World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
____
- players breaking the rules too much ingame? “How terrible…”
Basszák meg azért a kurva annyukat....
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
most kell tankoznom!!!!!!
Hát nem. Az is volt a gond, hogy be voltam zoomolva, így nem láttam milyen messze vagyok a faltól.
Vajon ez is lehet olyan katapult-glitch, mint amik régen voltak?<#hehe>#hehe>
Gyözelem/Csata: 3 (13) (23.08%)
<#falbav>#falbav>
a vicc az, hogy már megvolt a napi 30 kill ..
Beállítások -> Grafika -> Árnyékok minõsége
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Igaz, elõször a kõbánya moziban láttam.
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Egyébként azért van üdítõ kivétel is. A Ryan közlegényben asszem Marder III-as repíti ki a toronyból a mesterlövész csávót. Az Elit alakulatban meg Jagdpanter és Cromwell is van. Na meg persze ott az örök klasszikus Szahara, ahol egy kiváló léghûtéses Lee játssza a fõszerepet.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
A halál 50 órája meg ugye pont errõl szólna. Sok régi háborús filmet szeretek, de nálam ez nagyon elütött és ezért én sem tudtam élvezni azt a filmet. Kicsit illúzióromboló volt.
Az akkori háborús filmekben sztem nem a haditechnika az élvezetes, hanem a színészek játéka... Kojak nagyon bejön a Battle of Bulgeban is (amikor üti a nobb fejét, hogy "te akartál német tankokat..."). Kelly hõseibõl is van pár fun idézet ("Hát mit lehet itt fosztogatni?"). Istenem, a tigris ott meg jugoszláv T34-es 😊
Amúgy nem csak te vagy így vele, sajnos emiatt sokan nem szeretik azt a filmet, köztük én se. Én elhiszem, hogy nehéz lett volna fritz tankokat begyûjteni, de akkor minek megcsinálni?
Egyébként én sem értem, miért nem képesek történelmileg korrektül kinézõ tankokat összehozni olyan filmekben, ahol konkrét partraszállásokat, tüzérségi bombázásokat raknak össze pusztán számítógépes technikával. Teszem azt az eddig legtöbb pénzbõl (asszem 120 millió dollár) készült amerikai háborús film(sorozat)-ban sem sikerült összehozniuk egy normális Tigrist. Számítógéppel valszleg sec perc alatt meglenne.
Mondjuk nem vagyok nagyon az ilyen trükkök híve, úgyhogy lehet hogy jobb egy valódi tank Tigrisnek sminkelve, mint valami szupörhájtech számítógépes fogás.
Meg persze felmerül a kérdés, hogy az ilyen filmek közönségébõl hány százalék tudja, hogy is nézett ki az a bizonyos tank pontosan, és ezekbõl hány százalékot zavar, ha nem pont olyan.
Én például a fogamat csikorgattam, mikor a Halál 50 órájá-ban M60-ak vagy M103-ak vagy mifenék alakították a német tankokat. Egyfolytában azt hittem, az amerikai csapatokat látom, és úgy kellett emlékeztetnem magam, hogy nem, ezek a fritzek.
De tudom, hogy ezzel kevesen vannak rajtam így, úgyhogy valószínûleg a filmeseknek sem biznisz rendesen megcsinálni a tankokat (mondjuk a Halál 50 órájá-nál még a számítógépes technika is nagyon gyerekcipõben járt, már ha egyáltalán)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Más:
Pénz volt lemodellezni egy HE-111-et CGI-el de arra nem hogy azok a Pz4-ek ne T34-nek nézzenek ki?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Mindegy, az FV legényei majd továbbra is a CoH mod segítségével fognak megszólalni.
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Meh...
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Van most a hivatalos fórumon ilyen Meme contest. Ha te csináltad, szerintem megér egy próbát.
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
agyrém.. reggel 70% wr most csak cumi
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Valamint egy Kv-1 is szétszed közelrõl (szerintem).
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Si vis pacem, para bellum!