World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Szóval elõbb olvas, értelmez, utána szólogat be.<#ejnye1>#ejnye1>
sztem már csak a fun faktora miatt is beruháznék rá, és teletölteném APCR-al. mondjuk így is bent áll a gerázsban, nekem õ lesz az állandó 9es tankom.
hull down + páncél mellé kapna ~6 mp-es töltési idõt 220 körüli átütéssel. .. igyekezzenek vele!
Pföjj, randa OP light tankok, hogydögölne meg mind. Ülsz nyugodtan a bokorban, kevergeted a teádat, amikor hirtelen megjelenik a kerregõ halál és seggberak. <#idiota>#idiota>
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Azért adtam el, mert mindenki a "Taxi" feliraton gyilkolászott le.
Rossz nyelvek szerint a KV-1S is nerfelve lesz, még rosszabb nyelvek azt mondják, hogy elköszönhetünk a 122 milisétõl. Ha így lesz azt a tankot is kiherélük. Mondjuk tegyük hozzá tierjében szintén gusztustalan pusztításra képes.
Miért kell leállni párbajozni?
A legritkább mikor td lõ ki.
Ha látom hol van és be tudom lõni lövök rá, ha nem akkor fedezékben maradok , vagy kívül a látótávján próbálok jobb szöget találni.
Vagy csak szimplán mutatom a csapatnak hol van, aztán szenvedjenek vele õk.. <#eplus2>#eplus2>
Ha nagyon muszáj vele boxolni mindig az elsõ, hogy leveszem a láncát..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Szerintetek ez mégis mit akar jelenteni?
SZ-I az a ST-1 lenne?
És kap két D25T 122 mm-es ágyút?
Mondjuk ez nagy ötlet lenne... D25T hasznavehetetlen t9-ben.
Hagyományos töltésû tankkal szemben irreálisan erõs mind.
Ha meg oldalról kap el, akkor meg back to garage.
Sokat lõ, mozgékony mind. Még ha nincs annyi páncélzata akkor is bucira vernek 1v1-ben. Ezt egy páncélossal se védekezed ki max ha 2 tierrel vagy magasabb. De akkor is csak talán.
4. vereség e50el..
Vereség
Redshire 2013. augusztus 14. 11:45:50
E-50
: 979 Szerzett kredit 61 314
Csatában elért Achievement Top Gun, Mesterlövész,4.9k dmg
Ki akartam húzni ma az E100at😞 45k xp kell hozzá
Már most nincs kedvem játszani..
1 bchat 6 kill
1 bchat 1 kill
1 T-54 5 kill
Persze a 6killes bchat volt torony magasan a top sebzõ.
És persze a mi csapatunkba is a bchat volt a top sebzõ.
himmelsdorfon....
Inden PZ-vel voltam, épphogy kettõt tudtam bele lõni ( de lehet csak 1 volt ), mikor õ 3 lövésbõl ki nyírt ( nem azon van a hangsúly hogy ki nyírt, hanem azon hogy az a 3 lövés volt neki ~5 sec )
600-al megy, revolveres szar, spottol IS, sebez IS, baszhatod a töltés idejét ha kitáraz rád, és ha túl élted, mert mire észbe kapsz már ott sincs, ( mint az összes revolveres ) kicsi szar, találd el ~300 méterrõl miközben õ utánégetõvel rohangál a mapon
de nem op
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Pár napja az a majdnem Pool medálos kör, most meg ez:
Victory!
Battle: Prokhorovka 2013. augusztus 14. 11:06:36
Vehicle: VK 36.01 (H)
Experience received: 5 526 (x2)
Credits received: 74 430
Battle Achievements: Patrol Duty, Confederate
Új személyes top xp-m 😊
Csak szét ne csesszék 8.8-ban, ha már kezdünk újra összecsiszolódni a régi szép idõk után ismét 😊
A foch-ról meg mondom nehogy kiderüljön,hogy boldog boldogtalan átlövi!
Mert azt csak akkor lõheted ki ha tényleg épp nem veled foglalkozik!Nem is kell bele arany mert szinte mindent átvisz az az ágyú,de hallottam én már sisteregni a lövéseit!De ha egyéb iránt is 1850 hp val,rádfordul és neki még mindíg ott van a 50/50 ,hogy nem sebzed le,mert nem ,hogy weak-ot célzol rajta ha rádrongyol, hanem beszarsz,tehát nem kezded a tetejét pötyögni,mert õ akkor már beléd vert legalább egyet,és ha nem vagyunk gyengék matekból(nem is feltételezem)azért 3 x minimum 800 dmg (de akkor a létezõ legszarabbat írtam) egy-egy kivétellel minden Tx heavy-nek elég!Utána lükverc és 1 min pihi és megint mehet a kövi "droid"aki még a nagy kapkodásban sebezni se tudja azt a szörnyeteget!
egy kis gun szûkülés lassítás, egy kis átütés nerf, egy kis pontosság nerf 😊
és egész fasza lesz 😄
1390 nem Op tierjébe, de szemtelen piszok. biztos nem hülyeségbõl viszik ESL-ekre.
Bchat nem OP???? milyen wot-al játszol? oO
Si vis pacem, para bellum.
mondjuk lehetett volna jobb is ha kb 2 lövésem betalál.
Viccet félretéve, persze hogy OP! Csakúgy mint minden táras jármû ebben a játékban!
Si vis pacem, para bellum.
Amúgy meg 59% vele a túlélésem, de nem azért mert használom a páncélját (ha a páncélra hagyatkoznék kb az elsõ halott lennék mindig), hanem jó ütemben kell rárusholni az ellenségre, bár ha te mediumos vagy akkor ezt neked jobban kellene tudni. Jah sry te ilyeneket nem tudsz elnézve itt a hülyeségeiet amiket írsz a zéró taktikai képességeiddel.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
A t57-t sajnálom személy szerint, de legalább elismerem hogy OP, és nem állítok kamu dolgokat.
Lassan már a pz2 is be fogja lõni neked szembõl a fochot. Egyébként, ha meg neked ennyire belövöldözik ezt az OP szart akkor valahol veled lehet a hiba és nem tudod használni a tankodat.
23% wr el meg a röhögve direkt kempelõ idióta platoonokkal, meg a direkt TK zó debilekkel..
Kilõttem a napi 30 tankot aztán arccal a sörnek..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
R3nton: honnan a búbánatból veszed, hogy a szovjetek lemodellezték az ûrméret alatti lövedékek videlkedését? A medium tankok 260-as penje ugyanannyit ér ebben a játékban mint a heavy tankoké. Ha ennek ellenére is többet pattogsz a medjeiddel akkor benned van a hiba és inkább tanuld meg a weakspotokat, ha már ennyire nem megy neked, hogy már megint itt zsibbasztod a népeket a baromságaiddal.
Rohadt érdekes dolgok vannak. Engem rendszerint itt átcsap mindenki, míg én t29 avgy Tigris löveggel pattanok innen ahol ez a szép lyuk van. Az ellenfél t29-esénel kupolájáról már levekartam a festéket de csak "ricoshé" "ricoshé", már hányigerem van ettõl a szótól. Meg vagyok átkova vagy mi hogy csak én nem lõhetek át gyengepontot?
Megy ugye ahol még nagyon vékony az a teteje, de arty már nincs a játékban 😄
Ez alap. Mint például tegnap El-Hallufon. Nagyon könnyen megtudtuk kerülni a 3 kempelõ top TD-t. Ja nem... 😛
https://wotinfo.hu