banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• arel
    Lehet egy hülye kérdés,de miért van az,hogy az ember (sokszor olvastam már itt is) lejátszik PL. 10 meccset és van,hogy mindet elveszíti?Miért veszít sokkal többet az egyén mint győz?Elvileg nem 50-50 %-nak kéne lennie?Hisz a program (ha igazságosan osztja el a játékosokat) nem tudja mi lesz az eredmény.
    Lehet,hogy ez csak szimplán matematikai számítással ki lehet számolni,de ez bonyolult nekem.
    Most biztos azzal jöttök,hogy mert sok a noob,de az ellennél nem? (mondom,HA normálisan van elosztva).Lehet végigjátszok 20 meccset és minden tagnak (mind a 30-nak ) megnézem a statisztikáját.Ha folyamatos az én csapatomban pl. 5k game és 200-nál kevesebb dmg. és az ellennél ez %-an jobb akkor érthető a végeredmény.