banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Szia,

Van egy ilyen oldalunk, ahol a fórumtagok írtak a kedvenc (vagy éppen gyűlölt) tankjaikról ismertetőket. Nem túl friss, de sztem alapvetően nem változtak az itt ismertetett tankok jellemzői.

T6 medium.... lássuk a felhozatalt:

t34-85: elég jól kiegyensúlyozott, igen jó medium tank. Nincs igazán gyengélye, jókat lehet vele szórakozni. Kezdőnek elsőre ezt ajánlanám.

cromwell: értő kezekben szerintem a legjobb T6 medium, iszonyatosan mozgékony és a meggymagköpője is jó agyonszurkálni az ellenfelet. Azért nem nevezném kezdőbarátnak, mert nagyon ki kell használni a mobilitását hogy jó legyen, tehát a bátortalanabbaknak nem biztos hogy annyira jól feküdne.

A német T6ok sztem felejtősek, régen a vk 3002.d az jó tanknak számított, mert a döntött páncélzata egész strapabíróva tette, de manapság a páncélzat nagyon keveset ér, elég elszállt átűtésű ágyúk vannak már T6ban is (aranylőszerről nem is beszélve). Nemrég visszavettem a Vk-t, de egyszerűen annyira alulteljesített, hogy eladtam.

M4A3E8: érdekes tank, jó mozgékony és nagyon alkalmas hulldown pozícióból történő harcra (ez azt jelenti hogy egy emelkedőre mész fel, ahol éppen csak kidugod a tank tetejét de a tested rejtve marad. Csak olyan tankkal lehet ezt aminek jó a lefele történő lövegkitérítése). EGy próbárt megérhet.

M4A3E2: bár medium kategóriájú, páncélzata alapján inkább heavy játékstílust hoz magával. Régen elég sokan tömjénezték mert szemből nehéz volt sebezni, de sztem napjainkra ugyanúgy mint a VKnál, ez is megy a levesbe. Konkrétan nem használtam soha, tehát itt csak mint ellenfél találkoztam vele, onnan van tapasztalatom.

Type 58 - hát ezt már írtad :)