World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az xvm másnál sem frissít?

Vagy nálam szaródott el valami megint?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Tortoise: 29 lövés, 13 találat, 7 sebzés mindezt top tierként. Ha le van osztva le van osztva. Amúgy nálatok is jelentkezik hogy néha beragad az elõre gomb? Fölengeded és megy tovább a tank amíg ismét nem nyomod le

Ha valaki mondott neki valamit, a válasza kimerült a zsidózásban, szóval nem sokan foglalkoznak vele.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Lecsekkoltam és így már érthetõ. 😊

De akkor is azt mondom,h kérjen segítséget,tippet és máris könnyebb lesz neki ez a játék.

bazdmeg!!!!!!!!!!!
hogy én mekkora barom fasz vagyok!!!! Te meg mekkora okos!!!! 😄

el kell mennem boltba!!!! veszek sört!
bármibe fogadok hogy rakás win-em lesz!!!!
a csúcson hagyd abba..

Mondom én hogy a stat sokat elárul 😄. Egy ilyen játékos nyilván vért izzad azért, hogy T7tõl el tudja tartani magát.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Roger6
Bontottál sört? Lehet azért.<#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

azta nyertem 2 csatát zsinorban<#nevetes1>
Ilyen köröket a szar SP-vel minden további nélkül lehet hozni,pedig a 2 tank között van külömbség,fõleg ha 1-2 T9 van csak!
Roger6
Ohh, értem.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Mindig ilyen 2600xp-s duplákat rak be. Neki az is eredmény. Prém JT-vel meg nem érdemes 4000dmg alatti kört betenni, legalábbis szvsz.

Ami még szúrja a szemem,h soha nincs kreditje ennyi prém tank mellett.

Roger6
Tök átlag, semmi extra. Ilyenbõl szerintem mindenki tudna mutatni millió darabot.

Oké ha nem pro,de legalább kérdezné meg hogy az adott tankra mi a rákot kell fejleszteni.Saját magával cseszik ki.

Tuti kaptak valami ninja buffot. Mostanság alig bírom a szirénákat átlõni. Viszont a löveg alatti rész még mindig kellõen gyenge.

Megnézed a statját és megkapod a választ.

Dettó,t8 tankokat szeretném le duplázni és mindig t10-be kerülök szar csapattal.

Tudatosan csinálod,hogy elkúrod a legénységi skilleket,vagy tényleg nem érted mi mire való?
Minden belinkelt képen amit eddig láttam,el volt cseszve.

Én az AMX 12t-nél tartok azon a vonalon, na az valami überszar. A motor gyorsulása hígfos, a tár lassan ürül ki, max 2 lövésed van aztán bújhatsz el, ki nem mehetsz újra. Az egyetlen dolog amire jól használható a passzív scouting: bokorkemp aztán ha adódik lehetõség esetleg flank.

fúúúú de kurva ideges vagyok!!!!!!!!!!!!!
NEM LEHET NYERNI!!!!!!!!! minden csata vereség<#falbav>
Prém tankkal és prém accountal nem is sok.

Roger6
ISU-152, most délelõtti mérleg. Teljesen átlagos.
Gyözelem/Csata: 9 (15)(60%)
Tap: 1 018 (15 273)
Tap. (x1): 966 (14 495)
Szabad tap: 13 (745)
Bevétel: 202 310 (202310/0)

Hát de engem nem t6-ok ellen rak be,hanem t7-8.Azok ellen a 85-ös szart sem ér.

Én azzal az ágyúval csináltam meg a tank ászt. A 122-est fel se raktam, csak a következõ 100-ast, túl drága a lõszer bele. Még így is 61% a WR vele.

Nesuten
Ez sem rossz :

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Én már csak oda lövök ahol a torony meg a periszkóp találkozik ott beadja mindig.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

na ez a vicc.... manipulált szar
hát ezt nem hiszem el bazdmeg....
tegnap is iszonyat sok vereségem volt....
ma megint 0 win 1 óra alatt... szánalams komolyan mondom
sok agyhalott gyökér kapna már rákot... sokkal jobb világ lenne<#szomoru2>
Ezen akkorát röhögtem, hogy kivételesen még az aktuális rage post is elmarad 😄

Master91
xDDDDd

SIEMKAAAAAAAAAAA
Az elõbb írta valaki ,hogy 40-50 sec reload???Melyiknek ? 50B-van 27,9 asszem!T57 21 sec,21 sec alatt egy komolyabb heavy max 2x lõ míg õ belédtol 8 lövés cirka 30 sec alatt!és a csiki csukiról nem beszélve!a T57 tényleg a legerõsebb tank a játékban szerintem,és mondom "hull down"tank,nagyon sok mindent lepattint a kobakról!
Miert bena a legerosobb agyuja a KV-4-nek? <#confused>
JeffDunham

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Bele kezdtem a ruszki td ágba is,de ez a Su100 stock rohadt szar.85 milis lövege iszonyat kevés t7-t8 csatákban.

