World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gondolom
np... ha ma is szar napom lesz akkor +1 ok estére hogy miért igyam le magam taccsra <#buck>
tegnap nekem is ez volt, de csak bizonyos tankokkal.
fredivel meg a kacsatankkal egyszerûen nem tudtam nyerni, kaptam a szarabbnál szarabb csapatokat, meg a nullás criticalokat.
a nap végét én is valami 25% körüli WR-el zártam .. felháborító .. 😊

tegnapi napom:
T28 Prototype 23 39.13%
Pz.Kpfw. Tiger II 5 20%

rohadt egy manipulált szar ez -.-"
ennyire szar stattal se zártam még napot az tuti!
közel 70%-os WR-t protoval lerontottam majdnem 50%-ra
alig várom a mai napot!!!!!!
mai nap eddigi gyõztese:

Nemzetiség: lengyel

Tank: E75

Taktika: menekülés, hátrafele lövöldözve

Eredmény: seggbekúrták

CSaták: 14170

Effi: 781

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Lighthoz van egy ötletem, nem tudom mennyire mûködõképes. Tankonként van a verseny, ugye?

Mondtam pár napja hogy copy paste az egész új Soviet ág. Egyedüliként ami új az Object 416 mert tier 8 ba 201 es penje van meg max 400 at sebez és röhögve ellehet tartani. Nagy az élvezeti faktora. Object 140 meg maga az ékes példája mirõl szól a játék. Legalább egy 122mm es löveget tennének rá hogy valami miatt lenne húzó ereje. Ja és ha már létezett papíron akkor IS7 re BL10. 😊

150mm az mekkora IMBA lol
Lószart húzza haza a szívük. A pénz felé húz a szívük. Egyetlen oka lehet, hogy ilyen "olcsón" adják a t10 medet: Tök ugyanolyan karakterisztikája lesz, mint a t-62-nek. Ennyi. Kutya nem húzná ki egyébként, mint ahogyan a 113-t is kevesen húzzák ki, mert hasonlít az IS-7-hez.
Leopardal meg fogom probalni. Bar ahhoz hogy azzal sok xp-t termeljek nagyreszt a szerencsetol fugg.
T10-es KV2 😊 Alig varom hogy meglegyen.
A 3 lila foch 155 neccesebb! 😄 (Bár láttam már olyat is csatát bukni...) A viccet félre téve, hol voltak a ti lila játékosaitok, meg úgy ám blokk a csapat?
Miért nem látom a track spot damage bevezetése óta többet, hogy valaki szándékosan trackel, hogy megbénítsa az ellenfelet stb? Pláne kisebb tankokkal, amikkel amúgy sebezni nem nagyon lehet, de a rofjuk elég hozzá, hogy valakit trackelve tartsanak.

Na itt a gond, nem azzal, hogy az mm nem effre és csataszámra, na meg tank típusra azonos játékosokat rak össze 😄.
az lehet hogy kiegyenlített eff alapján, de pl tegnap 3 lila type59 jött szembe platoonban..

Remek, élvezetes meccs volt -.-

Szerintetek érdemes jelenteni a Team Killereket?

Néha összefutok egy-egy ilyen õrülttel, aki a csapattársain éli ki aberrált frusztrációit. :-(

Ma reggel is VI-os tankkal próbáltam hasznosan tölteni az idõmet, fedezék mögül lõttem a VII-VIII as ellenfeleket, erre jön egy 9Rambó9 nevû õrült KV-2 vel, és hátulról kilõ, a biztos gyõzelem elõtt egy perccel.

Normális az ilyen?

<#taps>

Spec nekem elég hasznos segítség az xvm...

