World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fredivel meg a kacsatankkal egyszerûen nem tudtam nyerni, kaptam a szarabbnál szarabb csapatokat, meg a nullás criticalokat.
a nap végét én is valami 25% körüli WR-el zártam .. felháborító .. 😊
T28 Prototype 23 39.13%
Pz.Kpfw. Tiger II 5 20%
rohadt egy manipulált szar ez -.-"
ennyire szar stattal se zártam még napot az tuti!
közel 70%-os WR-t protoval lerontottam majdnem 50%-ra
alig várom a mai napot!!!!!!
Nemzetiség: lengyel
Tank: E75
Taktika: menekülés, hátrafele lövöldözve
Eredmény: seggbekúrták
CSaták: 14170
Effi: 781
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Miért nem látom a track spot damage bevezetése óta többet, hogy valaki szándékosan trackel, hogy megbénítsa az ellenfelet stb? Pláne kisebb tankokkal, amikkel amúgy sebezni nem nagyon lehet, de a rofjuk elég hozzá, hogy valakit trackelve tartsanak.
Na itt a gond, nem azzal, hogy az mm nem effre és csataszámra, na meg tank típusra azonos játékosokat rak össze 😄.
Remek, élvezetes meccs volt -.-
Néha összefutok egy-egy ilyen õrülttel, aki a csapattársain éli ki aberrált frusztrációit. :-(
Ma reggel is VI-os tankkal próbáltam hasznosan tölteni az idõmet, fedezék mögül lõttem a VII-VIII as ellenfeleket, erre jön egy 9Rambó9 nevû õrült KV-2 vel, és hátulról kilõ, a biztos gyõzelem elõtt egy perccel.
Normális az ilyen?
Tudom melyik ellenféltõl mire számítsak, rámehetek-e egyedül vagy kerüljem messzirõl. Tudom, hogy hol számíthatok egy jó játékos feltûnésére és hol nem. Figyelmeztethetem a csapattársakat, hogy kit szedjenek ki minél hamarabb, vagy ha látom akkor én kötöm le, sebzem (pl. látok egy jó playert foch155-ben, akkor próbálok úgy helyezkedni, ha meglátom, hogy láncolhassam a többieknek, vagy oldalba lõhessem, aztán oda is az op tankja 😄).
Sokszor csatadöntõ ha az ellenfél legjobbjait lekötöd, vagy eléggé lesebzed, hogy már ne tudjon virgonckodni. Nem beszélve arról, hogy ha látom, hogy egy vöröske van a közelemben, akkor igyekszem tartani tõle a távolságot mielõtt el kezdhetne feltartani vagy hasonlók. Van amelyik hallgat is az emberre, ha beírod, hogy mit kéne csináljon szép kedvesen.
A másik pedig bárki bármit mond, most is EFF alapján megy a sorsolás. Nagyon ritka az az eset, amikor az egyik oldalon sokkal több jó játékos van, mint a másikon. Ha az egyik csapat vörös, akkor a másik is az, ha meg zöld és lila, akkor a másik is az. Legalább lehet kísérletezne a vöröskék között 😊.
Ezek után felmerült bennem a kérdés, az Obj.140 miben fog különbözni a T-62-tõl?
Papíron szinte mindenben kísértetiesen hasonlóak. Még a RoF-juk is ugyanaz...
Kedvecem amikor vki 46% XVM becslésnél már temet....😄
Úgy rémlik, hogy azért mûködik kifogástalanul, mert a pályák nem egyenlõ arányban vannak beállítva. Sajnos írással nem tudok szolgálni, de rémlik hogy a pályákkal is kísérleteznek, méregetik hogy alakulnak a gyõzelmi ráták a különbözõ játékmódokban, ezért az éppen vizsgált pályát gyakrabban dobják be - nyilván ilyenkor a többi ppálya kárára.
Plusz ugye már tierfüggõ az egész, igy simán elõfordul hogy valaki amiatt panaszkodik hogy állandóan x pályát kapja, a másik meg amiatt hogy nem látja egyáltalán, aminek lehet oka az hogy ki-melyik tiert favorizálja.
PL vki lentebb említette hogy himmelt alig látja, nekem meg már tele van a tököm himmellel meg ruinberggel is (nem szeretem a zárt pályákat, mert azon nem tudok alkotni nagyon). Igaz, ezeket a pályákat szinte mindíg egyzászlós módban látom, és lehet hogy a panaszkodós illetõ meg azt a módot kikapcsolta...
Szóval aki olyat akar, jöjjön velem este platoonozni 😄
Persze ezek még nem biztos hogy véglegesek.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
(Ezt találtam csak)

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
A nem a legjobb kört meg csak játéktudásra értettem, mert pusztán számok alapján életem köre volt.
A végén nem mertem volna fogadni, hogy a fos is neked marad.
Számomra tanulságos volt, még ha azt mondod, hogy nem a legjobb kör.
Ha valami biztosabbra vágysz, akkor a francia vonal jó, csak low tierben.
(D1, H35 és társai).
Mondjuk IS-3-mal is kaptam ilyet ma, annak meg olyan a nyaka, mint nekem a tokától: nem is látszik 😊
cyka blyat
Igaz, hogy a Tortoisera a legmagasabb most 2634xp, de a 2. legnagyobb érték ami fent van a tiéd.
Mondjuk a 300k miatt mentem mostanában bõven KV-1-gyel meg KV-1S-sel is, a Hetzerrõl nem is beszélve, aztán mégse.
A másik tendencia nálam az mostanában, hogy a toronyforgató mechanizmust lövik el, tökmindegy milyen tankban, ma kb. hatszor volt ilyen élményben részem, és a napokban is többször. Szóval furcsállom, régebben nem volt ez jellemzõ.
cyka blyat
Azért vicces, hogy van hogy az ember hetekig ugyanazon az öt pályán játszik. Bétában Himmelsdorf volt az egyik kedvenc mapom, ehhez képest most lassan arra sem emlékszem hogy néz ki.