World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy nálam szaródott el valami megint?
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
De akkor is azt mondom,h kérjen segítséget,tippet és máris könnyebb lesz neki ez a játék.
hogy én mekkora barom fasz vagyok!!!! Te meg mekkora okos!!!! 😄
el kell mennem boltba!!!! veszek sört!
bármibe fogadok hogy rakás win-em lesz!!!!
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Minden belinkelt képen amit eddig láttam,el volt cseszve.
NEM LEHET NYERNI!!!!!!!!! minden csata vereség<#falbav>#falbav>
Gyözelem/Csata: 9 (15)(60%)
Tap: 1 018 (15 273)
Tap. (x1): 966 (14 495)
Szabad tap: 13 (745)
Bevétel: 202 310 (202310/0)

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

tegnap is iszonyat sok vereségem volt....
ma megint 0 win 1 óra alatt... szánalams komolyan mondom
sok agyhalott gyökér kapna már rákot... sokkal jobb világ lenne<#szomoru2>#szomoru2>
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
tegnap is rámjött facetoface a foch155
protoval voltam.. meglõttem a bal oldali kupoláját amin a periszkópok vannak és pattant 1 méter távolságból <#wow1>#wow1>
elõtte pár meccsel meg 48nak a kupolájára lõttem ugyanilyen lepattanót 50 méterrõl
elõtte nem láttam még lepattanót oda lõni

Az elején szinte lehetetlen áttörni vele, régen effektívebb volt az artikkal.
Én úgy szoktam vele játszani, hogy elején spotolok, és ha több med jön szembe vagy nem alakul ki nálunk wolf pack, akkor visszahúzódok a heavyk mögé támogatni. Folyamatosan figyelem a mapot, és megpróbálok mindig oda menni, ahol szükség lehet rám, és tudok sebzést leosztani.
Ha kialakul egy rés a pajzson, megpróbálok beszaladni, elintézni az artyt ha van, és a kempelõ TD-k seggébe menni.
Azért viszont azt se mondanám, hogy a tár az hátrány. Pl 1390 sztem ezért baromi jó. Scoutolásra is nagyon jó, illetve ha van egy magára hagyatott préda, akkor az legyen akár 10-es heavy is, az autoloader segítségével viszonylag gyorsan lehet likvidálni. Ezt mondjuk azért wz-132-vel nehezebb, azzal nehezebb rárontani valakire, mert nem tudod elintézni néhány sec alatt ha több HP-ja van.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ez abban nyilvánul meg, hogy instant trackelnek, elmegy a repair kit és jön a kövi track. Innentõl meg megyek már az új körre...XD
T100 és Is 4 azok 9-es tankok? Nekem jelenleg 7-es a max. KV4-et korábban eladtam mert szét idegelt az a béna gunja.
Batchatnél ez korántsem így van.
Szituáció függõ. T110e5el vagy is-4el is simán lehet úgy ügyeskedni, hogy a 4-5bõl 3 mondjuk pattanjon és utána ott áll 40-50 sec reloaddal.
Mindennek megvan a maga elõnye és hátránya. Az autoloaderes tankok többségével semmi baj sincsen.