banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ToCsEk
    nem tudom mi ez a sírás goldlőszer miatt
    most miért fáj az hogy azzal lő, hát tegye te is csinálhatod nem? DE hát akkor
    goldspam miatt már csak a goldspam miatti sírás a szánalom mint ami itt megy most is, de minden játékban ez megy, aki freetoplay játékban itemshopot használ (real moneyt költ játékra) az egy büdös gazdag nolifer geci itt ráadásul te is használhatod goldot bármikor ingyen
    hát én ezen csak röhögök :D legyen ez a legnagyobb gond a játékban hogy goldal lő, ha kokányfos botpiros tomató akkor arannyal sem lő át ha apvel se tud, továbbra sem értem miért fáj az mindenkinek hogy arannyal lő :D engem kurvára nem zavar, inkább az ha 1hitel és kiröhög nah ott legszívesebben átütném a monitort de nem anyázom le csak nyomok egy mosolygós smilet gg
    amúgy semmi másért nem használnak goldot csak statnövelés miatt több dmg hello szia goldammo cry off :D