A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
FosTalicskaa #283259 Szerintem pl pont a b.chat egy mocskosul op tank. Az hogy ez a legtöbb játékosnál mégsem jön elő az egyszerűen az, hogy míg egy td-nél bocsánatos bűn ha megáll leghátul és nem csinál onnan semmit, de ha ezt egy med teszi, az már kb bicskanyitogató eset. Szóval pont a saját csapat az aki zavarja őket előre és ha valaki piroska akkor az első felderítő út náluk egyben az utolsó is szokott lenni.
Én a csatáim nagyrészét heavykkel toltam le és a gold ammo spam miatt hagytam az egészet a fenébe. De nem ám a td-k zavartak, hanem pont a medek. Addig nekem jobb penem volt, ha egy medium egyedül volt és frontális harcba kerültünk, könnyedén megcsináltam. De a gold ammo miatt nem elég hogy gyorsabbak és a camo miatt mindig övék volt az első lövés még a dps-ben is többet tudtak nálam (ugyanakkora alfa, nagyobb rof-al). Szóval, ezért lettem td-s, mert elegem volt már ezekből az idióta gyors mérgezett egerekből.
és nyilván kint lövetem magam ész nélkül a mező közepén, főleg hogy 55% körüli a túlélésem egy ennire pocsék random faktor mellett is. Sajnos ez rányomta a bélyegét a játékomra is. Sokszor magamon is észreveszem, hogy bizonyos szituációkat elóvatoskodok aztán emiatt hagyok a korben még +1000 dmg-t például...