A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nekem már bent van mindkettő és sztem rohadt könnyű velük játszani. Obj-tel még vmennyire gondolkozni is kell, de a foch-al. Jó páncél, jó camo, gyors és ott a 3x 850-es tár. Beállsz egy bokorba és simán csinálsz 2k dmg-t, ha nem többet. Ha pedig rohamozós típus vagy, akkor az is megoldható, hiszen T10 TD-ket is simán pattint a frontja. Csak a töltést kell vhogy kibliccelni vele.
Most kivételesen R3ntonnal sem értek egyet. Még csak a borsig grind végén járok, tehát saját tapasztalat nincs a trógerrel, de ellenfélként sokszor találkozok vele és a legtöbb esetben narancs meg citromsárga játékosok vezetik. Ritka mikor megdöglenek 1k dmg alatt. Hiába a játék legrosszabb camoja, a bokrok mintha 2x rejtőzést adnának neki. Sőt, nemrég felraktam ide az amx 50 120 ace tanker csatámat. Abban szépen látszott, h Airfield mapon ő a hillen, én a basen, és felspotolt engem anélkül, hogy én megláttam volna őt. Akkor hol is az a nagyon rossz camo? Szal, 1 szó, mint 100 a citrom és narancs játékosok is simán csinálnak vele szinte akármelyik mapon 2-3k dmg-t, nem 1x láttam már ezt.