. Az Elit alakulatban meg Jagdpanter és Cromwell is van. Na meg persze ott az örök klasszikus Szahara, ahol egy kiváló léghûtéses Lee játssza a fõszerepet.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

505thZajcev[PT]
Aha, es ez a tank hibaja? <#mf1>

Az elõbb volt egy köröm a brit csillagrombolóval. 3 lövésbõl csináltam 500 sebzést, úgy hogy volt 2db találatom. Szóval azzal se fenékig tejfel az élet 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ott van pl a 84-es, klasszikus, a Red Dawn. Abban meg meg tudták csinálni a szovjet harcjármûveket hogy úgy nézzek ki ahogy kell.

Count Adyn
Elég könnyen elõfordulhat😄 Kinézel egy sarkon és ott a brit Csillagrombló, kapsz egy 1900 ast ami kigyújt aztán lehet rebegtetni a szempilládat😄 Elõfordul mindenkivel egyszer kétszer hogy kikapják elsõre az a gáz ha ez rendszeres😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

top gunban meg f5-ök ha jól emlékszem
Ha valaki eljut T10-be hogy lehet olyan hülye hogy 0-t sebez?

Hányszor láttad a 2. részt, amiben volt ez az eset?Én kb 40-szer néztem meg.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Viszont a Kelly hõseiben legalább megpróbálták Tigris-szerûvé alakítani õket és nem kifejezetten páncélosokról szól a film.
A halál 50 órája meg ugye pont errõl szólna. Sok régi háborús filmet szeretek, de nálam ez nagyon elütött és ezért én sem tudtam élvezni azt a filmet. Kicsit illúzióromboló volt.

Ez kb olyan, mint az acélsasokban, ahol az orosz vadászgépeket f4 phantomok alakították 😊

Az akkori háborús filmekben sztem nem a haditechnika az élvezetes, hanem a színészek játéka... Kojak nagyon bejön a Battle of Bulgeban is (amikor üti a nobb fejét, hogy "te akartál német tankokat..."). Kelly hõseibõl is van pár fun idézet ("Hát mit lehet itt fosztogatni?"). Istenem, a tigris ott meg jugoszláv T34-es 😊

Trucker39
Amikor ilyen szép egyenletesen ossza el a játékosokat az MM, elgondolkodom, hogy talán nem kellene ezt a játékot erõltetni.

1965-ös film, akkor még mágnesszalagon futottak az adatok, hol volt még ilyen technika<#hehe>
Amúgy nem csak te vagy így vele, sajnos emiatt sokan nem szeretik azt a filmet, köztük én se. Én elhiszem, hogy nehéz lett volna fritz tankokat begyûjteni, de akkor minek megcsinálni?

Most képeket nézegetve már látom, M47-esek voltak a fritz tankok a Battle of the Bulge-ban.
Inkább valami T-55-nek, esetleg T-72-nek nézem õket, baromi laposak és szélesek.
Egyébként én sem értem, miért nem képesek történelmileg korrektül kinézõ tankokat összehozni olyan filmekben, ahol konkrét partraszállásokat, tüzérségi bombázásokat raknak össze pusztán számítógépes technikával. Teszem azt az eddig legtöbb pénzbõl (asszem 120 millió dollár) készült amerikai háborús film(sorozat)-ban sem sikerült összehozniuk egy normális Tigrist. Számítógéppel valszleg sec perc alatt meglenne.
Mondjuk nem vagyok nagyon az ilyen trükkök híve, úgyhogy lehet hogy jobb egy valódi tank Tigrisnek sminkelve, mint valami szupörhájtech számítógépes fogás.
Meg persze felmerül a kérdés, hogy az ilyen filmek közönségébõl hány százalék tudja, hogy is nézett ki az a bizonyos tank pontosan, és ezekbõl hány százalékot zavar, ha nem pont olyan.
Én például a fogamat csikorgattam, mikor a Halál 50 órájá-ban M60-ak vagy M103-ak vagy mifenék alakították a német tankokat. Egyfolytában azt hittem, az amerikai csapatokat látom, és úgy kellett emlékeztetnem magam, hogy nem, ezek a fritzek.
De tudom, hogy ezzel kevesen vannak rajtam így, úgyhogy valószínûleg a filmeseknek sem biznisz rendesen megcsinálni a tankokat (mondjuk a Halál 50 órájá-nál még a számítógépes technika is nagyon gyerekcipõben járt, már ha egyáltalán)
Nagyon durván tolják ma a srácok a KS-t....

😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Más:
Pénz volt lemodellezni egy HE-111-et CGI-el de arra nem hogy azok a Pz4-ek ne T34-nek nézzenek ki?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Egy európai cégnél nincs senki aki beszélne brit akcentussal?
Mindegy, az FV legényei majd továbbra is a CoH mod segítségével fognak megszólalni.

Te beteg vagy, ment a + 😄

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

mijki
15 - 1 -re kikaptunk Himmelsdorf-on. A hegyre egy T-34-2 és én(T-44) mentünk. Arra jött vagy 5 tank(Tiger P, SU-100, IS, IS-3, KT), az ellenség 2 top tankja is köztük volt. Mire mi meghaltunk a csapatból a hegyen, már 10-en elhulltak. Kíváncsi vagyok hogy mitõl...

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Eagle16
- apparently, British crews will have the same english voiceover as the American ones, at least in the beginning

Meh...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Ez jó 😄

Van most a hivatalos fórumon ilyen Meme contest. Ha te csináltad, szerintem megér egy próbát.

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Még nem.

mijki
Már voltak az orosz medek eventben?(Top of the Tree féle)

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Jól érzed. <#violent>

mijki
Ez válasz? AZ idiótája ott állt egy helyben.

Tono34
Estére a többség általában egy "kis" szülõi nyomásra megy tentikézni.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

csak én érzem úgy, hogy ilyenkor sokkal több a debil..?

agyrém.. reggel 70% wr most csak cumi

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Ez igaz DE tegyük hozzá hogy egy Kv1-s-nek általában te nem vagy ellenfél 1v1-be.
Valamint egy Kv-1 is szétszed közelrõl (szerintem).

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

nna megfolt a 3 foch platoon is.. románok -.-

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

popey8
Reggel 7-kor.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Ma van vége a TD versenynek ugye ?
ÁHÁHÁHÁHÁ, hatalmas <#taps>

Maala
Igen, az a critical hit.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Loszerrekesz ?
Vicces dolgot láttam az elõbb,mikor kilõttem félpályáról egy alectot,nekem azt írta ki hogy m4 lánctalpa megsemmisítette az alectot.De az egész olyan hülyén volt kiírva,sajna nem fényképeztem le mert elõször jót röhögtem,utána meg már eltûnt.

A saját szinteden kemény dolga van az ellenfélnek de még a hatosoknak is tudsz fejfájást okozni vele. Többször is pattant már le rólam kv-1s.

Si vis pacem, para bellum!