World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mondjuk a pontosság buff óta minden gunnal lehet sznájperkedni.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Igazából azokkal is csak távolság kérdése. Meg am a JP-vel se 500m-rõl kell lövöldözni.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Hát ha már ennyire érdekel akkor 63 tankkal játszottam eddig, plusz még párral teszt szerveren.
A Jagdpantherrel meg konkrétan 208 csatám van 79% -os találta aránnyal. Ja és ez még a sniper buff elõtt volt jóval, ráadásul akkor még hülyébb is voltam mint most. A hosszú 88-asnak 0,32 a pontossága, a 105-nek meg 0,34. Kevés pontosabb ágyú van ezeknél.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

A KV2 trollgunja vagy a SU152-es alapágyúja 😄

Lassan már Fenyõ Miki dalát is úgy értem hogy "õõõõõõõõ a goldkirály, király-király 😊"

Pedig továbbra is csak egy tankban használok alapból goldot, az pedig a T69....

Pedig gondoltam hogy ha a kevés csatás player nem volt mérvadó, akkor a sok csatás az lesz.
Am ha a 88as nem pontos akkor mi?

csapj hozzá még egy horda agyhalott zombit és teljes a siker...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

nem...😊 ne vágjál fel😊...én mondom mert ezt tapasztalom...
Ha én mondom a 27k csatámmal az már elég jó? 😊

dettó...kb 500 méterra a t29...5-öt lõttem rá halál pontosan rá célozva...3x láncoltam és 2 torony találat...0 dem...és csak ez volt 5000+ credit kidobás.a polyén hogy õ lõtt ki a végén...
A 88-as nekem is pontatlannak tünt tegnap.
Mondjuk hozzászoktam a Lõwe szikéjéhez lehet azért van, de érdekes minden esetre T25/2 oldaláról elsõ lepattant a màsodikat fekcsavarta a tornyához az is pattant na mondom ez k... jó!

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

10.5-es na...
nekem a 10.es van fent és az a pontatlan...a 88-as jó volt...
tudod?* akartam mondani
akkor jó sok tankal játszottál eddig...elmondom neked hogy kb 2 métert félrehord és 100%-is a legénység...400méter felett halál. de te jobban tudod biztos olyan magabiztosnak tünsz...
Tudom mi a poén?<#zavart1> Tegnap vettem meg a Jagdpanthert én is, dehát könyörgöm mintha a többi t7 td kb nem ilyen lenne. Végre megvan a 88-as (tegnap vért izzadva szereztem meg). Az meg hogy az L/71 néha pontatlan, már kezdek hozzászokni. (vagy csak megnyomtak odabent egy gombot?<#eplus2>)

Amúgy jó tank lesz, a kollégának akit meg le akartak hordani kitartást😄
Random_
Bocs a buta kérdésért, de mért kaptam három nap prémet? Ez a szülinapi akció keretében jár?

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

yeah.. lucky me...

voivod32
Van arra valami hivatalos magyarázat, hogy mi a véreres f@szért van az, hogy mondjuk egy T-34-el 5-öt sebzek egy KV-1-be, és marad 50 HP-ja, de aztán a 6.-7.-8-.-9- lövés ,-ami ugyanoda megy- az már nem ez egész addig folytatódik, amíg valaki ki nem ugrik a sarok mögül, és kapásból kilövi. És ez egy meccsen átlag 3x lezajlik!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Lehet hogy Rotterdam1 valami védõpajzsot rakott a hozzászólására, hogy ne lehessen megcáfolni <#idiota>

Úgy látszik mindenki szegény Alucardnak kommentel 😄.

Ahogy Lammaer goldkirály mondaná: "Ezt élvezned kell, hiszen az ilyen csatákból kapod a sokikszpét meg a több millió kreditet. Elvégre magasabb tiert tudsz lõni!!"

Szóval inkább érezd magad szerencsésnek, amiért a játék így kivételez veled.

"szar pontatlan nyomorék papír jagdpanther" LOL, kb, az egyik legpontosabb ágyúja van az egész játékban.

Semmi,bár néha rám is rámférne... <#idiota> Olyanokat szívok hogy az hihetetlen.
Sry Alucard, nem neked ment, hanem Rotterdam1-nek.

Megint szopat az MM.. Az ÖSSZES csatában alsó 3 ban vagyok.. <#falbav>

LTP. És most nem a tankra gondolok.

csak tudnám mi a picsának tettem erre a szar pontatlan nyomorék papír jagdpantherre álcahálló t és periszkópot...az utolsó balfasz is lát 500méterrõl ha megmozdulok ha nem...ennyire ne legyenek már szarok a német tankok...mert kb az oroszokon kívül mindegyikkel csak szívok...
1%-os ellenfek miért ússzák meg mindig??? vk 3601 odalát nyalta a 88-as de nem hogy átütné... nem...
Én ezt vettem észre T20-on, meg T29-en. Minap megnéztem és T29-el még 10k kell a T32-ig (minden kifejlesztve, gyakorlatilag 10k és elit a tank). T20-nál meg laza 30k a Pershingig. Ami a lényeges a két tankban, hogy észre se vettem, hogy ennyi xp-t gyûjtöttem már, más tanknál meg alig akar jönni.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Mondjuk beleöltem némi free XP-t hogy fullosan kezdjem. Meg am elég gyorsan lehet vele haladni, mert kellemes tank.
Na meg ugye rendbe van téve a TD-k által kapott XP mennyiség is, ami szintén gyorsítja a dolgot.