Tudom melyik ellenféltõl mire számítsak, rámehetek-e egyedül vagy kerüljem messzirõl. Tudom, hogy hol számíthatok egy jó játékos feltûnésére és hol nem. Figyelmeztethetem a csapattársakat, hogy kit szedjenek ki minél hamarabb, vagy ha látom akkor én kötöm le, sebzem (pl. látok egy jó playert foch155-ben, akkor próbálok úgy helyezkedni, ha meglátom, hogy láncolhassam a többieknek, vagy oldalba lõhessem, aztán oda is az op tankja 😄).
Sokszor csatadöntõ ha az ellenfél legjobbjait lekötöd, vagy eléggé lesebzed, hogy már ne tudjon virgonckodni. Nem beszélve arról, hogy ha látom, hogy egy vöröske van a közelemben, akkor igyekszem tartani tõle a távolságot mielõtt el kezdhetne feltartani vagy hasonlók. Van amelyik hallgat is az emberre, ha beírod, hogy mit kéne csináljon szép kedvesen.

A másik pedig bárki bármit mond, most is EFF alapján megy a sorsolás. Nagyon ritka az az eset, amikor az egyik oldalon sokkal több jó játékos van, mint a másikon. Ha az egyik csapat vörös, akkor a másik is az, ha meg zöld és lila, akkor a másik is az. Legalább lehet kísérletezne a vöröskék között 😊.
És mégis hogy kellett volna megoldaniuk T9 tank hiányában?
Rosszul értelmezed... a német tankok kedvelõinek kedveztek, mert nekik lehetõséget adtak hogy egy csomó új német csodamasinával közelebbi, már már intim barátságba kerüljenek, miközben ismét átjárhatta õket az a kellemes bizsergés, amit akkor éreznek, amikor arra gondolnak: ejj, ha hitlernek lett volna ilyen tankja, akkor ma Berlin lenne a világ közepe... 😄

Most volt csak idõm megnézni a tegnapi ASAP videót, és elolvasni az FTR-es cikkeket.
Ezek után felmerült bennem a kérdés, az Obj.140 miben fog különbözni a T-62-tõl?
Papíron szinte mindenben kísértetiesen hasonlóak. Még a RoF-juk is ugyanaz...

Én úgy tapasztalom, hogy durva különbség esetén (70-30 vagy durvább) elég esélyes hogy a papírforma jön, annál kisebb különbség esetén (60-40 vagy jobb) még bármi jöhet.

Kedvecem amikor vki 46% XVM becslésnél már temet....😄

Toby0501
Ez már megint annyira korrekt, hogy az új orosz 10-es medet ki lehet húzni a T-54bõl, míg a Leo1-hez pl. végig kell menni egy új ágon.. Nagyon hazahúz a szívük a fejlesztõknek, még akkor is, ha fehéroroszok.<#zavart1>

Párszor elõfordult már, hogy az ellen teli volt lilával, nekünk meg kiírt 5% esélyt, mégis megnyertük. Semmit nem jelent és még jól is jöhetsz ki belõle(te sebzed a legtöbbet, legtöbb kill...stb.). Jó ideje nem is használom xvm-el a startot és nagyon sokan így állnak hozzá, mint te is, hogy teljesen elveszi a kedvüket az egésztõl.

Trucker39
Ismerõs a helyzet. Nálam Port - Port ... és meg egy kis Port veri ki a biztosítékot naponta többször is. Nem szép dolog, de elõ fordult csodás 28% winrate csapatnál, hogy inkább kiléptem a fenébe.

"Persze igazából a WG "random pálya" módszerének köszönd. ( ami persze kifogástalanul mûködik )"

Úgy rémlik, hogy azért mûködik kifogástalanul, mert a pályák nem egyenlõ arányban vannak beállítva. Sajnos írással nem tudok szolgálni, de rémlik hogy a pályákkal is kísérleteznek, méregetik hogy alakulnak a gyõzelmi ráták a különbözõ játékmódokban, ezért az éppen vizsgált pályát gyakrabban dobják be - nyilván ilyenkor a többi ppálya kárára.

Plusz ugye már tierfüggõ az egész, igy simán elõfordul hogy valaki amiatt panaszkodik hogy állandóan x pályát kapja, a másik meg amiatt hogy nem látja egyáltalán, aminek lehet oka az hogy ki-melyik tiert favorizálja.

