A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Simulacrum #283196 Meglepne, ha én azt mondanám, hogy a jó játékért játszom és nem a győzelemért? Komolyan mondom, ha egy vesztes csata után az első háromban vagyok sebzésben és xp-ben, akkor én azt a kört élveztem és letojom, hogy vesztettünk.
Pont most gondolkoztam azon, hogy kár, hogy a normál csatát nem lehet kikapcsolni és csak az ütközetet meghagyni. Állítom, hogy ezerszer jobb winrátát hozok az ütközetekben. Egyszerűen azért, mert a két bázisos játékban nagyon sokszor nem lehet visszaérni védeni, ha a csapattársak elhullottak az egyik oldalon, míg ha csak egy bázis van, akkor nincs ilyen probléma.
Volt már olyan, aki próbálta megfogalmazni a WoT sikerességi főtanácsait? Most hirtelen 3 pontban megoldottam:
1. Ismerd a tankokat (gyenge pontok, sebesség, tűzerő)
2. Ismerd a térképeket
3. Légy türelmes
És ez az utolsó a legfontosabb. Ha ezt be tudnám tartani mindig, akkor sokkal jobb játékos lehetnék, de sajnos visz a lendület a legtöbb gyors tankomban. :)