Értettem, hogy mire gondolsz, de nem használom azt sem. Általában AP-vel lövöldözöm. Ami nem megy át szembõl azt megkerülöm, vagy világítom a csapattársaknak. Újabban már HE-t se nagyon használok.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Soha nem szoktam kiizzadni top ágyuért 50-60k xp-t,bele is õrölnék,fõleg ha valami tényleg iszonyattal kellene kezdeni!mire én eljutok egy T8T9Tx tankig a szabad tapi ugyis 20-30k összejön a többit meg goldból elintézem,a többi modult azt kiszenvedem ,de azok csak 15-20k xp,hameg csak felfügi kell azt meg megeszem,és máris megvan a top ágyú!
popey8
Pont errõl beszéltem. Majd megnézem hátha megtanulom, h Battel mit is kell azon a pályán kezdeni😊 Kösz marki😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Eagle16
Te se gyengén nyomod azért, alig pár napja fejlesztetted ki, most meg már mindjárt túl vagy rajta 😄

Vagy akkor csak én nyomom nagyon nyugdíjas tempóban, de nem is szeretek grindelni.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Én nem fogok ilyeneken fennakadni és telesírni a fórumot. Ha nagyon lenerfelik akkor abba is fogom hagyni az egész játékot. Ugyanis mivel egyáltalán nem használok prémiumot, emiatt qrva nehezen szánom rá magam új ágak kifejlesztésére. A régi 10-es tankjaim gyengék, ez a foch 155 viszont már már elérte az újonnan bekerült tankok szintjét, de ha ezt is elveszik tõlem a mocskos szovjetek akkor számomra vége a dalnak.

gold = kredites gold ammo

Goldot elvbõl nem veszek. A KV4 esetében az a kombó a gáz, hogy lassú is és rossz is az ágyú ugye a top ágyúig. Ez a két kombó sajnos durván el dönti a mérleg nyelvént a negatív irányba hiába a nagyon jó páncél és pattanási képesség (amúgy ez nagyon fun, hogy elég pattanós az a tank).

*a top ágyúk pártízezer

ugyan már .. a stock ágyúk pártízezer xp-s költségét gold ammoval át lehet vészelni ha nagyon idegesít, fõleg, ha osztod is a sebzést, és nem csak mellé puffogtatsz.
a baj azokkal a tankokkal van, amiknél a top ágyú is úgy szar ahogy van gold nélkül.
lásd: T69
ezzel 150-200k körül kell grindelni szembõl semmit meg nem karcoló ágyúval, vagy golddal bukni a grind végére úgy 4-5 millát .. sõt, még T9-et is ezzel kezdi az ember, szal lánccal mindennel 300k xp körül.
ez az eddigi legfájdalmasabb grind, alig várom a végét.

Sunsetjoy
És képes volt 1 meccset lenyomni a ruszki ingyentankkal. Hazavágta az egész panzerstatot 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Jól van, de te Bat szakértõ vagy....XD

popey8
Battel kapcsolatban teljesen egyetértek. Nagyon rá kell érezni a használatára, különben csúnya kis mínuszt lehet vele csinálni. Nem mondom, h nem OP a tár és a mozgékonyság miatt, de korántsem olyan könnyû vele játszani. Elején tényleg csak scoutra jó. Utána egy kis bujkálás és gerilla harc😊 Itt van pl. az új Severogorszk pálya. Ez a map sztem a Bat halála. Hull down kizárva, mindenhonnan kb mindenhova rálátnak, páncélvédettség 0, bujkálni alig lehet, szal rémálom. Ja és a lõszer is elég kevés a Batbe, szal nagyon meg kell gondolni mire lõ az ember.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

A bill. az jó és egy barátom is tapasztalja. Valami laggal lehet kapcsolatban, elég zavaró tud lenni

Az biztos nem, de az alatta lévõk gyakorlatilag a KV3-ról ismertek, ami a KV3 tierjében igen jó az már tier 8-ban nagyon kevés.

Legjobb ágyúig nem volt idegrendszerem elvinni, de tervben van...:-)

JgPanther-rel volt egy 1660xp-s köröm tegnap. Reménykedhetek 3000 aranyban vagy esélyem sincs?
pontos ez ^^

Új map mediummal:
http://wotreplays.com/site/294545#severogorsk-marchizor-m48a1
stolen from dugesz

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Engem aztán nem zavarnak. Ha csapattárs akkor nem lopja a sebzést, ha pedig enemy, akkor ingyen dmg 😊.

De legalább serb kedvence.
Cirka 40k-t már elköltött prémtankra plusz az öt hónap prémium.
Kellenek az ilyen játékosok, hogy ingyen játszhassunk. Nem?

Szerintem a Te billentyûzetedben van a hiba 😄.
Am grat a Tortoise statodhoz<#eljen>. Az enyém némileg szerényebb, de legalább 35k XP múlva túl leszek rajta.