PL vki lentebb említette hogy himmelt alig látja, nekem meg már tele van a tököm himmellel meg ruinberggel is (nem szeretem a zárt pályákat, mert azon nem tudok alkotni nagyon). Igaz, ezeket a pályákat szinte mindíg egyzászlós módban látom, és lehet hogy a panaszkodós illetõ meg azt a módot kikapcsolta...
Szóval aki olyat akar, jöjjön velem este platoonozni 😄

Eagle16
Itt meg meg lehet nézni az új szovjet tankok adatait: link

Persze ezek még nem biztos hogy véglegesek.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

köszi

Most nincs idõm de majd csinálok 😊

(Ezt találtam csak)
Eagle16

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

kisebb nincs? <#ravasz1>

8.8-as orosz fa változás

Végre, kezdek ráérezni erre is 😊

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

popey8
120mm AC SA46 --> nagyon hihetõ, h nem viszi az IS, illetve a T25 AT frontját 257-es átlagátütéssel.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Az oldalon prém nélkülinek írja. Ami nekem gyanús, mert kevesebbet teljesített mint én. Viszont a statból meg nem derül ki hogy prémes e vagy sem.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Maala
Nem egyszerûbb megnézni a statját?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Gondoltam hogy meg fog maradni, mert láthatóan fostak rámenni, hiába volt egyedül. Ha nem ölöm meg, akkor tuti hogy lehozta volna a kört.
A nem a legjobb kört meg csak játéktudásra értettem, mert pusztán számok alapján életem köre volt.

Megnéztem a ToiToi-os replayt.
A végén nem mertem volna fogadni, hogy a fos is neked marad.
Számomra tanulságos volt, még ha azt mondod, hogy nem a legjobb kör.

Éjszakai bagoly vagyok 😊.

hátha akkor én is 1784-el becsúszok még 😊
Te sose alszol? <#nevetes1>

Néztem azt a replayt, hibás, írta a feltöltõ is. Szerintem az prémes, de ráírok a srácra és rákérdek.

MrSnail: ISU-152 1800xp körül még elvileg meglehet, 2131 a legmagasabb ismert.

Hát pont a T71 lesz amit a legtöbben nyúznak majd, meg a magas tieres francia lightok (AMX 12t, 13 75, 13 90).
Ha valami biztosabbra vágysz, akkor a francia vonal jó, csak low tierben.
(D1, H35 és társai).

Antimat
Jó, de volt ma olyan, hogy M103-mal mozgás közben kaptam egy ilyen pofont, persze javítás skill ellenére 16 másodperc. Persze lehet véletlen.
Mondjuk IS-3-mal is kaptam ilyet ma, annak meg olyan a nyaka, mint nekem a tokától: nem is látszik 😊

cyka blyat

Bangaro: ez már a buffolt taxijelzõs változat? <#nevetes1>

Ez biza slágergyanús.
Igaz, hogy a Tortoisera a legmagasabb most 2634xp, de a 2. legnagyobb érték ami fent van a tiéd.

Vannak olyan, kemény tankok, KV-4, Supershing, amikre messzirõl én is direkt auto-aimmal lövök, mert a "nyakuk" a kevés gyenge pontjaik egyike. Aztán vagy betalál, vagy nem.
Auto-aim. A kezdõk kisebb tierben egyfolytában azzal lõnek, az meg a legtöbb tankon pont a torony-test illesztést célozza (a mértani közepet).
Antimat
Köszi, ezt a tier-limitet nem tudtam.
Mondjuk a 300k miatt mentem mostanában bõven KV-1-gyel meg KV-1S-sel is, a Hetzerrõl nem is beszélve, aztán mégse.

A másik tendencia nálam az mostanában, hogy a toronyforgató mechanizmust lövik el, tökmindegy milyen tankban, ma kb. hatszor volt ilyen élményben részem, és a napokban is többször. Szóval furcsállom, régebben nem volt ez jellemzõ.

cyka blyat

Nekem mostanság az El Halluf - Steppes - Prokhorovka trió van mûsoron, de pár napja még Airfieldet meg Sand Rivert kaptam nyakra-fõre.
Azért vicces, hogy van hogy az ember hetekig ugyanazon az öt pályán játszik. Bétában Himmelsdorf volt az egyik kedvenc mapom, ehhez képest most lassan arra sem emlékszem hogy néz ki.
Ja, már nem az E100 homlok páncélját lövöm<#mf1>.