A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Doom83 #283484 KV1S van :)
De meg alap es elment tőle a kedvem mert T8-rak össze es jo esetben T7-el. Oda nagyon jo latektudas-gyakorlat kell hogy eredmenyes legyen es sok mulik rajta a győzelem szempontjabol.
KV1 tankot nagyon szeretem sokat jatszok vele, de az idegesit benne hogy hihetetlen lassu, minden teren, kezdőnek jo... :)
De akarok furgebbet mozgekonyabbat. T6-ot azert irtam mert a közelj jovoben amikor gyakorlottabb vagyok egy T5 mediummal abban a szintben is jatszak.
Nekem T5-ben olyan tank kellene ami minden teren jo :)) tudom ilyen nem igazan van. Amiket irtal-irtatok ott is vanak hibak? Vagy egesz jok minden teren. Gondolok itt pancel agyu gyorsasag.
Mert Type 58 elegge csalodas.. mindene jonak mondhato de nincs agyusulyedese igy fedezekbol foleg kissebb domboknal meg egy minimalisnal is nem lehet vele eltalalni az ellenfelet csak ha teljesen kijovok a fedezekbol....
Bocs hogy ilyen hosszura sikerult! :)