banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    Én nem tudom, h te milyen fost kaptál, de nekem az a front elég jól működik.

Tocsek: Menthetetlen vagy. Teljesen noob szöveg, amit te itt előadsz. A vérpistikék szoktak ezekkel jönni a csatában, mikor megkérdezem, h miért is lőnek full golddal a papír borsigomra vagy amx-emre. Pazarolják csak a kreditjüket, no problem, de hogy mindegyik idióta, az tuti.

Bekescsaba: A győzelemért sok mindent megtesz az ember, ez így van. De akkor sem állja meg a helyét, amit írsz, hiszen 1. pl. a fentebb említett szituban mi indokolja a gold használatot? Semmi. 2. Én is használok goldot, de csak nagyon fontos pillanatokban. Többször észrevettem már magamon, hogyha átváltok goldra, hanyag leszek és néha célzás nélkül lövök, mert úgy vagyok vele, h "ó a gold úgy is átviszi". Aztán jön a mérgelődés mikor mégse. Na most gondold el ezt annál, aki most kezdi a játékot. Lesz valaha belőle értelmes player? Soha. Weakspotokat nem tanul meg és pl. meddel is csak hátrányára lesz a csapatnak. Ha agyatlan akkor úgy is mindegy, de ha mégsem, akkor nem tanulja meg, h keresni kell a flankelési lehetőséget, mert az ellen frontját nem tudja átlőni és ehhez még sok dolog is kapcsolódik, amit itt most nem fogok leírni. Az ilyen playerek, pedig csak elrontják a többi 14 játékát. Na tipikusan ezeknek a játékosoknak való az arty és a TD, főleg a wt, fv, foch trió. Csak állnak és nyomogatják a bal gombot. Agyuk az nincs, de simán kiosztanak 2-3k dmg-t.