Basszus,már annyiszor gondoltam rá hogy bekapcsolom a csata felvétele opciót,de most be is kapcsoltam,t110e4-el mentem duplázni,meg is lett,elég unalmas csata volt,elég átlag xp-vel.De a végén marha jó volt,obj704 és e100 t110e4 foglalta a bázist,vissza mentem low hp-val.Nekik sem volt túl sok,t110e4 láncomat ellõtte sebzés nélkül,aszittem nekem kampó.Erre obj mellém lõtt e100 meg vagy tíz méterre mellém.T110-et kilõtte csapattárs,közben én meg sz objectet és e100-at.Max 50 méterrõl ez a két hülye elvétette,e100 durván mellém lõtt.

nekem a 48/foch/foch155 trión gyanus...
tegnap is rámjött facetoface a foch155
protoval voltam.. meglõttem a bal oldali kupoláját amin a periszkópok vannak és pattant 1 méter távolságból <#wow1>

elõtte pár meccsel meg 48nak a kupolájára lõttem ugyanilyen lepattanót 50 méterrõl

elõtte nem láttam még lepattanót oda lõni
Úgy hiszem ez sem lesz elég az eventhez:/.. Mindenesetre szórakoztató volt látni, hogy gold nooboznak, holott egy szem goldot sem lõttem el 😄..

<#taps>

Jó tank a bat, csak okosan kell használni, egyébként van hogy bokor mögött kell vele scoutolni.

Az elején szinte lehetetlen áttörni vele, régen effektívebb volt az artikkal.

Én úgy szoktam vele játszani, hogy elején spotolok, és ha több med jön szembe vagy nem alakul ki nálunk wolf pack, akkor visszahúzódok a heavyk mögé támogatni. Folyamatosan figyelem a mapot, és megpróbálok mindig oda menni, ahol szükség lehet rám, és tudok sebzést leosztani.

Ha kialakul egy rés a pajzson, megpróbálok beszaladni, elintézni az artyt ha van, és a kempelõ TD-k seggébe menni.

Azért viszont azt se mondanám, hogy a tár az hátrány. Pl 1390 sztem ezért baromi jó. Scoutolásra is nagyon jó, illetve ha van egy magára hagyatott préda, akkor az legyen akár 10-es heavy is, az autoloader segítségével viszonylag gyorsan lehet likvidálni. Ezt mondjuk azért wz-132-vel nehezebb, azzal nehezebb rárontani valakire, mert nem tudod elintézni néhány sec alatt ha több HP-ja van.
A vbaddictes battle szimulátort használta már valaki?

Ha battal beállsz mondjuk egy bokor mögé campelni akkor is szar?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Francia ágon ELC-nél tartok a light vonalon, úgyhogy az még erõsen odébb lesz.... Egyébként hosszú távon tervbe van véve.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ez tény, hogy szituációfüggõ. De mint korábben említettem én újabban lomha dögökkel megyek mindig. Így ezek a fürgõ, gyors és revolveres dögök erõsen széjjelszívatnak.

Ez abban nyilvánul meg, hogy instant trackelnek, elmegy a repair kit és jön a kövi track. Innentõl meg megyek már az új körre...XD

T100 és Is 4 azok 9-es tankok? Nekem jelenleg 7-es a max. KV4-et korábban eladtam mert szét idegelt az a béna gunja.

sztem az autoloader inkább hátrány mint elõny, ha nincs legalább elviselhetõ (front) páncélja a tanknak. nekem a bchat semmi pénzért nem kellene, annyira map/csapat/szituáció függõ. azt az ágat 13 90-nél abba is hagytam. a T57, meg a francia heavy + td viszont jöhet. azokon rajta is vagyok.

na látod ez a baj. Lehet ha számolgatnád, sokkal jobban játszanál ellenük, mert tudnád mikor tölt. Valamikor meg a kevesebb több, mert gyorsabban tudod üríteni a tárat és gyorsabb is a reload. Ezért kurva jó a T57 heavy, mert iszonyatosan gyorsan ki lehet vele üríteni a tárat és nagyon gyors a reload is.

Batchatnél ez korántsem így van.
Pláne. Nem tudom pontosan mennyit, mert egyrészt nincs, másrészt meg nem szokta számolgatni, amikor kilõ....XD

Húzd ki a batchatet azt majd meglátod, szidni fogod az elején mint a bokrot az garantált. Nem olyan könnyû azzal játszani. Ha ráérez az ember akkor oké, de batchat sztem az a tank a játékba, amivel iszonyatosan nehéz effektíven játszani.
Fõleg mikor 1et tudsz leadni, te pedig a sima tankoddal egybõl fedezékbe húzódsz.

Szituáció függõ. T110e5el vagy is-4el is simán lehet úgy ügyeskedni, hogy a 4-5bõl 3 mondjuk pattanjon és utána ott áll 40-50 sec reloaddal.

Mindennek megvan a maga elõnye és hátránya. Az autoloaderes tankok többségével semmi baj sincsen.